Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

30 day shred level 2 nin 2. Gününü yaptım.çok zor bir bölüm iyi tarafı kısa sürüyor.beni bu kadar çok terleten başka bir program bilmiyorum.sporun yanında karatayın sağlıklı beslenme programınıda takip ediyorum.sonuçları paylaşırım.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki ilk levelden sonra cm olarak incelme var mı? Ben bugün başladım da :)

Merhaba minukfikir ; ilk levelde bende bir incelme olmadı ancak kaslarımın sıkılaştığını hissediyorum.belki yarım cm olabilir ama onu dikkate almıyorum 30 günün sonunda paylaşırım.başlamakla iyi etmişsin ,çok mükemmel bir spor.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ınsanity yormak konusunda buna bin basar. geçen sene hem shred ı hem de ripped ı bitirmiştim. ama bu sene cok fazla zamanım yok sadece shred ı bitiricem. insanity gerçekten yorucu etkisini de gösterir bu bi gercek. ama ben dayanamadım o kadar tempoya. bence shred ı herseyı gerektıgı kadar yaptırıyor ustelık eglenceli de ben seviyorum

3günlük regl ve depresyon arasından sonra bugün 1mil leslie üzerine 1/5

ilk günlere göre farkı hissediyorum hareketleri yaparken. ama şu en sondaki bicycle crunchı ve strechingi çooook zor yapıyorum hala

3günlük regl ve depresyon arasından sonra bugün 1mil leslie üzerine 1/5

ilk günlere göre farkı hissediyorum hareketleri yaparken. ama şu en sondaki bicycle crunchı ve strechingi çooook zor yapıyorum hala

gecen sene ilk yaptıgım zaman ben tam yapamıyodum bu sene tam yapıyorum hepsini zorlamıyo. ama bicycle artık son sınırıma geliyo kaslarım acıyo resmen bittiginde cıglık atıyorum :18: olsun deger. bu bile keyif vermeye başladı bana

disiplini tutturabilirsem ben de rahatça yaparım umarım :)

@minukifir

sıkıcı geliyorsa fonda gaza getiren şarkılar açmayı deneyebilirsin bence :) bana kalırsa günde 2kere üşenmeden ve zorlanmadan yapabilirsen öyle bitirmenin bi sakıncası olmaz

Jillan cok yorucu gundr iki kere yaparsan kendine zarar verirsin bi de ustune zumba. Cok yorarsin vucudunu. Fazlaca yapmak vicdanen rahatlatiyorsa seni evet ben yapiyorum sikilasiyorum diye pilates tavsiye ederim sekerim

Samsung'dan Kadınlar Kulübü uygulaması ile gönderildi

Gerçekten etkisi olmaz mı? ( ama bir sabah bir aksam yapıyorum ve ardından zumba dansı yapıyorum etkisi olmaz mı dersin? Okullar açılana kadar sıkılaşmam lazım çünkü :)

Canim onemli olam saatlerce spor yapmak degil bunu yasam sekli yapip uzun sureli spor yapmak. Ayrica bu sekilde cok yorulursun. Sadece bir kere jillian yapsan bile okul acilana kadar sıkılasirsin emin ol fazla bile geliyo.ben denedim biliyorum

Gerçekten etkisi olmaz mı? ( ama bir sabah bir aksam yapıyorum ve ardından zumba dansı yapıyorum etkisi olmaz mı dersin? Okullar açılana kadar sıkılaşmam lazım çünkü :)

Jillan cok yorucu gundr iki kere yaparsan kendine zarar verirsin bi de ustune zumba. Cok yorarsin vucudunu. Fazlaca yapmak vicdanen rahatlatiyorsa seni evet ben yapiyorum sikilasiyorum diye pilates tavsiye ederim sekerim

Canim onemli olam saatlerce spor yapmak degil bunu yasam sekli yapip uzun sureli spor yapmak. Ayrica bu sekilde cok yorulursun. Sadece bir kere jillian yapsan bile okul acilana kadar sıkılasirsin emin ol fazla bile geliyo.ben denedim biliyorum
Okullar açılıncada sürekli yaparım ama bende erkenden sıkılaşmak istiyorum hem bunu bitirip killer buns'a başlamam lazım basenlerimden çok rahatsızım çünkü. Ve ben yorulmuyorum ki alıştımda artık sıkılaşırsam etkiside olursa sıkıntı yok benim için :) olur inşllah ya dua et bana

Dediğim gibi kendimde bi problem yok yorulmuyorum yani etkiside olursa hiç problem yok yani :) plateste sıkılıyorum canım ya zumba daha eğlenceli geliyo :) bayramda denize gidicez acele etmemin bir nedenide bu yüzden :/

Dediğim gibi kendimde bi problem yok yorulmuyorum yani etkiside olursa hiç problem yok yani :) plateste sıkılıyorum canım ya zumba daha eğlenceli geliyo :) bayramda denize gidicez acele etmemin bir nedenide bu yüzden :/

Bayrama kadar iestegini tam olarak elde edemezsin ama okullar acilana kadar jillianla gunde bi kere yapsan sikilasman icten bile degil benim basenlerimden sorunum var araliklarla yapmama ragmen duzelme var ki daha 3. Level a bile gecmedim. Ama yediklerine de dikkat et ki bi yerden harcarken bi yerden yerlesmesin maksat kilo vermek olmasa bile her halde yediklerine dikkat etmen lazim

Tecrubeyle sabit etkisini daha rahat gorursun yagdan verdigin her kilo kastan aldigin her kilo senin yararina

Yediklerime zaten dikkat ediyorum bu kadar sporun üstüne yersem olmaz zaten :) aynen kilo vermek değil benim için cm olarak incelmekte önemli :) şimdi ölçtüm ve basenlerimden 2 cm gitmiş anlaamadım bi terslik mi var yoksa doğru mu canım sen ne kaadar zamanda ne kadar inceldin?
Haklısın yağların gitmesi kasların gelmesi en iyisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…