Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Bende bugun moladayim yarin level 2 ye basliyorum ama gözum korktu.ben level 1e anca alismistim bakalim napicaz:KK57: gunluk kalorimde 1000- 1100 u gecmemeye calisiyorum ama tabi saglikli seyler yiyerek.abur cubur asitli icecekler yok.ve kendimi ac birakmadan ona gore ayarliyorum:KK37:

1000-1100 kalori mi? :KK57: az sanki biraz bu canım?gerçi boy ve kiloya göre değişiyor.en sağlıklısı 1500-1800 arası.
ben kendi boy ve kiloma göre bakmıştım almam gereken kalori hızlı zayıflamak istiyorsam 1200 normal gitmek istiyorsam 1500 müş. :)
bu arada jillianın röportajlarından birisinde okumuştum,kalori cetvelini şöyle olmasını ideal göstermiş;
sabah : 400 kcal
öğle:400 kcal
akşam:400 kcal
atıştırma:200 kcal

suresi ve hedef incelme var mı peki canım levellar kaçar günlük mesela bilgin var mı :)
yok cnm bilmiyorum maalesef ben bunu dedigim oncelikle arada sirada yapmaya calisarak alt bolgelerin incelmesine destek vermek icin yapmayi dusunuyorum 3 yada 4 leveli var ama nekadar sure yapmak lazim falan videoyuda bulamadigim icin arastirmamistim yarin bi bakicam buna

1000-1100 kalori mi? :KK57: az sanki biraz bu canım?gerçi boy ve kiloya göre değişiyor.en sağlıklısı 1500-1800 arası.
ben kendi boy ve kiloma göre bakmıştım almam gereken kalori hızlı zayıflamak istiyorsam 1200 normal gitmek istiyorsam 1500 müş. :)
bu arada jillianın röportajlarından birisinde okumuştum,kalori cetvelini şöyle olmasını ideal göstermiş;
sabah : 400 kcal
öğle:400 kcal
akşam:400 kcal
atıştırma:200 kcal
normalde yetiyor cnm bana kendimi ac birakmadan dengeliyorum birde haftada 1 gun kendime izin veriyorum ogün bugün oldu işten cok gec ciktim disarda yemek zorunda kaldik bende izin günüm olsun dedim artık

Dün dışarı da olup yapamdığımdan ötürü bugün iki kez Jillian yaptım 14/30 ve 15/30 tamamdııırrr
bitse de bir an önce level 3'e geçsem hiç sevemedim.

Ya şey acaba level 2'nin son iki gününü filan yapmayıp 12 gün level 3 yapsam nolur ki??

Dün dışarı da olup yapamdığımdan ötürü bugün iki kez Jillian yaptım 14/30 ve 15/30 tamamdııırrr
bitse de bir an önce level 3'e geçsem hiç sevemedim.

Ya şey acaba level 2'nin son iki gününü filan yapmayıp 12 gün level 3 yapsam nolur ki??

canım 8 günü yapacaksın da 2 günü mü yapamayacaksın düşünme öyle bence :)
bugun son hareketleri yaparken ben de düşündüm başlamadan acaba level 3 e mi başlasam diye. ama jasse bana jillian 30dayshred 16 değil demişti sabit kaldığımı düşünüyordum da.

yaparken hep buna yoğunlaştım . son hareketler veda edeceğim yapacağım bitecek diye. üstelikbeginner yaptım bazılarını da.ama içim rahat hiç gün şaşırtmadan bitirdim. 10 günse 10 gün yaptım :KK70:
bana da bu düşünce hırs verdi. buradan jasse'ye tekrar teşekkürlerimi iletiyorum :KK15:

13/30 la yola devam arkadaslar ama bu level 2 benim vucudumu degil nefesimi yoruyo kalbim güp güp güp atiyo.biteli yarim saat oldu hala hizli hizli atiyo.gerci boylede daha iyi yag yakilir sanirim

13/30 la yola devam arkadaslar ama bu level 2 benim vucudumu degil nefesimi yoruyo kalbim güp güp güp atiyo.biteli yarim saat oldu hala hizli hizli atiyo.gerci boylede daha iyi yag yakilir sanirim

bitmeyen şey yok canım . biraz daha sabır :KK70:
nasıl iyi yağ yakılıyor bilmiyorum ama hareketleri yapıyorsan gider kesin
ben diyet yapamıyorum en azından sen diyet yapıyorsun
vicdan azabı içindeyim :KK43:
kilonda değişim var mı ?

canım 8 günü yapacaksın da 2 günü mü yapamayacaksın düşünme öyle bence :)
bugun son hareketleri yaparken ben de düşündüm başlamadan acaba level 3 e mi başlasam diye. ama jasse bana jillian 30dayshred 16 değil demişti sabit kaldığımı düşünüyordum da.

yaparken hep buna yoğunlaştım . son hareketler veda edeceğim yapacağım bitecek diye. üstelikbeginner yaptım bazılarını da.ama içim rahat hiç gün şaşırtmadan bitirdim. 10 günse 10 gün yaptım :KK70:
bana da bu düşünce hırs verdi. buradan jasse'ye tekrar teşekkürlerimi iletiyorum :KK15:

:cool::p:KK22::KK15::KK15::KK3::KK23::KK39:

ben de bugün 8.günü bitirdim ilk levelde.. 2.level ile ilgili yazdıklarınızı okudukça level 1 iyi ya böyle devam ediim diyorum :-)

GoldenVenus GoldenVenus bence kalbinizi çok zorluyorsa level 1 e bir süre daha devam edin, yarım saat sonra hala tempo düşmüyorsa sıkıntı olur Allah korusun neticede en önemlisi sağlık.. sağlık için spor yapmak gerek.. eğer vaktiniz uygunsa öncesinde bi yarım saat yürüyüş yapıp ısınıp sonra da yapabilirsiniz ben bugün 40 dk yürüdüm sonra yaptım daha iyi oldu sanki..

deniz1992 deniz1992 sonuçlarını bekliyorum çok merak ettim :KK19:

kılzar level 1'i yapayım dedim biraz önce inanılmaz zorlandım. 15. dk bebeğim ağlayınca onun yanına gittim bana da gündoğdu :) akabinde boş durduğum halde yaklaşık 5 dk terlemeye devam ettim. yürümeye mecalim yok sanki devam edemicem geri kalan 10 dk .
nasıl yapsam şimdi (gün içinde) yine sil baştan mı yapmam lazım

kılzar level 1'i yapayım dedim biraz önce inanılmaz zorlandım. 15. dk bebeğim ağlayınca onun yanına gittim bana da gündoğdu :) akabinde boş durduğum halde yaklaşık 5 dk terlemeye devam ettim. yürümeye mecalim yok sanki devam edemicem geri kalan 10 dk .
nasıl yapsam şimdi (gün içinde) yine sil baştan mı yapmam lazım
Onlarla aynı şekilde yapmaya çalışma, sağ taraftaki sarışın olandı galiba, onu takip et, o daha kolayını yapıyor. Onlar 5 dk. yapıyorlarsa, sen 4 dk yap, onlar gibi çok zıplamaya çalışma, zaten sonra alışacaksın, hepsini yapacaksın. Baştan yaparsan daha iyi olur. Bu arada, terli bekleme, ben de pes etmiştim, 5 dk gibi bekleme yaptım, hasta oldum. :) Sonra tekrar baştan başladım, ama ben hata yapıp 2 kg dumbell kullanmıştım, sonra 1 ile devam edince oldu.

Onlarla aynı şekilde yapmaya çalışma, sağ taraftaki sarışın olandı galiba, onu takip et, o daha kolayını yapıyor. Onlar 5 dk. yapıyorlarsa, sen 4 dk yap, onlar gibi çok zıplamaya çalışma, zaten sonra alışacaksın, hepsini yapacaksın. Baştan yaparsan daha iyi olur. Bu arada, terli bekleme, ben de pes etmiştim, 5 dk gibi bekleme yaptım, hasta oldum. :) Sonra tekrar baştan başladım, ama ben hata yapıp 2 kg dumbell kullanmıştım, sonra 1 ile devam edince oldu.

evet mantıklı
ben otomatik olarak sarışını takip ettim
tammam inş böyle yaparım
cvp için tşk
peki bunu yatmadan önce yapsam vakit olarak uygun mu

evett bugün tozlu arşivden tekrar çıktı cd'ler ve dumble'lar. evlenmeden önce biraz yapmıstım cok faydasını görmüştüm evlendkten snra yaklasık 10 kilo aldım tekrar baslıcam bgn veya yarn yazarım size de

günaydın kızlaaar :)
bugün hem 3. level ı yaptım hem de ölçülerimi bildireceğim.
sonuçtan hiç memnun değilim aslına bakarsanız moralim bozuldu.
ilk levelda bile (bile diyorum çünkü daha kolaydı)
o kadar inceldim ikincide böyle olmasını istemezdim :KK43:

başlangıç
kilo: 63.1
bel: 77
kol: 33
basen: 105
bacak: 60
alt bacak: 37
göbek: 89

level1 sonu
kilo: 61.9
bel: 73
kol: 31.5
basen: 102
bacak: 58
alt bacak: 36.5
göbek: 87
level2 sonu
kilo: 62.5
bel: 72
kol: 30,5
basen: 101
bacak: 57
alt bacak: 35.5
göbek: 86

toplam incelme
kilo: 0,6 kg
bel: 5
kol: 2,5
basen: 4
bacak: 3
alt bacak: 1,5
göbek: 3

toplam : -19

level 2 ye göre kilo almışım :KK43:
her yerden 1 er cm gitmiş yaklaşık neyse hiç gitmemesinden iyi diyorum yorumları size bırakıyorum.

bu arada 3. levelı yaptım yorumlarıma gelirsek kesinlikle 2den daha kolay ama alt bölgelere daha fazla
ağırlık verilmiş. zaten ilk gün olduğu için hareketleri öğrenmek için birkaç sn geçmesini bekleyerek yaptım .:KK14:
atrında 12 dk Butt Workout 1- Tone Up - 30 DAY BUTT LIFT yaptım onun ardından da leslie 1 mile yaptım.toplamda 1 saat yapıyor hepsi.(jillianla birlikte)
bu ikisi çerez gibi geldi jilliandan sonra :KK76:
sanırım 10 günü böyle götüreceğim. umarım 2. leveldan daha iyi sonuçlar elde ederim :KK55:

X