- 3 Kasım 2011
- 15.933
- 9.383
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
bugün 14.günüm..level 2'de 4.günümü birazdan tamamlayacağım..
kendi fotoğrafım beni bile motive etti :))
yılmak yok yola devam:92:
Bugün biraz denedim zorlandım.Hepsini yapamadım.Hafif zıpladığım halde karnım acıdı yarım bıraktım.Havada çok sıcak kalbimin çarpıntısı da çok oldu doğal olarak.Neyse yavaş yavaş yaparım artık.Yarım saatte yürüyorum olacak bir şeyler inşallah.
bugün 14.günüm..level 2'de 4.günümü birazdan tamamlayacağım..
kendi fotoğrafım beni bile motive etti :))
yılmak yok yola devam:92:
Kızlr yarın bende başlayacağım bu videolarda 1 2 3 diyor ya level 1 i 30 gün boyunca mı yapacağım bana anlatabilir misiniz ?
dün 2 günümdü yaptım ama sabah iyice hamlamışım...sabahın köründe Ogltkneyi aradım,bugün nasıl yaparım bilmiyorumeminim işe yarıyor ama zor...inşallah tamamlayabilirim
Bende seni takip ediyorum etkisi nasıl olacak diye hiç denemeyeyim en iyisi:) aslında resim koyan arkadaslara bakınca pek bı heveslendim ama başlamak yemedi :)
Bu kadar kısa sürede bu sonuç süper gerçekten.Tebrik ederim azminizi de.Boşuna mı ameliyat oldum acaep
arkadaşlar siz esmer olan bayanın hareketlerinimi yapıyorsunuz yoksa beyaz bayanınmı?benimde 4.günümdü bugün:)
dün 2 günümdü yaptım ama sabah iyice hamlamışım...sabahın köründe Ogltkneyi aradım,bugün nasıl yaparım bilmiyorumeminim işe yarıyor ama zor...inşallah tamamlayabilirim
Arkadaşım zor ama şunu söyleyebilirim,çok etkili hareketler ben spor salonunda 1 saat çalışmanın bu kadar etkili olacağını düşünmüyorum...Ogltkn...bana verdi gazı devam edeceğim ama bugün ufaklığı okula hazırlarken zorlandım
canım, devam et....bırakma sakın, bugün ve yarın kaldı sadece...sonra inan hiç zorlanmadan yapıyor olacaksın..
videonun en sonundaki soğuma kısmını daha uzun tutabilirsin, ya da ayakta bacak esnetme hareketleri yapabilirsin, kaslarını rahatlatırsın böylece.
bugün level 2 de 5.günümü yapacağım...programın tam yarısı bitmiş olacak.
daha önce de sormuştum sanırım, 6 weeks 6 pack için link bilen var mı?
günayddııııııııınnnnnnnn.......
7. günüde alnımın akıyla bitirdim çook şükür, duşumuda aldım mis miss.. bide üstüne uzandım şimdi oğlumun uyanmasını bekliyorum.. ooohhhh hayat ne güzel.. hayırlı günler herkeseee...
canım, devam et....bırakma sakın, bugün ve yarın kaldı sadece...sonra inan hiç zorlanmadan yapıyor olacaksın..
videonun en sonundaki soğuma kısmını daha uzun tutabilirsin, ya da ayakta bacak esnetme hareketleri yapabilirsin, kaslarını rahatlatırsın böylece.
bugün level 2 de 5.günümü yapacağım...programın tam yarısı bitmiş olacak.
daha önce de sormuştum sanırım, 6 weeks 6 pack için link bilen var mı?
merhaba canim
seninle ayni gidiyoruz
gerci ben her gun yapmiyorum ama bugun level 2, 4. gununu yapacagim
benden cok daha iyi sonuc almissin sen
30ds in yani sira baska ne yapiyorsun
ve nasil besleniyorsun?
6week 6 pack i bizbizesaglik diye bir site var orda bulabilirsin
bilmiyorum site adi verebiliyormuyuz..
mesaj atamadigim icin buraya yazdim..
merhaba canim
seninle ayni gidiyoruz
gerci ben her gun yapmiyorum ama bugun level 2, 4. gununu yapacagim
benden cok daha iyi sonuc almissin sen
30ds in yani sira baska ne yapiyorsun
ve nasil besleniyorsun?
6week 6 pack i bizbizesaglik diye bir site var orda bulabilirsin
bilmiyorum site adi verebiliyormuyuz..
mesaj atamadigim icin buraya yazdim..
canım, benim sonucumun bu kadar iyi olmasının bence en önemli sebebi, homini gırtlak yemeyi kesmem...
yediklerimin miktarından dolayı fazlasıyla şişkinlik de oluyordu bende...
yememe artık çok dikkat ediyorum...günde 1000 kaloriyi aşmamaya, hatta kalabildiğim kadar altında kalmaya çalışıyorum...
30ds dışında bişi yapmıyorum...6 weeks 6 pack'e de başlamak istiyorum ama daha indirmedim bile :))
dediğin siteye bi bakiim, umarım aktüel linkleri bulabilirim, linkleri bulursam buradan da paylaşırım, yardımın için teşekkürler..