-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.441
yaaa arkadaşlar son bir haftadır sizi takip ediyorum. kilo sorunum var benimde
boy:1.65. kilo 68 ve 25 gün sonra tatile gidiyorum( kocaman bir göbek. simit yutmuş gibi yanlar. düşük bir kalça ile
bu hale nedenmi geldim. çünki son 6 aydır kpss illeti yüzünden gece gündüz yedim içtim ( zihnim açılsın diye güya!!) oturdum dersin başına kalkmadım ve sonuç içler acısı(
napsam napsam nasıl kısa sürede incelirim derken sizin bahsettiğiniz bu 30 günlük incelme proğramıyla karşılaştım. şimdi bugün sabah kalktım sabah hafif kahvaltıdan sonra 45 dk. yürüdüm üstüne bide geldim o proğramın başına geçtim. ama öldüm resmen :))) yahuuu o ne yaaa öylee? ben hayatımda bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum bildiğiniz perte çıktım
kızlar bende yapmak istiyorum bu programı daha öncede yazdım biri bana link atabilir mi lütfen ???
Dediğin çok doğru acayip terletiyor insanı :)) Ama benim şu an 8. günüm gayet iyi gidiyor alışıyor insan. Pes etme sakın. Kpss hiç deme bana bende geçen sene aynı durumdaydım sonra sonuçlar filan derken biraz verdim ama şu an vermem gereken bi 7-8 kilo var. 1.67 boy 62 kiloyum bende 55 hedefim hadi bakalım yeni başlamışsın ama tatile daha var nasılsa yediklerine de dikkat edersin gayet rahat verebilirsin :))
İş yerinden youtube giremiyorum ama jilllian michaels 30 day yaz google ordaki liknlerden 1. levelden başla istersen canım.
Dediğin çok doğru acayip terletiyor insanı :)) Ama benim şu an 8. günüm gayet iyi gidiyor alışıyor insan. Pes etme sakın. Kpss hiç deme bana bende geçen sene aynı durumdaydım sonra sonuçlar filan derken biraz verdim ama şu an vermem gereken bi 7-8 kilo var. 1.67 boy 62 kiloyum bende 55 hedefim hadi bakalım yeni başlamışsın ama tatile daha var nasılsa yediklerine de dikkat edersin gayet rahat verebilirsin :))
İş yerinden youtube giremiyorum ama jilllian michaels 30 day yaz google ordaki liknlerden 1. levelden başla istersen canım.
yaa canım bilmiyorumki verebilirmıyim hakkaten 1 aydan az kaldıyaa inşallah yaa. bugünde 1 saattlik yürüyüş üstüne 500 ip atlama. ama level yok bugün yapamadım ooff kızlar offf neyseki yalnız değilim :)
Kızlar merhaba aslında bugün benim level 3 e geçmem gerekiyordu.ancak ben 3 gün önce level 2 yi pek sevemedim diye jillian no more trouble diye 56 dakikalık sorunlu bölgeler olan karın kol basen ve kalçaya odaklı bu videosunu deneyim dedim ve çokbeğendim.bugün 4. Gün oldu onu yapıyorum.30 day shredin bazı kareketleri içerisinde mevcut.ben bununla devam edicem.30 day shred iyi bir program ancak bazı arkadaşların dediği gibi nefes nefes kalmak,bazen kalbimin yerinden çıkacak gibi çarpması ve de yüz üstü hareketlerin sıklığı beni hareketlerin devamlılığında sıkıntıya soktu.ben şimdilik bununla http://youtu.be/VfkuK3mMowM devam edicem.basenlerim ve kalçalarım ayrıca kol kaslarımın yandığını hissediyorum.denemenizi tavsiye ederim.duruma göre katılan olursa bununla ilgili yeni konu açarız.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar bende başlamayı düşünüyorum video linki atarmısnız bide nasl başlamalıyım şimdiden tşkler
Youtube a Jillian Micheal yaz ,orda level 1 çıkar. Onu aç. Ve yapmaya başladd
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahhh Çok Şansızımİş yerinde nasıl yapcam bunu
Yemekten 2 saat sonra yapabilirsen yap . Hem rahat uyursun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
akşam 9 da evde oluyorum 45 dkka bisikitlete biniyorum inş bunuda sıgdırrıım araya