- 4 Ekim 2011
- 3.534
- 36
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
TrulyScrumptious nerelerdesin....
lutfen bana da gonderebilir misin video?
benim ozelliklejillian`in bu bolumunu yapmam lazim. cunku bacak ve iclerinden cok sikayetim var.
Yardimci olursaniz sevinirim...
linki ozelden yolladim canim, kilo sorunun olmamasina ragmen sporla ilgilenmene de sevindim. saglik ve fitness icin spor her zaman yapilmali diye dusunuyorum. zaten alistiktan sonra zevkle yapiliyor, depresyona bile iyi geliyor.
su once sonra resimlerine baktikca ben de motive oluyorum resmen :) saat 12 olacak ben forum okumaktan sporumu yapamadim simdi basliyorum
bugün ilk egzersizimi yapmış bulunuyorum jillianla.resmen bittim.hareketler zor değil aslında ama yeni başladığımdan sanırım ara ara küçücük molalar verdimyani jillian konuşurken 1-2 saniye filan .ama çok ter attım hadi hayırlısı bakalım şu göbek gitsin yeter
Sağol tatlım darısı senin de başına diyeyim madem bu aralar spora heveslisinHayırlısı olsun gizemcim, mümkünse linkini gönderebilir misin bana da? Ya da burayı ilk kim okuyorsa linkini gönderebilir mi, hem merak ettim, hem de bu ara spora çok açım
linkleri torentten filan indirmiyorsunuz.sadece üzerine tıklamanız yeterli otomatik olarak kendileri bilgisayarınıza iniyor zatenbende alsam linki?:) torrent sanırım ama ben torrent kullanmıyorum ki:/
kızlar bu arada 2.günümü de hayırlısıyla bitirmiş bulunmaktayım.dünkü ağrılarıma oranla bugün hiçbir şey yok diyebilirimilk başta baya korkmuştum bugün nasıl yaparım diye ama hiç öyle sandığım gibi olmadı.hareketleri yaptıkça hem ağrılarım azaldı hem jilliana yetişebiliyorum çoğu egzersizde ve bugün şunu fark ettim dün hareketleri yaparken ağrımayan,yanmayan yerler bugün yanmaya başladı.2.günden böyle etkilerini görmem beni daha da teşvik etti açıkçası jilliana devamm
gonderdim linki
TrulyScrumptious cok tesekkur ederim canim fakat benim malligimdan olsa gerek ben anlamadim nasil yapayim. bana tek tek anlatabilir misin? ben bilgisayarda iyi degilim. utaniyorum da...
Kızlar dediğiniz video bu dimii?? ben indiremedim bana link yollayan olmadı( şimdi bunu 30 gün yapıcaz öylemi bu naşlangıç seviyesi mi?
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
TrulyScrumptious kendime inanamiyorum nasil oldu ama ben bunu bir sekilde indirdim. cok tesekkur ederim.
simdi toplam 3 level var. her level 10 gun mu yapiyoruz. ve diyet hakkinda bilgi var mi? yani agzimizi tutalim tamam da puf nokta var mi?
benim tecrubelerim; spor ozellikle sabah yapilmali. cok ta sorun degil gunun her saati olabilir ama sabah yapilan spor daha verimli oluyormus. 3-5 kasik yogurt ve 1-2 cilek kaslari daha kolay calistiriyormus. spor bittikten hemen sonra yarim saat icinde protein almak gerekiyormus. en iyi proteine ornek iyi haslanmis yumurta olabilirmis. bunun disinda karbonhidrati dengeli yedigimizde umarim istedigimiz vucuda kavusuruz. bu arada ben hilelere basliyorum kismetse. temmuzda yillik iznimde lazerlipo yaptirmak istiyorum. yag kalmayinca yaptigim spor direk SIKILAstirmaya ve sekillendirmeye yarar diye umut ediyorum. hadi bakalim kolari sivadik emegimizin karsiligini alalim hayirlisiyla...
ben 2 yil once jillianin 5li dvd setini yapiyordum. hafta ici hergun. 1,5 ayda 10 kilo verdim. simdi yine yapmaya calisiyorum ama bunaldim. aslinda cok guzel hareketler. simdi bu 30 gun bakalim nasil olacak.