Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Jillian tam bir komando eğitimi veriyor valla ben 1. Level deyim henüz. 5.gunum ama hissediyorum değişimi. Kilo sorunum yok amacım sikilasmak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar 2 gün oldu bu programı bitireli.Sonuçlardan memnunum tereddüt eden arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.
Bu arada level 1 normal level 2 zor level 3 ise kolay.çabuk alışılıyor. şimdi de ripped in 30 ve bölgesel çalışmalara geçtim ben.
hedefim 60 kg dan 57 kg a düşüp yaklaşık 15 senedir hayatına benimle birlikte devam eden sevgili göbeğim ve yan simitlerimi silip süpürmek.
herkese kolay gelsin

Selam arkadaslar bende bu programa baslayalı uc gun oldu bundan once yuruyu ve pılates yapıodum fakat nedense ben kılo veremıorum aksıne gıttıkce kılo alıorum sıze danısmak ıstedgm bu level 1bana bıraz kolay geldı sankı cok fazla terletmedı acaba dıorm etkısı oluomudur yardımcı olursanız cok sevınırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Az önce 1/1 tamamladım ve zor geldi. Zayıfım ama hiç esnekliğim yok daha önce de sadece Leslie ile 5mil 4mil yuruyordum. Bunda resmen kasların çalıştığını hissediyorsun kendimi 200kilo yaşlı teyzeler gibi hissettim bazı hareketlerde. daha önce hiç ABS çalışmadığım için minder hareketlerinde çok zorlanıyorum ve bildiğin titriyor karın-bel kaslarım.dirsekte ve dizde de ağrı hissettim. bakalım gelişme göstericek miyim :)

Yaşasın yaşasın! :) Sonunda çok severek yaptığım bi program buldum. Son bir haftadır yapıyorum 2 gün ara verdim ve şimdiden sonuç inanılmaaaz! bi sürü derdimiz var malum. Her yerden bi şeyler söyleniyor, insan korkuyor. Yani işte mesela zaten kiloluyken böyle kas yaptıran şeyler uygularsam kötü mü olur, önce zayıflamak mı lazım filan. Hiç de öyle değilmiş ya. Yediklerime dikkat ediyorum, her gün suyumu da içiyorum bol bol, e bi de jillian yapıyorum. Ve sonuç hiç de öyle kötü değil. Bi de hayatımda hiç böyle kasa yüklenen bişey yapmadığımdan sanırım, çok hızlı oldu sıkılaşmam. Kıııız ben nasıl bıngıl bıngıl, yumuşacık bişeymişim. :) Şimdi sertleşiyorum ve harika! bi de tabii benim en büyük korkum göğüslerimle ilgiliydi. Küçülmelerini istemiyorum, sarkmalarından korkuyorum vs. Hiç de öyle olmadı. Maşallah yerlerinde duruyorlar mis gibi. ay yaşasın. Herkes bir şeyler yazmış, eminim benden önce de söylenmiştir bunlar ama ay şu motivasyonumun azalmaması için yazmam lazımdı. :) Sağolun kızlaaar. Valla sayenizde oldu.

İlk günlerde programı zar zor tamamlayan leyla, şimdi program az geliyor diye sonunda 10 dk daha kardiyo yapıyor!

Merhaba. Bugün başladım. Birkaç gündür bel ağrım olduğu için tereddüt ediyordum ama tam tersine ağrımı hafifletti.
Yalnız benim dikkatimi bir şey çekti. Hani kadın vücudu kum saati gibi olmalıdır ya yani bel kısmı biraz daha ince, bu sporu yapanlar sanki dümdüz bir görünüm alıyor gibi. Ben öyle olmasını istemiyorm. Siz ne düşünüyorsunuz?

vallahi kimi görsem tavsiye ediyorum bu programı sakın bırakma beni kalçadan belden göbekten 3 er cm inceltti. yaptıkça alışıyosun hayretler içinde ..tabi yediğine de dikkat ediceksin

hahah aynı ben işte her yerden her duyduğumuza inandık başta hep.sonradan öğrendik ki kardiosuz hiçbişey olmuyomuş..yani kiloluyum ay göbeğim kalın diyosun.yok dur 100 mekik çekeyim de zayıflayayım yok öyle bişey kardio olacakmış kardio!! e bu kadın da kardio ağırlıklı bir çalışmayı benimsemiş zaten.öyle müthiş bir kaslanma da olmuyor gayet kadına göre güzelce toparlanıyosun.
aferin valla devam

tebrikler canım kum saati gibi olmak istiyosan önce vücuttaki yağ oranını heryerden bir hayli kilo verip düşürmen lazım.ondan sonra da callanetics,pilates gibi sporlarla istediğin şekli verebilirsin.tabii bi de vücut yapın da buna müsait olmalı.örneğin geniş leğen kemikli birisi iste de kum saati gibi görünemez fazla.jillianın videolarındaki hatunlara özellikle bakıyorum ben.hepsinin birbirinden farklı anlıyosunki kimi ağırlık çalışıp kas yapıyo kimi inceltiyo sadece kendini çok fazla takılmamak lazım.30 day shreddeki natalienin vücudu tam istediğim gibi mesela.hedefim o şekil ama bakalım..
önce bir yağları eritelim kilo verelim değil mi ama?

Son düzenleme:

Evet öyle ama acaba başka bir şey mi yapsam diye kafam karıştı.
Natalie kıvırcık saçlı olandı değil mi, maşallah onun bacak kasları baya iyi
Neyse zaten başladım buna artık, biraz inceldikten sonra dediğin gibi yaparım, teşekkür ederim :) aslında iri kemikliyim yani kum saati gibi olamam da işte insan istiyor

evet canım zenci olan natalie,onun beli çok ince 3.levelda beli açık.natalie bana kaslı ama ince geliyor
sen bilirsin tatlım sonuçta bu iş kocaman bir okyanus gibi.bir dünya antrenör bir dünya program var.herkes güzel şeyler vadediyor. hepsinin memnun olanları var olmayanları var..sonuçta deneye deneye sana en uygun olanı kendin bulacaksın.
kum saati gerçekten güzel bir vücut şekli.kim istemez ki?..imkansız değil ama genetik olarak şanslı değilsen epey uğraşmak ve sabır gerekiyor.koruyabilmesi de cabası..

Son düzenleme:

Şimdi sen söyleyince baktım da beli inceymiş, göğüsleriyle falan gerçekten vücudu çok güzel umarım biz de öyle olabiliriz bir gün
Evet cidden çok fazla program, yöntem var. Bugün 3. olacak ve kaslarım fena ağrıyor, yürüyüş şeklim değişti ağrıdan
Çok hammışım ama tam gaz devam

5dakikalık ısınma yürüyüsü+ 1mile Leslie+30 day shred 1/4

ben hareketleri tam manasıyla yapmıyorum kendime göre modife ediyorum.çünkü amacım kısa sürede hızlı sonuçlar almak değil de vücudumu alıştıra alıştıra gitmek.bi de küçük yarım litrelik suları kullanıyorum ağırlık olarak ama bugün itibariyle gelişme gösterdiğimi farkettim bugün hareketlerde biraz daha natalieye ayak uydurdum şimdiden bacaklarımda ve kollarımda titreme hissediyorum

bu arada yabancı forumlarda da takip ettiğim kadarıyla hızlı sonuç alanlar sadece jillianla yetinmeyip günde 1saat de yürüyüş yapmışlar genelde.

Bende daha önce yapmıştım şimdi tekrar başladım.bugün level 1 9. Günümdü.oldukça etkili bir egzersiz programı.yani1/9 yazmalıyım sanırım.bu spora başlayanlar etkilerini paylaşırsa motivasyonumuz yükselir.ben ölçülerimi aldım 30 günümü doldurunca yazarım.diyet yapmıyorum ama şeker ve hamur işi yememeye çalışıyorum.umarım bu kez başarırım.

birine alışınca diğerine ortalama 10gün yapılıyormuş her level ama mesela 10gün sonunda sonraki levelı deniyormuşsun zor geliyorsa tekrar önceki levela dönüyormuşsun.

ben de regl oldum ve kpss telaşı bi de depresif oldum deli gibi yedim hiçbir şey de yapamadım kendimi çok kötü hissediyorum :'2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…