Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ben de level 1 i indiremedim ses var ama görüntü yok youtube dan izliyorum diğerlerinide verilen linklerden indirdim ama baya uzun sürüryo link atmayı bende bilmiyorum

ben de level 1 i indiremedim ses var ama görüntü yok youtube dan izliyorum diğerlerinide verilen linklerden indirdim ama baya uzun sürüryo link atmayı bende bilmiyorum

o sorun ben de var canım. bilgisayarda izlerken sorun yok ses oluyor ama flash belleği tv'ye taktığımda ses çıkmıyor. ben de notebooku tvnin yanına koyup sesi ordan görüntüyü tvden yapıyorum böyle böyle atlattım nerdeyse bi haftayı.

arkadaşlar toretn kullanıyormusunuz bilmiyorum ama torentten bakınca jillinanın butun programları çıkıyor o şekilde hem daha hızlı hem daha güvenilir bence

arkadaşlar toretn kullanıyormusunuz bilmiyorum ama torentten bakınca jillinanın butun programları çıkıyor o şekilde hem daha hızlı hem daha güvenilir bence

ya ben torrentı indirmedim ki :/ her yerden kaldırılmış, sinir oldm. gerçi bi şekilde indirdim zaten videoları hatta Ripped in 30'nin level 1ı bile :)

Kızlar sipariş vermek istiyorum ama tükçesi falan nereden verebilirim ?
Yada nereden indirebilirim link verir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
level 2 'de 2.günü bitirdim..bugün 3. günüm..yapmaktan korkuyorum :))
level1'i tamamladıktan sonra uzanıp level 2 nasılmış diye bi izlemiştim..meğer seyrederken oldukça hafife almışım nefesim kesildi, dayanamayacak gibi oldum yaparken....level 3'ü düşünemiyorum bile..

sonuçlara gelince, 13. gün itibariyle göbek en başından beri 4cm incelmiş :)) yediklerime çok dikkat etmeme rağmen kilo olarak bir düşüş yok....zaten kilo verme derdinde olmadığım için oraya takılmıyorum...göbek erisin yeter

bendeki gelişmeler şimdilik böyle

arkadaşlar bu egzersizleri nasıl ve nereden görebilirim? siteye yeni kayıt oldum, kullanımını tam olarak öğrenemediğim için sıkıntılarım var...

Level 2
3.gün bitti...

özellikle 2.döngünün kardiyosunda bittim :/ çok zor

bakalım level 2'nin sonuna geldiğimde kolaylıkla yapıyor olabilecekmiyim...

benden başka yapan var mı?

benim level 1 normalde bugün bitio, tamamlıyorum ama yarın şehirdışında olacağım için 3 gün kaybım olacak. acaba haftaya pazartesi level 2ye başlasam mı yoksa, 1den mi devam etsem :/

Bende Level 1 i indirdim şu an için 3 gün 14 dk sonra sınavım var DD O yüzden sınavdan sonra başlıycam kas ağrılarıyla girmek istemem sonuçta :)

Son düzenleme:
benim level 1 normalde bugün bitio, tamamlıyorum ama yarın şehirdışında olacağım için 3 gün kaybım olacak. acaba haftaya pazartesi level 2ye başlasam mı yoksa, 1den mi devam etsem :/

bence level 2'den devam edebilirsin..yabancı forumda bizim gibi 6 gün yapıp 1 gün dinlerek yapanların yanında, bu programı haftanın 3 günü olacak şekilde yapanlar var, tekrar başa dönme derim, zaten 2. level'a geçtiğine pişman olacaksın en azından geç geçmenin keyfini çıkar

ya gözümü korkuttunuz valla, level 2 konusunda.. ben daha 1. deyim.. 5.günümdü bugün, ancak tam tamına bugün yapmayı başardım.. daha önce kardiyoları tamamlayamadığım zamanlar oluyordu itiraf ediyorum.. bugün itibariyle hepsini tamamladım, bakalım yarın neler olacak.. bide önce koşu bandında yarım saat yürümek zorluyo çok, eğer yürümezsem daha kolay yapıyorum, ama yüremezsemde içim rahat etmiyor.. ya benim bir ay içinde incelmem lazım,onun için elimden geldiğince çok spor yapmaya çalışıyorum.. 15 temmuzda çook yakın bir arkadaşımın düğünü var,tatili hiç saymıyom bile, doğumdan sonra ilk kez görüşeceğiz birçok arkadaşımla, karşılarına eskisi gibi sıkı bir vücutla, tabiri caizse taş gibi çıkmak istiyorum.. inşallah bu jill işe yarar, yoksa çok üzüleceğim..

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar biri bana indirdiğiniz sitenin linkini atabilir mi? Konu sahibi arkadaşımız atmış ama o siteden hiç bir şekilde indiremedim... Özelden link atarsanız sevinirim. Şimdi 5 günlük izindeyiz Cumartesi düğün var ve ben elbise konusunda hala sıkıntı çekiyorum Pazartesi başlamak istiyorum Görümcemin düğünü var Ağustosun son haftası hemen incelmem gerekiyor. Lütfen biri yardımcı olursa çok sevinirim... İyi İncelmeler

Merhaba arkadaşlar; jillian Michaels'in DVDsi ile bu indirdiğimiz linkteki videolar aynımı?DVDside mi sadece bu 3 videodan oluşuyor.

arkadaşlar paylaşmak istedim ben şu an ikinci level 3.günüme geçtim :) vee şunu da belirtiyim sıfır selülitim var bacaklarımda şu an :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…