Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bugün 14.günüm..level 2'de 4.günümü birazdan tamamlayacağım..
kendi fotoğrafım beni bile motive etti :))
yılmak yok yola devam:92:

canım benim helal sana azmettin başardınbüyük değişimin bana motivasyon oldu:13:

unutmadan hoşbulduk artık buradayız desene

Son düzenleme:

Aman dikkat başımıza iş açma,dikişine orana burana birşey olmasın..yavaş yavaş yap.Ben dün ölüyorum sandım nefes nefese kaldım...ama yılmak yok tam gaz ileri

arkadaşlar siz esmer olan bayanın hareketlerinimi yapıyorsunuz yoksa beyaz bayanınmı?benimde 4.günümdü bugün:)

dün 2 günümdü yaptım ama sabah iyice hamlamışım...sabahın köründe Ogltkneyi aradım,bugün nasıl yaparım bilmiyorumeminim işe yarıyor ama zor...inşallah tamamlayabilirim

Son düzenleme:
dün 2 günümdü yaptım ama sabah iyice hamlamışım...sabahın köründe Ogltkneyi aradım,bugün nasıl yaparım bilmiyorumeminim işe yarıyor ama zor...inşallah tamamlayabilirim

Bende seni takip ediyorum etkisi nasıl olacak diye hiç denemeyeyim en iyisi:) aslında resim koyan arkadaslara bakınca pek bı heveslendim ama başlamak yemedi :)

Bende seni takip ediyorum etkisi nasıl olacak diye hiç denemeyeyim en iyisi:) aslında resim koyan arkadaslara bakınca pek bı heveslendim ama başlamak yemedi :)

Arkadaşım zor ama şunu söyleyebilirim,çok etkili hareketler ben spor salonunda 1 saat çalışmanın bu kadar etkili olacağını düşünmüyorum...Ogltkn...bana verdi gazı devam edeceğim ama bugün ufaklığı okula hazırlarken zorlandım

Bu kadar kısa sürede bu sonuç süper gerçekten.Tebrik ederim azminizi de.Boşuna mı ameliyat oldum acaep

teşekkürler, yabancı forumlarda öyle fotoğralar var ki, hakikaten estetik ameliyatlar boşuna mı acaba diye düşündürüyor...spor ile kocaman karınlar toplanmış....ama sizde fıtık vardı yanlış hatırlamıyorsam, onun tek çözümü ameliyat zaten üzmeyin kendinizi.

arkadaşlar siz esmer olan bayanın hareketlerinimi yapıyorsunuz yoksa beyaz bayanınmı?benimde 4.günümdü bugün:)

esmer olan (natalie); ileri seviye, sarışın olan (anita); başlangıç seviyesi olarak yapıyor hareketleri.

canım, devam et....bırakma sakın, bugün ve yarın kaldı sadece...sonra inan hiç zorlanmadan yapıyor olacaksın..
videonun en sonundaki soğuma kısmını daha uzun tutabilirsin, ya da ayakta bacak esnetme hareketleri yapabilirsin, kaslarını rahatlatırsın böylece.

bugün level 2 de 5.günümü yapacağım...programın tam yarısı bitmiş olacak.

daha önce de sormuştum sanırım, 6 weeks 6 pack için link bilen var mı?

günayddııııııııınnnnnnnn.......

7. günüde alnımın akıyla bitirdim çook şükür, duşumuda aldım mis miss.. bide üstüne uzandım şimdi oğlumun uyanmasını bekliyorum.. ooohhhh hayat ne güzel.. hayırlı günler herkeseee...

merhaba canim
seninle ayni gidiyoruz
gerci ben her gun yapmiyorum ama bugun level 2, 4. gununu yapacagim
benden cok daha iyi sonuc almissin sen
30ds in yani sira baska ne yapiyorsun
ve nasil besleniyorsun?
6week 6 pack i bizbizesaglik diye bir site var orda bulabilirsin
bilmiyorum site adi verebiliyormuyuz..
mesaj atamadigim icin buraya yazdim..

7 günü tamamladın demek darısı başıma...oğlunda uyandığında onunla oynarken de kalori yakarsın oh daha ne olsun...sana da hayırlı günler

İnsanın senin gibi arkadaşı olunca bırakamaz zaten yersin kafamın etini...iradesiz diye,ben eğer o bana gönderdiğin resimlerde ki sonuç gibi sonuç alırsam...kesin ameliyat olmam gerek kalmazparanın yarısını Jillian ablaya gönderirim

Son düzenleme:

Arkadaşım sana da kolay gelsin...ben ogltkneyi tanıyorum...doktorumuz aynı kişi forumdan tanıştık arkadaş olduk...onda bir irade var maşallah az yiyor kalori hesaplıyor yakında mankenlik ajansına kayıt olur vallahi

canım, benim sonucumun bu kadar iyi olmasının bence en önemli sebebi, homini gırtlak yemeyi kesmem...
yediklerimin miktarından dolayı fazlasıyla şişkinlik de oluyordu bende...
yememe artık çok dikkat ediyorum...günde 1000 kaloriyi aşmamaya, hatta kalabildiğim kadar altında kalmaya çalışıyorum...
30ds dışında bişi yapmıyorum...6 weeks 6 pack'e de başlamak istiyorum ama daha indirmedim bile :))
dediğin siteye bi bakiim, umarım aktüel linkleri bulabilirim, linkleri bulursam buradan da paylaşırım, yardımın için teşekkürler..

Sen bu homini gırtlak yemeyi bana söylüyon gibi geldi ay bu topik çok sakin polemik yaratayım hareket olsun...anam ne yiyomki ? 1 tabak kısır,1 dilim kek ,birazda salata çeşitleri(patates salatası,makarna salatası,hafif bunlar zeytinyağlı ) kaç kalori acep bunlar ogltkne hanım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…