Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

geç cevap için sorry ^^"

Aşağıda yorumda da gördüğün gibi levellerin kolay-zorluk seviyeleri farklı.. "1 normal - 2 zor - 3 kolay"
2yi bir denersin ama yapamazsan bir kaç gün daha 1. leveli yaparsın. hani illa 30 gün olacak değil.. hatta daha faydalı bile olur senin dediğin gibi.. ^^

Evet level 2 daha zor.. 3 ise 1den kolay..

4 ay önce yapmıştım bitmişti hatta, incelmiştim de her bölgeden üç santim falan az tabi bu sonuc ben yanında bogazıma hkaim oladığım için daha güzel sonuçlara ulaşamadım tekrar başlıcam iki güne bu sefer diyetle beraber goturucem bakalım ne olacak

kızlar level 3 için kolay demişsiniz ama en az level 2 kadar zor yaptıkça insan alışıyor. yoksa 1-2-3 düzenlemesi kolaydan zora göre. zaten jillian da programa başlarken daha zor olacağından vs bahsediyor.

ben bugün 3/6 yapacağım bakalım. az kaldı programın bitmesine sonra yine jillian'dan bir programla devam edeceğim.

Bugun level 1 7. Gunumu yapacaktim ama ayagimin topuk kisminin sag tarafi cok kotu ustune basamiyorun bile.Spordan olmadi bu gun icinde birden oldu.Bunun daha beteri gecen sene sag ayagima olmustu.1 gunluk ara verip 7. Gune baslamak icime sinmiyor ama ne yapayim.Ben de selulit aavar yapayim bari onda ayagimizi basmiyoruz.

Yihuuu bi deneyeyim yapabiliyormuyum dedim.Yer yer parmak ucuma basarak normal olarak yaptim. Seviye 1 de 7. Gunum de bitti.Daha once de yapiyordum ama boyle duzenli degil.Bu yuzden hic fire ve ara vermeden yapabiliyorum.Bizim gibi ara vermeden yapanlara insanliktan cikmis diyorlar biliyor muydunuz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bişi soracagım bana yardımcı olur musunuz benım anlamadığım nokta mesela level biri toplam kaç gün yapıyoruz ne zaman bir sonraki levele geciyrz yardımcı olur musunuz?

Seviye 1 de 8. Gunum bitti 2 gunum kaldi ama seviye 2 ye gecmek icin korkuyorum
Bence bu 2 ile 3 un yeri karismis :) 2 korkunc gorunuyor

Son düzenleme:
çok soru sordum ama ben you tube de buldum 28 dakkalık doğru mu yoksa uzunu varda oraada mı kısa vermişler ?? Inş. Bende faydasını görürüm. çooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk teşekur ettim

Dogru okadarlik ama siz bi deneyin de ondan sonra konusalim ama pes etmeyin :) Bir sey degil

Son düzenleme:
Hala tam olarak 10 gunu bile tamamlayamadim yaa😦 hep araya biseyler girdi kaldi oyle. Ama bugun tekrar kismetse. Bir de daha cok cardio iceren bir jillian programi var midir hoplamasi ziplamasi fazla bilginiz var midir?? ☺ simdiden tesekkurler.

Samsung'dan Kadınlar Kulübü uygulaması ile gönderildi

benimde biticek level 1.
diyet falan yapmıyorm kas kutlesini arttıran bi egzersiz programı oldugu icin basladıgım kilodan fazla cıkıp agırlasadabilirm.Ama incelmek için mecburen ona basvurdum belki bi mucize zayıflamama yardımcı olur gerci daha onceleri yaptııgmda hep tartıda fazla cıkmama sebep olmstu...

Merhaba,
Bende sezeryanla doğum yaptim ve spora başlamak istiyorum linkibsnada atabilirmisiniz?

Evvet bayanlar level 2 ye baslamis bulunmaktayim ama zormusssss hem de baya zoorrr... benim gibi kollari gucsuz biri icin zooorrrama bacaklarim yeniden agrimaya basladi mutluyum huzurluyum herkeslere basarilaaarr;-)

Samsung'dan Kadınlar Kulübü uygulaması ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…