Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba kızlar.Ben önceden level 1 i yapmıştım.Sonra bıraktımm.Haftaya tekrar başlamayı düşünüyorum.
Göğüslerde sıkılaşma veya küçülme oldu mu sizde ? benim sorunum kol ve göğüsler ?

15/30'da bıraktım ben canım maalesef...
:KK43: beraber devam ediyorduk keşke bırakmasaydın canım ben hedefe ulaşacağımıza çok inanıyordum
çok yorucu olduğu için mi bıraktın ?
Merhaba kızlar.Ben önceden level 1 i yapmıştım.Sonra bıraktımm.Haftaya tekrar başlamayı düşünüyorum.
Göğüslerde sıkılaşma veya küçülme oldu mu sizde ? benim sorunum kol ve göğüsler ?
evet oldu kollarım 33 cm iken level 2 sonunda 30,5 oldu benimkiler ama bayaa sarkıktı :)

kizlar bikac gundur islerim asiri yogun eve cok gec gidiyorum yemek falan derken gece oluyo.level 2 aksadi cok moralim bozuluyo ya icime dert oldu resmen.bugunden itibaren duzene girecek devam etsem kaldigim yerden olurmu yoksa bosami gitti yaptiklarim ya:KK57:

kizlar bikac gundur islerim asiri yogun eve cok gec gidiyorum yemek falan derken gece oluyo.level 2 aksadi cok moralim bozuluyo ya icime dert oldu resmen.bugunden itibaren duzene girecek devam etsem kaldigim yerden olurmu yoksa bosami gitti yaptiklarim ya:KK57:

kaç gün aksattın canım?
bravo canım . Peki göğüsler ?
ölçmedim canım benimkiler küçük zaten moralim bozulmasın diye :KK43:

bu arada 23/30 tamamlandı :) ek olarak yine leslie 4 fast mile yaptım :KK70:
3. Level bacaklarımı çok zorluyor onun dışında rahat geçiyor ama bu ikisi baya yoruyor inşallah alışacağım birkaç güne :KK70:

bi foto yuklemeye calistim ama cepten yapmaya calisiyorum olucakmi bakalim.bizler gibi azimli tombişlere gelsin:KK15:
73dfc837920de862d1f8570a8b911e68.jpg

X