- 17 Şubat 2012
- 129
- 2
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
yapan çok az galiba
bugün 5 . günüm
sıkılaştığımı hissediyorum ama sanki göbek bölgesinde eksik kalıyor gibi geliyor
bacaklar daha fazla çalışıyor sanki
yapanlar fikir verebilirmi
yalnız bir şeyi itiraf etmeliyim hiçbir egzersizde ben bu kadar bacaklarımın ve kollarımın ağrıdığını hissetmemiştim
bence kesinlikle işe yarayacak gibi görünüyor
hareketler vücudun çoğu yerini beraber çalıştırıyor. zaten jillian da hareketleri yaptırırken söylüyor. bacaklarla ilgili bir harekette sadece bacak çalışmaz yani kalçalar, bel, göbek ve bacaktaki farklı kaslarla beraber çalışır. yine de göbek için ek egzersizleri siz kendiniz de egzersiz programı tamamen bitmeden vücudunuz daha sıcakken yapabilirsiniz. ben böyle yapıyorum. bir süredir jillianın killer buns and thighs egzersiz programını yapıyorum. yaparken bitmeden bildiğim karın egzersizlerini de yapıyorum bir beş dk kadar.
daha önce 30 day shredi bitirdikten sonra bir ay kadar ''no more troubles'' adlı egzersiz programını yapmıştım onu yaparken ek karın egzersizleri yapmıyordum ama. onda bir sürü farklı karın egzersizi vardı çünkü. yaparken en çok zevk aldığım ve içinde pek çok farklı egzersizi barındıran bir programdı. killer buns daha spesifik bölgeler için. tüm vücuttan ziyada bazı bölgelere daha fazla yoğun çalışıyor. yine de dediğim gbi egzersizlerde vücudun farklı yerleri koordineli beraber çalışır...
ben nerdeyse 3 aydan fazladır yapıyorum. hala yaparken bazen bacaklarım ve kalçam ağrıyor. egzersizden sonraki günlerde oturmakta çok zorluk çekmişimdir, kalçadaki ağrılardan dolayı. yine de hala haftada 2 defa yapıyorum. bu kadar çok terlemesem haftada 3 veya 4 den fazla yapacam. ama her yaptığımda çok terlediğimden banyo yapmaya üşeniyorum
ben kısmetse daha uzun süre devam etmeyi düşünüyorum. jillianla beraber güzel, formda, sağlıklı bir vücut için egzersizlere devam...=)
ben nerdeyse 3 aydan fazladır yapıyorum. hala yaparken bazen bacaklarım ve kalçam ağrıyor. egzersizden sonraki günlerde oturmakta çok zorluk çekmişimdir, kalçadaki ağrılardan dolayı. yine de hala haftada 2 defa yapıyorum. bu kadar çok terlemesem haftada 3 veya 4 den fazla yapacam. ama her yaptığımda çok terlediğimden banyo yapmaya üşeniyorum
ben kısmetse daha uzun süre devam etmeyi düşünüyorum. jillianla beraber güzel, formda, sağlıklı bir vücut için egzersizlere devam...=)
anladım cnm mutlaka çalışıyordur. ben jilliandan sonra 8 dak.lık karın egzersizini yapmaya karar verdim.
sen bayağı tecrübe kazanmışsın.
30 gün boyunca başka yapmam gereken bişey varmı ve bundan sonra neye devam etmeliyim.
ripped in 30 u duydum ona geçmeyi düşünüyorum ama
gerçekten ciddi anlamda bir incelme sağlanıyor mu? gerçi benim hissettiğime göre evet ama, haftada 2-3 gün yapmanın da etkisi var mı?
günaydın kızlar 30 day shred programının 1. levelini sadece 3 gündür yapıyorum ondan öncede leslie ile yürüdüm 2 hafta ancak jillian geçtiğimden beri üst baldırlarımın dış taraflarında ciddi kaslar gelişti hatta dün akşam eşim bile farketti senin bacaklarına ne olmuş ya dedi... Gerçi bacaklarım zaten salık değildir (genetik bir durum ve çok eskiden beri spor yaparım ) ancak hiç bir zaman okadar sıkı ve kaslı olmamışlardı demekki 30 gün düzenli yapsak fena birer hatun oluruz :) tabi ağrılar olmasa ben ilk gün yaptıktan sonra ara vermek zorunda kaldım bacaklarım fena idi :)))
yapan çok az galiba
bugün 5 . günüm
sıkılaştığımı hissediyorum ama sanki göbek bölgesinde eksik kalıyor gibi geliyor
yalnız bir şeyi itiraf etmeliyim hiçbir egzersizde ben bu kadar bacaklarımın ve kollarımın ağrıdığını hissetmemiştim
bence kesinlikle işe yarayacak gibi görünüyor
cnm benim bugün 6.günüm ve evet kendimi çok sıkı hissediyorum.
ağrısada yap. zaten sonra ağrı falan kalmıyor. ağrıda yapmak garip gelebilir ama egzersizleri yaptıkça ağrıların azalıyor ve kasların açılıyor.
ertesi gün çok daha iyi hissediyosun.ben yürüekte zorlanıyordum ama kendimi zorladım
ve hareket ettikçe daha iyi hissettim.
nette araştırırsanda böyle diyolar.
ara verdikçe o ağrılar devam edecek.
yapan çok az galiba
bugün 5 . günüm