- 12 Aralık 2011
- 8.076
- 25
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
hiçbi şey yapmamaktan her zaman için iyidir, bi kaç santim de olsa fark olur kesin
o kadar etkiler mi bilmem ama 34 değil de 36 beden bence daha hoş duruyo, takıntı yapma derim :) böyle böyle üzüyoruz kendimizi :) zaten 45kiloya düştüğümde çevremden gördüğüm baskıyı bi ben bi allah bilir, sana da benzer baskılar gelecektir "aaaa çırpı gibi kalmış bacakların" :)
170'e 47 çok az yahu, boyun çok güzel maşallah ama kas da yapacağını düşünürsek 52-53 yeterli olacaktır :) ben şuncacık boyumla 47'ye razı oluyorum
ben bitirdim canım ama üçüncü levelde beni bitirdim hayattan soğuttunıcın kımse yok kımse yapmıyormu
bıtıren kımse yokmu bıze motıve edıcı seyler soleyecek
benm bugun 14. gunum olacak kısmetse
canım benim en fazla göbek bölgem inceldi 7 cmyapan çok az galiba
bugün 5 . günüm
sıkılaştığımı hissediyorum ama sanki göbek bölgesinde eksik kalıyor gibi geliyor
bacaklar daha fazla çalışıyor sanki
yapanlar fikir verebilirmi
günaydın kızlar 30 day shred programının 1. levelini sadece 3 gündür yapıyorum ondan öncede leslie ile yürüdüm 2 hafta ancak jillian geçtiğimden beri üst baldırlarımın dış taraflarında ciddi kaslar gelişti hatta dün akşam eşim bile farketti senin bacaklarına ne olmuş ya dedi... Gerçi bacaklarım zaten salık değildir (genetik bir durum ve çok eskiden beri spor yaparım ) ancak hiç bir zaman okadar sıkı ve kaslı olmamışlardı demekki 30 gün düzenli yapsak fena birer hatun oluruz :) tabi ağrılar olmasa ben ilk gün yaptıktan sonra ara vermek zorunda kaldım bacaklarım fena idi :)))
spordan kaslar kaslar daha şiş oluyor öyle gözükmesi normal benimde balldırların yapısı kaslı ve jillin fazla basene etki etmedi sadece popyu yukarı kaldırdı .
yanlız şu nu söyliyeyim bitirim ohhh diyemiyorsunuz bıraktıgınız an foss oluyor devam ettirirn vucut otrana kadar
ben öyle yaptım baktım şişiyorum şimdi baska egzersizler yapıyorum nedense 3. levelden sonra sogudum jilliandan
bu arada bir şey daha sormak istiyorum?? jillian'ın videolarındaki arkadaki 2 bayan niye aynı hareketleri yapmıyorlar.yani biri daha fazla efor sarfederken diğeri daha az gibi.jillian her seferinde açıklamasını yapıyor ama ingilizce olduğu için pek bir şey anlamadım.bu farkı bilen varsa açıklayabilir mi??
ben bitirdim canım ama üçüncü levelde beni bitirdim hayattan soğuttu
kilo vermedim ama incelme oldu zaten yağlar direk kasa dönüştüğü için kg vermek gibi bi derdiniz olmasın önemli olan görünüş.
tabi ben bu sırada yemeye içmeye dikkat etmedim belki dikkat edilince kg da verilir neden olmasın
canım benim en fazla göbek bölgem inceldi 7 cm
spordan kaslar kaslar daha şiş oluyor öyle gözükmesi normal benimde balldırların yapısı kaslı ve jillin fazla basene etki etmedi sadece popyu yukarı kaldırdı .
yanlız şu nu söyliyeyim bitirim ohhh diyemiyorsunuz bıraktıgınız an foss oluyor devam ettirirn vucut otrana kadar
ben öyle yaptım baktım şişiyorum şimdi baska egzersizler yapıyorum nedense 3. levelden sonra sogudum jilliandan
ben kendısınden level 2 de sogudum 3 u dusunemıorm
ben dıyet ve yuruyuste yapıorm ıyıcene bı ıncelım dıe
cok tesekkuredrım cevabın ıcın
bu arada bir şey daha sormak istiyorum?? jillian'ın videolarındaki arkadaki 2 bayan niye aynı hareketleri yapmıyorlar.yani biri daha fazla efor sarfederken diğeri daha az gibi.jillian her seferinde açıklamasını yapıyor ama ingilizce olduğu için pek bir şey anlamadım.bu farkı bilen varsa açıklayabilir mi??