- 26 Mayıs 2014
- 24
- 1
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #10.421
Yediklerime zaten dikkat ediyorum bu kadar sporun üstüne yersem olmaz zaten :) aynen kilo vermek değil benim için cm olarak incelmekte önemli :) şimdi ölçtüm ve basenlerimden 2 cm gitmiş anlaamadım bi terslik mi var yoksa doğru mucanım sen ne kaadar zamanda ne kadar inceldin?
Haklısın yağların gitmesi kasların gelmesi en iyisi :)
Dogrudur dogrudurama vucudun sis olup olmamasina da bagli da o sey aynada bak kendine her zamankindan ince goruyosan oyledir ve ya kendine gore dar bi kot al onu kiyas yap kendine
Ben hic olcmedim baslarken resim cekmistim biseye sinirlendim sildim hepsiniama mesela basenlerimdeki cikintilar eskisi gibi elime lombur lombur gelmiyo daha duz eskiye gore baya duz sanki selulitlerim bile azaldi ama soyle bisey var ben bayaa bayaa bi kilo verdim bu sporu takviye amacli yapiyorum kilo vermemin de incelmede etkisi azimsanamaz
Ama yapildigi muddetcr ne olursa olsun kaslar calistikca vucut sikilasir sen de devam et faydasini fazla fazla gorursun insallah;-)
Samsung'dan Kadınlar Kulübü uygulaması ile gönderildi
Kendimi hiç bu kadar kararlı görmemiştim. Her sabah 6 da kalkıp Jillian Michaels 1. level in yapıyorum sonra işe gidiyoruö. 4. gününü bitirmiş bulunmaktayım mutluyumm .
ins güzel gelişmeler olur. Her yerim çok arıyordu ilk 2 gün şu an gayet iyiyim alıştım sanırsam :)Gelismeleri paylas bizimle :)
Bayrama kadar iestegini tam olarak elde edemezsin ama okullar acilana kadar jillianla gunde bi kere yapsan sikilasman icten bile degilbenim basenlerimden sorunum var araliklarla yapmama ragmen duzelme var ki daha 3. Level a bile gecmedim. Ama yediklerine de dikkat et ki bi yerden harcarken bi yerden yerlesmesin maksat kilo vermek olmasa bile her halde yediklerine dikkat etmen lazim
Tecrubeyle sabit etkisini daha rahat gorursun yagdan verdigin her kilo kastan aldigin her kilo senin yararina
ins güzel gelişmeler olur. Her yerim çok arıyordu ilk 2 gün şu an gayet iyiyim alıştım sanırsam :)
Bir ay gibi bi sürede umarım etkileri bariz belli olur.ben sabırsız biriyim sonra pes edersem diye korkuyorum
Aynen bende öyleydim şimdi hiç ağrı yok :) sakın pes etme diyorumya ben bir sabah bir akşam yapıyorum hemen sonrasında zumba yapıyorum ve bugün 4. günüm 2 cm incelmişim sabret sende iyi sonuçlar alırsın inşallah :) hepimiz alırız inşallah :)
Günde iki kere pek fayda göremezsin diyolar ama ben yinede yapıyorum. Youtube' dan zumba dance indirdim 50 dakikalık 25 dk sabah jilliandan sonra yapıyorum diğer 25 dk akşam jilliandan sonra yapıyorum ben ve bence zumba dansı jilliandan daha eğlenceli :)Hafta sonu bende sabah akşam yapayım o zaman. Ben inceldiğimi görmek istiyorum ya :) Zumba nasıl oluyor?
Jillian da hep dilim dışarda nefes nefese olduğum için zaten pek zevkli gelmiyor. bi deneyim şu zumbayı bakalım naasıl olacak haber vereyim sana da :)Günde iki kere pek fayda göremezsin diyolar ama ben yinede yapıyorum. Youtube' dan zumba dance indirdim 50 dakikalık 25 dk sabah jilliandan sonra yapıyorum diğer 25 dk akşam jilliandan sonra yapıyorum ben ve bence zumba dansı jilliandan daha eğlenceli :)
Günde iki kere pek fayda göremezsin diyolar ama ben yinede yapıyorum. Youtube' dan zumba dance indirdim 50 dakikalık 25 dk sabah jilliandan sonra yapıyorum diğer 25 dk akşam jilliandan sonra yapıyorum ben ve bence zumba dansı jilliandan daha eğlenceli :)
Kendimi daha iyi hissediyorum ama daraldım mı emin degilim oyuzden dediğin gibi kotla deniycem kendimi :) ben kilo veremiyorum incelsem yeter gözüyle bakiyorum oyuzden :) plates mi yapıyosun selulit icin? Suan platesle jillian mi yapiyosun? Bi de balim sende ki bu degisim kac ayda oldu? Cok soru sordum farkindayimve ben basenlerimi duvarada vuruyorum elimle vuruyodum sag taraf hafif morarmisti sonra duvara vurmaya basladim benimkilerde ele gelmiyo ama iste rahatsizim ben :/
Diyetten çok iyi sonuç almışın :) diyetide anlatır mısın biraz? :)Canim ben mart basindan beri diyettetim toplamda 15 kilo civarinda verdim ama kacamagim hic yoktur
Bu jilliana cok sonralari basladim haziran basi gibi cok duzensiz yapiyorum aslinda hala 3.level a bile gelemedim oyle dusun. terletme olayi beni benden aliyo ben 1 saat yurusem o kadar terleyemem misalo yuzden jillian bi tane
Selulit olayina gelince, belki bana oyle geliyodur falan ama 2.5 litre su icmeye ozan gosteriyorum yaz dolayisiyla 3 litre bile olmustur obi de gunde iki fincan kahva iciyorum nescafe bulursam filitre kahve tabi sade olanlardan bahsediyorum metabolizmaya iyi geliyo nadir de olsa bitki cayi ictigim oluyo
Pilates yapmaya henuz baslamadim ama ona da baslamak istiyorum jillian a destek amacli cunku o sadece sikilastiriyi benim su an onceligim kilo vermek oldugunda jillian a agirlik veriyorum
Biraz uzun oldu sanirim ama benim de anlatasim varmisyine sormak istedigin bisi olursa sor zevkle anlatirim canim
Dene bakalım haberlerini bekliyorum ama beğenirsin bence :)Jillian da hep dilim dışarda nefes nefese olduğum için zaten pek zevkli gelmiyor. bi deneyim şu zumbayı bakalım naasıl olacak haber vereyim sana da :)
Bacak için ne yapıyosun? Etkiliyse bende yapıyım :)bende bunu yapıyorum ustune 18 dakikalık bacak karın kalca çalıştıran bı egzersiz yapıyorum ama o da baya nefes nefese bırakıyo. ama ben hiç kilo veremiyorum
Ya cidden çok iyi kilo vermissiniz Tebrikler :))Canim ben mart basindan beri diyettetim toplamda 15 kilo civarinda verdim ama kacamagim hic yoktur
Bu jilliana cok sonralari basladim haziran basi gibi cok duzensiz yapiyorum aslinda hala 3.level a bile gelemedim oyle dusun. terletme olayi beni benden aliyo ben 1 saat yurusem o kadar terleyemem misalo yuzden jillian bi tane
Selulit olayina gelince, belki bana oyle geliyodur falan ama 2.5 litre su icmeye ozan gosteriyorum yaz dolayisiyla 3 litre bile olmustur obi de gunde iki fincan kahva iciyorum nescafe bulursam filitre kahve tabi sade olanlardan bahsediyorum metabolizmaya iyi geliyo nadir de olsa bitki cayi ictigim oluyo
Pilates yapmaya henuz baslamadim ama ona da baslamak istiyorum jillian a destek amacli cunku o sadece sikilastiriyi benim su an onceligim kilo vermek oldugunda jillian a agirlik veriyorum
Biraz uzun oldu sanirim ama benim de anlatasim varmisyine sormak istedigin bisi olursa sor zevkle anlatirim canim
Süper bu zumba cook eglendim annemle yaptık gülmekten hareket yapamadık cook zevkli yaa bayıldım Sağol minukifir :))))Dene bakalım haberlerini bekliyorum ama beğenirsin bence :)
ya arkadaşlar benim dizim seğiriyor aşırı derecede.galiba jillianla çok zorladım başına böyle bir şey gelen var mı? ara verdim o yüzden
Diyetten çok iyi sonuç almışın :) diyetide anlatır mısın biraz? :)
Suyu bende çok içiyorum. Kahve daha mı iyi yani ben hep bitki çayı içiyorum özellikle yeşil çayı
Jillianla bacaklarım zayıflasa keşke bende çok terliyorum
Ya cidden çok iyi kilo vermissiniz Tebrikler :))
Ins bende buraya verdiğim kiloları incelediğim cm yazarım çok sabırsız davranıyorum hemen fark edilsin istiyorum :) daha bir hafta olacak. 1 ay sonrasını iple çekiyorum kızlarrr :)
attım cnm ö.m ile