- 24 Nisan 2014
- 90
- 9
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.361
kaç gündür yapıyorsun? jillian yaparken dikkat etmeniz gereken şy yemek yeme düzeni. çünkü kardiyo karnı çok fazla çalıştırıyor ve normalde yediğinizden daha fazla yeme
Cvp için çok tşk ederim. .20 gün oldu yemeğe dikkat ediyorum ama 2şer cm fazla çıkıyorum 3.leveldeyim canım
O elinde tuttugu aletlerib ismi ney mesela onlara grek varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
peki hani 30 gün ya bu program 10 günde bir bir level atlıyor ben ilk level ı 10 gün değil de mesela 20 gün ya da ne bileyim daha fazla yapsam kendimi hazır hissettiğimde level 2 ye geçsem öyle olmaz mı? illa ki 10 gün sonrasında level 2 ye geçmek zorunda mıyım yani programın amacı en kısa sürede en iyi şekilde etki göstermesi belki ama daha ilk levelın hareketlerini bile tam yapamazken level 2 ye geçmez biraz abes olmaz mı?
hareketlerin modifiye olmuş hallerini bile zorlanarak yaparken level 2 de çok da başarılı olacağımı düşünmüyorum çünkü desen nasıl yapmıştın? hoş benim vücut ham kaç sene sonra ilk defa bu kadar toğun bir spor gördü ama yapanlardan da tavsiye almam lazım bacılar
Kızlar bugün 3. levela başladım.
Ben daha zor bişey bekliyodum ama yanılmışım.hareketler level 2 dekilerden çok daha kolay geldi bana.Hareketler daha kolay sadece tekrar ederken biraz zorlanabilirsiniz.
Level 3 gözünüzü korkutmasın bence Level 2 daha zor
O elinde tuttugu aletlerib ismi ney mesela onlara grek varmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Videoları youtube dan bulabilirsin. 3 levelde var.
Level 1 - https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
Level 2 - https://www.youtube.com/watch?v=ZEz0VGxsiqc
Level 3 - https://www.youtube.com/watch?v=NWzQj7Be7zI
Ellerindekiler dumble.. ağırlık yani..
Almak istersen marketlerin spor aletleri bölümünde ya da spor mağazaalrında satılıyor.. kendi taşıyabileceğin kg göre seçebilirsin ben 1.5kg kullanıyorum mesela..
eğer almayım dersen 1.5 kg su şişeleriyle de yapabilirsin. ağırlıkları eşit değil tabii ki yani yarım kg falan ediyor su şişesi ilk olarak onunla başlayabilirsin.. ^^
Arkadaşlar bişi soracagım bana yardımcı olur musunuz benım anlamadığım nokta mesela level biri toplam kaç gün yapıyoruz ne zaman bir sonraki levele geciyrz yardımcı olur musunuz?
level 1 i 10 gun yapiyoruz daha sonra 1 gun dinlenip level 2 ye geciyoruz o da 10 gun.
çk tesekkur ederim. Peki faydssını hiseden gören varmı ne kadarda gördünüz.
vallahi ben cok iyi bir sekilde goruyorum ama ben leslie falan da yapiyorum
çok soru sordum ama ben you tube de buldum 28 dakkalık doğru mu yoksa uzunu varda oraada mı kısa vermişler ?? Inş. Bende faydasını görürüm. çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk teşekur ettim
Merhaba arkadaslar,
Uyesi oldugum bir yabanci forumdaki basari oykulerini okuyup resimlere bakarken pek cok kiside ise yaramis bu egzersiz programina rastladim. The biggest loser yarismasindan tanidigim Jillian Michaels'a ait. Daha once nasil karsilasmadim hayret ettim acikcasi.
Kilo vermeyi pek cok kisi gibi ben de istiyorum fakat hepimizin bildigi gibi tartidaki rakamdan daha onemli seyler de var. Mesela nasil gorundugumuz. Spor yaptikca vucut sikilasiyor ve inceliyor bu bilinen bir gercek fakat bu egzersiz programini uygulayan kisilerin once-sonra resimleri gercekten cok dikkatimi cekti. Sizlerle de paylasmak istedim.
30 gun arayla cekilmis resimlerin arasinda inanilmaz bir fark var, isin en ilginc yani ise sadece 2 lbs vermis olmasi. Yani 1 kilo'dan daha az vermesine ragmen inanilmaz bir degisim var.
EKLEME: Bazi arkadaslar indirmede sorun yasamislar ben nasil indirdigimi screenshot alarak uzerilerine yazarak aciklamaya calistim umarim yazilar anlasilir buyuklukte cikar
KIZLAR BU DA JILLIAN'IN ORNEK BESLENME PROGRAMI
turkceye cevirmedim zaten pek turk mutfagina uygun seyler yok. yalniz soyle soyleyebilirim:
kahvalti: 400 cal
ogle: 400 cal
aksam: 400 cal
ve de gun icinde 1 ara ogun: 200 cal
egzersizle birlikte bu sekilde beslenirseniz ayda 8 kiloya kadar verebilirsiniz diyor Jillian (tabi baslangic kilosu etkili, ne kadar cok kilo o kadar hizli kilo kaybi bunu zaten biliyoruz)