Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Eki Görüntüle 444072 arkadaşlar paylaşmak istedim ben şu an ikinci level 3.günüme geçtim :) vee şunu da belirtiyim sıfır selülitim var bacaklarımda şu an :)

vaaooov muhteşem! ya ben de sanki hala sıkılaşma yok çok üzgünüm :KK43: bugün 1.level bitti (az önce) jillden önce bi de 1 saat tempolu yürüyorum artı diyet yapıyorum. kilo vermesine verdim, incelme de var ama tam istediğim o sıkılaşma hala yok:KK43: çok mu acele ediyorum acaba. gerçi ozgenin 2.levelinde böyle olmuş:KK43: ay bilemedim :KK43:

vaaooov muhteşem! ya ben de sanki hala sıkılaşma yok çok üzgünüm :KK43: bugün 1.level bitti (az önce) jillden önce bi de 1 saat tempolu yürüyorum artı diyet yapıyorum. kilo vermesine verdim, incelme de var ama tam istediğim o sıkılaşma hala yok:KK43: çok mu acele ediyorum acaba. gerçi ozgenin 2.levelinde böyle olmuş:KK43: ay bilemedim :KK43:

15 günden sonra tam anlamıyla sıkılaşma olduğunu yazmış bazı arkadaşlar ama gerçekten işe yarıyor umarım şu kalan zamanda da istediğimize kavuşuruz pes etmek yok :)

level 1 5. gun bacaklarım ve kollarrım koparak egzersızlerı tamamlamaya çalışıorum ancak bugun tam anlamıyla agrılarım geçiyor sanırım... pes etmek yok devammmmm

ya gözümü korkuttunuz valla, level 2 konusunda.. ben daha 1. deyim.. 5.günümdü bugün, ancak tam tamına bugün yapmayı başardım.. daha önce kardiyoları tamamlayamadığım zamanlar oluyordu itiraf ediyorum.. bugün itibariyle hepsini tamamladım, bakalım yarın neler olacak.. bide önce koşu bandında yarım saat yürümek zorluyo çok, eğer yürümezsem daha kolay yapıyorum, ama yüremezsemde içim rahat etmiyor.. ya benim bir ay içinde incelmem lazım,onun için elimden geldiğince çok spor yapmaya çalışıyorum.. 15 temmuzda çook yakın bir arkadaşımın düğünü var,tatili hiç saymıyom bile, doğumdan sonra ilk kez görüşeceğiz birçok arkadaşımla, karşılarına eskisi gibi sıkı bir vücutla, tabiri caizse taş gibi çıkmak istiyorum.. inşallah bu jill işe yarar, yoksa çok üzüleceğim..

gözün korkmasın arkadaşım, acısız ağrısız güzellik olmazzzzz :) her level bir öncekini zorlayacak şekilde dizayn edilmiş, cünkü kondisyonumuz arttıkça aynı leveli yaparken her geçen gün daha az kalori yakmaya başlıyoruz. Mesela level 1'de, 1.gün 350kalori yakıyorken, 10.gün bu 200'lü rakamlara düşüyor. Yani zorlanıyorsak çok kalori yakıyoruz diye sevinmeliyiz aslında. yürüyüşlerini jillian'dan sonra yapmayı denesen? bana nedense jillian'ı bitirdikten sonra bir enerji geliyor.

Ya arkadaşlar biri bana indirdiğiniz sitenin linkini atabilir mi? Konu sahibi arkadaşımız atmış ama o siteden hiç bir şekilde indiremedim... Özelden link atarsanız sevinirim. Şimdi 5 günlük izindeyiz Cumartesi düğün var ve ben elbise konusunda hala sıkıntı çekiyorum Pazartesi başlamak istiyorum Görümcemin düğünü var Ağustosun son haftası hemen incelmem gerekiyor. Lütfen biri yardımcı olursa çok sevinirim... İyi İncelmeler :-)

2-3 sayfa önceye bakarsan, hem online seyredebileceğin hem de indirebileceğin linkler mevcut.

Merhaba arkadaşlar; jillian Michaels'in DVDsi ile bu indirdiğimiz linkteki videolar aynımı?DVDside mi sadece bu 3 videodan oluşuyor.
30 day shred Dvd'si ile linkler aynı...

Eki Görüntüle 444072 arkadaşlar paylaşmak istedim ben şu an ikinci level 3.günüme geçtim :) vee şunu da belirtiyim sıfır selülitim var bacaklarımda şu an :)

Tebrikler...13 günde böyle bir sonuç gerçekten harika. Bende de benzer değişiklikler var, ben gözümle bile farkediyorum ve çok mutlu oluyorum..

missipipi, 10 günde hem incelmişsin, hem kilo vermişsin, az daha gayret et bence....taş gibi de olacağız:KK76:...daha jillian'ın ripped in 30 days'ını yapacağız birlikte :))

Tebrik ederim arkadaşım :KK9: ben bugün yeni başladım,evet ilk denemem zorlandım,ama şimdi senin resimlerini görünce iyice gaza geldim...bravo sana

canım, hoşgeldin...sen geldin artık burası şenlenir:KK54:
gaza gelinmeyecek gibi değil 10-15 günde incelmeden, kilo vermeden bahsediyoruz....her ne kadar yaparken jillian'a saydırsam da, seviyorum kendisini:KK1:

Bugün biraz denedim zorlandım.Hepsini yapamadım.Hafif zıpladığım halde karnım acıdı yarım bıraktım.Havada çok sıcak kalbimin çarpıntısı da çok oldu doğal olarak.Neyse yavaş yavaş yaparım artık.Yarım saatte yürüyorum olacak bir şeyler inşallah.

Kızlarr sesimi duyan yokmu banada bir link atın ALLAH rızaı için ne olur
kaç kere buraya mesaj yazdım kimse bir link atmadı ama hadi biriside bana yardım etsin

Kızlarr sesimi duyan yokmu banada bir link atın ALLAH rızaı için ne olur
kaç kere buraya mesaj yazdım kimse bir link atmadı ama hadi biriside bana yardım etsin

30 Day Shred with Jillian Michaels » Program indir | Gncel programlar | iNDiRDOWN | Oyun indir | Rapidshare premium | Driver | Portable | E-Kitap

linkler

30 Day Shred (level 1) on Vimeo
- Level 1

Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo
- Level 2

30 Day Shred (level 3) on Vimeo -
Level 3

download kısmından indirebilirsiniz de..

Son düzenleme:
bugün 14.günüm..level 2'de 4.günümü birazdan tamamlayacağım..
kendi fotoğrafım beni bile motive etti :))
yılmak yok yola devam:92:

Eklentiler

• $jm önce-sonra.jpg
    $jm önce-sonra.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 195
Bugün biraz denedim zorlandım.Hepsini yapamadım.Hafif zıpladığım halde karnım acıdı yarım bıraktım.Havada çok sıcak kalbimin çarpıntısı da çok oldu doğal olarak.Neyse yavaş yavaş yaparım artık.Yarım saatte yürüyorum olacak bir şeyler inşallah.

bentoprak hoşgeldin :))
ilk gün oldukça zor oluyor, ama yılmadan devam et, kondisyonunun arttığını göreceksin. (ama karnınla ilgli durumu dikkate alarak davran)

30 Day Shred with Jillian Michaels » Program indir | Gncel programlar | iNDiRDOWN | Oyun indir | Rapidshare premium | Driver | Portable | E-Kitap

linkler

30 Day Shred (level 1) on Vimeo
- Level 1

Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo
- Level 2

30 Day Shred (level 3) on Vimeo -
Level 3

download kısmından indirebilirsiniz de..

çok sağol tatlım :KK8:

30 Day Shred (level 1) on Vimeo level 1

Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo level 2,

30 Day Shred (level 3) on Vimeo
bu kadar yalvaracağına bikaç sayfa geri gidip baksaydın vardı zaten linkler.. al buyur, inşallah yapabilirsin..

böyle tersliyerek linkleri vereceğinize hiç vermeseydiniz daha iyiydi ama yinede teşekkür ederim emin ol yaparım
sanada yaptığın kibarlıktan dolayı sende al bunu buyur :KK71:

14 günde bu hale mi geldin sen, nası yani.. Amaaaan Allaaaaahıım... şaşkınlığımı 7,5 aylık oğlumdan bile gizleyemiyorum şuan da.. şaşkın şakın suratıma bakıyo oda.. benim bugün 6. günüm, 1.aşamada ama.. önce yarım saat yürüyüş yapıyorum, sonra jill.. ilk defa bugün baştan sona tamamını yaptım, bitmiş farkında bile değilim, devam etse daha yapacaktım yani, ki sabah evi temizledim, iş yaptım yani bi dünya.. aman maşallah diyim kendime de.. ben bırak 2 haftayı bir ayın sonunda bu kadar değişikliğe uğrasam bana yeter deee artar bile.. sanada maşallaah..

böyle tersliyerek linkleri vereceğinize hiç vermeseydiniz daha iyiydi ama yinede teşekkür ederim emin ol yaparım
sanada yaptığın kibarlıktan dolayı sende al bunu buyur :KK71:

yok yanlış anlamışsın ya da ben yanlış anlatmışım sanırım, niyetim terslemek değildi, sadece tavsiyeydi, hem sana hem senden sonra gelip link isteyenlere.. :KK34:

X