Yaşasın yaşasın! :) Sonunda çok severek yaptığım bi program buldum. Son bir haftadır yapıyorum 2 gün ara verdim ve şimdiden sonuç inanılmaaaz! bi sürü derdimiz var malum. Her yerden bi şeyler söyleniyor, insan korkuyor. Yani işte mesela zaten kiloluyken böyle kas yaptıran şeyler uygularsam kötü mü olur, önce zayıflamak mı lazım filan. Hiç de öyle değilmiş ya. Yediklerime dikkat ediyorum, her gün suyumu da içiyorum bol bol, e bi de jillian yapıyorum. Ve sonuç hiç de öyle kötü değil. Bi de hayatımda hiç böyle kasa yüklenen bişey yapmadığımdan sanırım, çok hızlı oldu sıkılaşmam. Kıııız ben nasıl bıngıl bıngıl, yumuşacık bişeymişim. :) Şimdi sertleşiyorum ve harika! bi de tabii benim en büyük korkum göğüslerimle ilgiliydi. Küçülmelerini istemiyorum, sarkmalarından korkuyorum vs. Hiç de öyle olmadı. Maşallah yerlerinde duruyorlar mis gibi.
ay yaşasın. Herkes bir şeyler yazmış, eminim benden önce de söylenmiştir bunlar ama ay şu motivasyonumun azalmaması için yazmam lazımdı. :) Sağolun kızlaaar. Valla sayenizde oldu.
İlk günlerde programı zar zor tamamlayan leyla, şimdi program az geliyor diye sonunda 10 dk daha kardiyo yapıyor!