- 18 Temmuz 2014
- 147
- 24
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.741
15/30'da bıraktım ben canım maalesef...
evet oldu kollarım 33 cm iken level 2 sonunda 30,5 oldu benimkiler ama bayaa sarkıktı :)Merhaba kızlar.Ben önceden level 1 i yapmıştım.Sonra bıraktımm.Haftaya tekrar başlamayı düşünüyorum.
Göğüslerde sıkılaşma veya küçülme oldu mu sizde ? benim sorunum kol ve göğüsler ?
beraber devam ediyorduk keşke bırakmasaydın canım ben hedefe ulaşacağımıza çok inanıyordum
çok yorucu olduğu için mi bıraktın ?
evet oldu kollarım 33 cm iken level 2 sonunda 30,5 oldu benimkiler ama bayaa sarkıktı :)
kizlar bikac gundur islerim asiri yogun eve cok gec gidiyorum yemek falan derken gece oluyo.level 2 aksadi cok moralim bozuluyo ya icime dert oldu resmen.bugunden itibaren duzene girecek devam etsem kaldigim yerden olurmu yoksa bosami gitti yaptiklarim ya
ölçmedim canım benimkiler küçük zaten moralim bozulmasın diyebravo canım . Peki göğüsler ?
3 gün yapamadimkaç gün aksattın canım?
ölçmedim canım benimkiler küçük zaten moralim bozulmasın diye
bence yeniden başlama canım devam et 30 day shred bitince 1 ve 3 u birlikte yapabilirsin yada leslie ve jillianı yapabilirsin birlikte artırarak devam etmiş olursun yada ripped da olabilir :)3 gün yapamadim
ben bugun kaldigim yerden devam ediyim ozamanbence yeniden başlama canım devam et 30 day shred bitince 1 ve 3 u birlikte yapabilirsin yada leslie ve jillianı yapabilirsin birlikte artırarak devam etmiş olursun yada ripped da olabilir :)
az kalmış gorursun kısa zamanda inşallah canımben bugun kaldigim yerden devam ediyim ozaman
kilomda 65.1 de kaldi bi 64 u goremedim arkadas yaa
ben de bugün 4 bitti artık heralde diye 4. Günü çıkarmaya çalıştım ama çıkmadı 3 çıktı defalarca14/30 la yola devam.bu arada geriye donuk mesajlarima baktim 2 gun yapamamisim bana 3 gun gibi geldi yogunluktan
olmuş olmuş çok da hoş olmuşbi foto yuklemeye calistim ama cepten yapmaya calisiyorum olucakmi bakalim.bizler gibi azimli tombişlere gelsinEki Görüntüle 1235437
aynen aynen kemiklerim iri benimolmuş olmuş çok da hoş olmuş
tombiş demeyelim ona da balık etli diyelim
vucudunuzun sıkılığına bağlı bence. Ben diyet sağlıksız beslenme filan derken baya sarkmıştım. 7. Günde farketmişti olçu baya :)4/30 yapmış bulunmaktayım.
ne zaman sıkılaşmayı farkederim acaba
iyi akşamlar kızlaar nasılsınız nasıl gidiyor
24/30 geç saatlerde de olsa tamamlandı :)
vucudunuzun sıkılığına bağlı bence. Ben diyet sağlıksız beslenme filan derken baya sarkmıştım. 7. Günde farketmişti olçu baya :)