Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

7511, cok tesekkurler sonunda indirebildim:))
8. gunu de bitirdim, level2 cok zor gorunuyo korkuyorum resmen:) hadi hayirlisi artik:)

of ya benim bilgisayar virüs alarmı veriyor açmıyor verdiğin linki neden kimse paylaşmıyor sayfada ya paylaşmayanlarda işe yaramasın inşallah:)))))))))))))))))))

ben you tube dan buldum şu an indiriyor ama var ya kotadan çok götürüyorsa kocam beni maffedicek adam bıktı egzersiz videolarından:)

bacaklarimda farki hissedebiliyorum ama daha gozle gorulur bi sey yok, karnim da sabah uyandigimda daha duz oluyo her gecen gun:) 9. gun de bitti obur gun basliyorum 2. seviyeye:) senin ne durumda?

videoyu yenı ındırdım ama anlamadıgım bırsey var.
bu kadın once ısınma hareketı yaptırıp sonrada hareketlere baslıyor ama level 1 yazan kısmı her gun 1 circuit mi uyguluycaz. yanı cırcuıt dedıgı gun mu?
yaparken onun yaptıgı kadar mı yoksa tekrarlarla daha mı cok yapıyorsunuz her bır gunu ?

bacaklarimda farki hissedebiliyorum ama daha gozle gorulur bi sey yok, karnim da sabah uyandigimda daha duz oluyo her gecen gun:) 9. gun de bitti obur gun basliyorum 2. seviyeye:) senin ne durumda?

gobek belırgın sekılde azaldı
bacaklarım daha sıkı ama yanında yuruyste yapıyorum

bahar544; her gun o ne kadar yapiyorsa o kadar yapiliyor, zaten daha fazla tekrari benim kalbim kaldirmaz sanirim:) 27dakika gayet yeterli oluyor:)

7511; bacaklarimun ic kismindaki yumusaklik gitti, cok mutlu oldum:) sira selulitlerde artik! bugun bir arkadasim da bakip "popon acayip kalkmis, cok iyi olmus" dedi ki bi daha mutlu oldum:) okula gidip gelirken toplam 20dk yurumem gerekiyor metroya kadar, o sirada kalcami sikarak yuruyorum o da iyi geldi sanirim, oneririm:)

karbeyazi; 2. seviyeye gecince 10gun boyunca sadece 2. seviyeyi yapiyorsun, yarim saat suruyor yani.

ya benm popomdada bı cıkıklık oldu bende kılo aldım galba dıorm acaba ondanmı zaten kalkıktı ıyıce bı cıktı sankı

popoyu çok güzel çalıştırıyo egzersizler :) yalnız bugün eve gelince tartıldım da 1 kilo fazla çıktım, motivasyonum bozulmadı desem yalan olur.

kaç kalori bilmiyorum ama ilk gün bitirene kadar canım çıkmıştı, 10. dakikada ölecek gibiydim resmen :) günler ilerledikçe daha kolaylaşıyor yapması :)

bilmiyorum ki, 10 günde 1 kilo kas yapmış mıyımdır emin değilim :) bacaklarımda, kollarımda, karnımda filan resmen belirginleşti kaslar ama biraz daha geçsin bakalım görücez sonuçları :) şimdi her gün aynaya baka baka anlaşılmıyo da pek bi şey

30. günde alırız elimize mezuraları, ölçeriz santim santim, o güne kadar bi daha ne ölçüm yapıcam ne de tartıya çıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…