Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

o kadar etkiler mi bilmem ama 34 değil de 36 beden bence daha hoş duruyo, takıntı yapma derim :) böyle böyle üzüyoruz kendimizi :) zaten 45kiloya düştüğümde çevremden gördüğüm baskıyı bi ben bi allah bilir, sana da benzer baskılar gelecektir "aaaa çırpı gibi kalmış bacakların" :)

bnde 47 kıloydum 170 boyla yıne o hale gelmek ıcın ugrasıorm
ewlndım sıstım
bana aılem dıodu zayıfsın cok falan dı e ama mıllet manken gbısın falan dıodu hatta sananlar oluyodu falan

cok pıs takıntı yaptım bıle

170'e 47 çok az yahu, boyun çok güzel maşallah ama kas da yapacağını düşünürsek 52-53 yeterli olacaktır :) ben şuncacık boyumla 47'ye razı oluyorum

170'e 47 çok az yahu, boyun çok güzel maşallah ama kas da yapacağını düşünürsek 52-53 yeterli olacaktır :) ben şuncacık boyumla 47'ye razı oluyorum

cok az gbı gelıo kulaga ama dehset guzel duryo ne gıysen gram cıkmıo ordan burdan
bılmıorm nolur ama tabıkıde bu sporla 52 53 bıle zaten baya zayıf durur

nıcın kımse yok kımse yapmıyormu
bıtıren kımse yokmu bıze motıve edıcı seyler soleyecek
benm bugun 14. gunum olacak kısmetse

ben de başladım bugün:) 14 gündür callanetics yapıyorum sanırım ondan çok fazla zorlanmadım hareketlerde ama baya ter attım bakalım devam edebilcek miyim:44:

ben de bugün başladım 27 dk.bitirdim ama öldüm resmen zıplamalar beni bitirdi benim sıkıntım göbek inşallah faydalı olur ya göbek için daha etkili videosu olan var mı bende devam etcem inşalllah kan ter içinde kaldım bitirdikten sonra hemen duşa girdim 15 dk.kendime gelemedim

şengülçin, göbek için baya baya etkili bi program zaten :) hem bacak hareketlerinde de karın kasları çalışıyor :) 2. seviyede karın hareketleri de artıyor :)

bugün 1. seviyedeki son günümdü, arada dondurma kaçamağı yaptığım için bi de yarım saat koştum ama bittim resmen :) yarını merakla bekliyorum :))

nıcın kımse yok kımse yapmıyormu
bıtıren kımse yokmu bıze motıve edıcı seyler soleyecek
benm bugun 14. gunum olacak kısmetse
ben bitirdim canım ama üçüncü levelde beni bitirdim hayattan soğuttu
kilo vermedim ama incelme oldu zaten yağlar direk kasa dönüştüğü için kg vermek gibi bi derdiniz olmasın önemli olan görünüş.
tabi ben bu sırada yemeye içmeye dikkat etmedim belki dikkat edilince kg da verilir neden olmasın
yapan çok az galiba
bugün 5 . günüm
sıkılaştığımı hissediyorum ama sanki göbek bölgesinde eksik kalıyor gibi geliyor
bacaklar daha fazla çalışıyor sanki
yapanlar fikir verebilirmi
canım benim en fazla göbek bölgem inceldi 7 cm

kızlar ben henüz jillian'ı denemedim denemek istiyorum ama göbişim var benimde hem yediklerime dikkat edersem hem jillian'ı uygularsam bu sayede göbişimden kurtulabilir miyim??:26::26:hani kas olarak o öyle kalmaz değil mi??

bu arada bir şey daha sormak istiyorum?? jillian'ın videolarındaki arkadaki 2 bayan niye aynı hareketleri yapmıyorlar.yani biri daha fazla efor sarfederken diğeri daha az gibi.jillian her seferinde açıklamasını yapıyor ama ingilizce olduğu için pek bir şey anlamadım.bu farkı bilen varsa açıklayabilir mi??

Eveeet iste ben bunu istiyoruuum. aradigim buuu. ay cok mutlu oldum.

TrulyScrumptious lutfen bana da gonderebilir misin?

diger topikte de yazdim bende jillianin 5 li dvd seti var. sifrelerini kirdigimizdan dolayi bilgisayarimda var. gerci orijinal dvd var elimde ama olsun yine dekirdim bilgisayarima ekledim. isteyen olursa verebilirim.

[SUB][/SUB]
daha hafif calisan bayan yeni baslayanlar ya da rahatsizligi olan hareket kapasitesi kisitli olanlar icin.

bugün 2. seviyeye geçtim ama pek beğenmedim :) yorulmadım, zorlanmadım pek(biraz da hareketleri anlayamadım hemen ondan oldu:) ) ama acayip terledim. bakalım 10dan geri sayım başladı :)

tostos uzun boylu esmer olan zor olanı yapıyor diğer kadın hafif modda yapıyor ama yeni baslayanlar için yani ilk 3-4 gun hafifle baslayıp diğer gunler ağır moda gecmeniz gerek

16. gunumude bıtırdım ama bende bıttım napıo bu kadın ya
cokta sewıorm kendısını sarılıp opesım gelıo ama benı öldurecek

level 2 de 2 günüm
ama çok zor yaaa hareketlerden soğudum valla
göbek hala duruyo ama sanırsam hiç gitmicek
sıkılaştım ve inceldim farkediyorum ama göbek canımı sıkıyo
yanlarım bayağı gitti öne doğru olan göbeğim yerinde

TrulyScrumptious nerelerdesin....

lutfen bana da gonderebilir misin video?

benim ozelliklejillian`in bu bolumunu yapmam lazim. cunku bacak ve iclerinden cok sikayetim var.

Yardimci olursaniz sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…