Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bence de bacaklar daha fazla çalışıyor. gerçi ben bir saat yürüyüşün üzerine yapıyorum bacak artık bacaklıktan çıkıyor ama benim asıl sorunum da bacak ve basen bölgesinde zaten :/

ama karın için hemen arkasından mekik çekilebilir bence..

yalnız bir şeyi itiraf etmeliyim hiçbir egzersizde ben bu kadar bacaklarımın ve kollarımın ağrıdığını hissetmemiştim
bence kesinlikle işe yarayacak gibi görünüyor :KK8:

yapan çok az galiba
bugün 5 . günüm
sıkılaştığımı hissediyorum ama sanki göbek bölgesinde eksik kalıyor gibi geliyor
bacaklar daha fazla çalışıyor sanki
yapanlar fikir verebilirmi

hareketler vücudun çoğu yerini beraber çalıştırıyor. zaten jillian da hareketleri yaptırırken söylüyor. bacaklarla ilgili bir harekette sadece bacak çalışmaz yani kalçalar, bel, göbek ve bacaktaki farklı kaslarla beraber çalışır. yine de göbek için ek egzersizleri siz kendiniz de egzersiz programı tamamen bitmeden vücudunuz daha sıcakken yapabilirsiniz. ben böyle yapıyorum. bir süredir jillianın killer buns and thighs egzersiz programını yapıyorum. yaparken bitmeden bildiğim karın egzersizlerini de yapıyorum bir beş dk kadar.

daha önce 30 day shredi bitirdikten sonra bir ay kadar ''no more troubles'' adlı egzersiz programını yapmıştım onu yaparken ek karın egzersizleri yapmıyordum ama. onda bir sürü farklı karın egzersizi vardı çünkü. yaparken en çok zevk aldığım ve içinde pek çok farklı egzersizi barındıran bir programdı. killer buns daha spesifik bölgeler için. tüm vücuttan ziyada bazı bölgelere daha fazla yoğun çalışıyor. yine de dediğim gbi egzersizlerde vücudun farklı yerleri koordineli beraber çalışır...

yalnız bir şeyi itiraf etmeliyim hiçbir egzersizde ben bu kadar bacaklarımın ve kollarımın ağrıdığını hissetmemiştim

ben nerdeyse 3 aydan fazladır yapıyorum. hala yaparken bazen bacaklarım ve kalçam ağrıyor. egzersizden sonraki günlerde oturmakta çok zorluk çekmişimdir, kalçadaki ağrılardan dolayı. yine de hala haftada 2 defa yapıyorum. bu kadar çok terlemesem haftada 3 veya 4 den fazla yapacam. ama her yaptığımda çok terlediğimden banyo yapmaya üşeniyorum :KK37:

ben kısmetse daha uzun süre devam etmeyi düşünüyorum. jillianla beraber güzel, formda, sağlıklı bir vücut için egzersizlere devam...=)

hareketler vücudun çoğu yerini beraber çalıştırıyor. zaten jillian da hareketleri yaptırırken söylüyor. bacaklarla ilgili bir harekette sadece bacak çalışmaz yani kalçalar, bel, göbek ve bacaktaki farklı kaslarla beraber çalışır. yine de göbek için ek egzersizleri siz kendiniz de egzersiz programı tamamen bitmeden vücudunuz daha sıcakken yapabilirsiniz. ben böyle yapıyorum. bir süredir jillianın killer buns and thighs egzersiz programını yapıyorum. yaparken bitmeden bildiğim karın egzersizlerini de yapıyorum bir beş dk kadar.

daha önce 30 day shredi bitirdikten sonra bir ay kadar ''no more troubles'' adlı egzersiz programını yapmıştım onu yaparken ek karın egzersizleri yapmıyordum ama. onda bir sürü farklı karın egzersizi vardı çünkü. yaparken en çok zevk aldığım ve içinde pek çok farklı egzersizi barındıran bir programdı. killer buns daha spesifik bölgeler için. tüm vücuttan ziyada bazı bölgelere daha fazla yoğun çalışıyor. yine de dediğim gbi egzersizlerde vücudun farklı yerleri koordineli beraber çalışır...

ben nerdeyse 3 aydan fazladır yapıyorum. hala yaparken bazen bacaklarım ve kalçam ağrıyor. egzersizden sonraki günlerde oturmakta çok zorluk çekmişimdir, kalçadaki ağrılardan dolayı. yine de hala haftada 2 defa yapıyorum. bu kadar çok terlemesem haftada 3 veya 4 den fazla yapacam. ama her yaptığımda çok terlediğimden banyo yapmaya üşeniyorum :KK37:

ben kısmetse daha uzun süre devam etmeyi düşünüyorum. jillianla beraber güzel, formda, sağlıklı bir vücut için egzersizlere devam...=)

anladım cnm mutlaka çalışıyordur. ben jilliandan sonra 8 dak.lık karın egzersizini yapmaya karar verdim.
sen bayağı tecrübe kazanmışsın.
30 gün boyunca başka yapmam gereken bişey varmı ve bundan sonra neye devam etmeliyim.
ripped in 30 u duydum ona geçmeyi düşünüyorum ama

gerçekten ciddi anlamda bir incelme sağlanıyor mu? gerçi benim hissettiğime göre evet ama, haftada 2-3 gün yapmanın da etkisi var mı?

anladım cnm mutlaka çalışıyordur. ben jilliandan sonra 8 dak.lık karın egzersizini yapmaya karar verdim.
sen bayağı tecrübe kazanmışsın.
30 gün boyunca başka yapmam gereken bişey varmı ve bundan sonra neye devam etmeliyim.
ripped in 30 u duydum ona geçmeyi düşünüyorum ama

ben birçok egzersizini indirdim jillianın. yapmadan önce çoğunu izledim. ripped in 30 daha çok 30 day shrede benziyodu. biraz daha zor hali gibi. ama hareketler aynı gibiydi. o yüzden yapmadım. ben daha çok karın, bacak ve basen egzersizleri aradığım için bunların yoğunluklu olduğu egzersizlere baktım. aralarında da en çok ''no more troubles'' ve '' killer buns and thigs'' egzersizlerini kafama yattı. önce no more troublesle başladım. karın egzersizleri bunda baya var. bunun yanında bacak, kol ve sırtı çalıştıran da pek çok egzersiz var. diğer egzersizlerden daha uzun biraz ağır. yaklaşık 50 dk sürüyor. ama çok faydalı bence. 1 ay yaptım bunu. sonra değiştirdim. killer bunsa başladım. bu daha çok basen ve bacakları hedef alıyor. karın egzersizleri çok az. ama bacaklar ve kalçalarda çok etkili. en çok zorlandığım egzersiz programı bu oldu. 3 level halinde ama her leveli yaparken mahvoldum. şimdi 2 haftadır level 3 yi yapıyorum. çok yorucu oluyor ama etkili olacağına inandığımdan zorlayarak da olsa yapıyorum...

yani devam etmek istediğin egzersiz programı biraz da ne aradığına bağlı. istiyorsan birkaç tanesini indir. izle sonra. hangisini daha çok faydalı görürsen kendini için onu yap.

gerçekten ciddi anlamda bir incelme sağlanıyor mu? gerçi benim hissettiğime göre evet ama, haftada 2-3 gün yapmanın da etkisi var mı?

evet, gerçekten inceliyorsun. karın kasların, bacak kasların ve kol kasların gelişiyor. karın kaslarım bu egzersizleri yaptığımdam beri daha düzgün ve sert oldu. böyle dokunduğunda sertliği hissediyorsun. hani yumuşak ve kendi bırakan bir hali yok. toplu ve sert duruyor =) benim daha öncede pek göbek problemim yoktu ama karnımdaki kaslar ve sertlik bu egzersizler sayesinde ortaya çıktı. bacaklarımın arkası pürüzsüzleşti, inceldi bacaklarım. kollarımdaki kaslar belirgin hale geldi. ve duruşum bile değişti. daha dik duruyorum çünkü bu egzersizlerle sırt kasların da gelişiyor ve alışkanlık olarak artık daha dik duruyorsun. egzersizlerin kazandırdığı bir artı =)

bir gün ara verip bir dün yapman daha iyi olur. çünkü kaslar dinlendikçe gelişir. ben ilk başladığımda 30 day shrede her gün yapmaya çalıştım ama sonra çok yorulduğumu ve ağrılarımın çok fazla olduğunu fark edip 2 günde bire düşürdüm. sonra da tembellikten haftada 2 defa yapmaya başladım =) bence 2 günde bir yapmak en güzeli ve ideali, yapabilirsen... yine de hiç yapmamaktansa haftada bir ya da iki defa yapmak bile iyi...

ben biraz acele ediyorum galiba ama en azından şu 30 günlük programı her gün yapmayı deneyeceğim ağrısa da, sızlasa da :)

biraz daha şekle girince 2 günde bire düşürürüm :KK8:

günaydın kızlar 30 day shred programının 1. levelini sadece 3 gündür yapıyorum ondan öncede leslie ile yürüdüm 2 hafta ancak jillian geçtiğimden beri üst baldırlarımın dış taraflarında ciddi kaslar gelişti hatta dün akşam eşim bile farketti senin bacaklarına ne olmuş ya dedi... Gerçi bacaklarım zaten salık değildir (genetik bir durum ve çok eskiden beri spor yaparım ) ancak hiç bir zaman okadar sıkı ve kaslı olmamışlardı demekki 30 gün düzenli yapsak fena birer hatun oluruz :) tabi ağrılar olmasa ben ilk gün yaptıktan sonra ara vermek zorunda kaldım bacaklarım fena idi :))):KK1::KK1::KK1:

günaydın kızlar 30 day shred programının 1. levelini sadece 3 gündür yapıyorum ondan öncede leslie ile yürüdüm 2 hafta ancak jillian geçtiğimden beri üst baldırlarımın dış taraflarında ciddi kaslar gelişti hatta dün akşam eşim bile farketti senin bacaklarına ne olmuş ya dedi... Gerçi bacaklarım zaten salık değildir (genetik bir durum ve çok eskiden beri spor yaparım ) ancak hiç bir zaman okadar sıkı ve kaslı olmamışlardı demekki 30 gün düzenli yapsak fena birer hatun oluruz :) tabi ağrılar olmasa ben ilk gün yaptıktan sonra ara vermek zorunda kaldım bacaklarım fena idi :))):KK1::KK1::KK1:

cnm benim bugün 6.günüm ve evet kendimi çok sıkı hissediyorum.
ağrısada yap. zaten sonra ağrı falan kalmıyor. ağrıda yapmak garip gelebilir ama egzersizleri yaptıkça ağrıların azalıyor ve kasların açılıyor.
ertesi gün çok daha iyi hissediyosun.ben yürüekte zorlanıyordum ama kendimi zorladım
ve hareket ettikçe daha iyi hissettim.
nette araştırırsanda böyle diyolar.
ara verdikçe o ağrılar devam edecek.

yapan çok az galiba
bugün 5 . günüm
sıkılaştığımı hissediyorum ama sanki göbek bölgesinde eksik kalıyor gibi geliyor

evet banada öyle geldi ve benim asıl sıkıntım göbek aslında ama yinede sevdim egzersizleri

kesinlikle doğru diyorsun benim koltuk altlarım bile ağrıyordu yaptıktan sonra

cnm benim bugün 6.günüm ve evet kendimi çok sıkı hissediyorum.
ağrısada yap. zaten sonra ağrı falan kalmıyor. ağrıda yapmak garip gelebilir ama egzersizleri yaptıkça ağrıların azalıyor ve kasların açılıyor.
ertesi gün çok daha iyi hissediyosun.ben yürüekte zorlanıyordum ama kendimi zorladım
ve hareket ettikçe daha iyi hissettim.
nette araştırırsanda böyle diyolar.
ara verdikçe o ağrılar devam edecek.

zaten sadece 1 gün ara verdim.. (hafta sonu uzun aradan sonra kaymaya gittiğim için ağrılarım katmerlendi o nedenle :) ama benim kesinlikle bayıldığım bir programmmm :KK16::KK16::nazar::nazar: herşeye rağmen devamm

bugün 6. günüm olacak ve kesinlikle fark var :) özellikle sabahları karnım aşırı düz oluyo:) bi de her geçen gün hareketleri yapmak daha kolay, ilk gün 10. dakikada nefes nefese kalmışken dün rahatlıkla bitirebildim :) fakat hala level2'yi indiremedim, verilen linklerden denedim ama açılmadı :/ cd.sini alan oldu mu hiç?

ben dün yapamadım ya :KK43: bugün 6. günüm olacaktı 5. günü yapmak zorunda kaldım şimdi, ama gerçekten etkili, insan sıkılaştığını hissediyor bu kesin :KK34:

slm kızlar bende level 1 i bitirdim fakat level 2 yi bi türlü bulamıyorum link gönderiyrmuşsunuz özelden bana da gönderebili r misiniz:KK17:

kızlar lınk yok ama nasıl ındrdıgımı anlatabılırım
utorrent programını ındrdınız sanırım sonrasında google a jillian michaels 30 day shredyazıp sonuna isohunt ekleyerek aratırsan ve ilk çıkan linke tıklayıp yanında + ve yıldız almış olan videoları seçersen indirebilirsin

yapan çok az galiba
bugün 5 . günüm

canım ben yaklaşık 40 gündür yapıyorum bu egzersizi hergün ama dediğin gibi göbek bölgesinde eksik kalıyor yani aslında 5 cm kadar inceldim ben ama tam olarak gitmedi göbeğim.şimdi bunun yanında birde ebru şallının platesini yapıyorum karın için olan sadece o daha etkili gibi ama jilliandanda vazgecemiyorum çok eglenceli geliyor bana yaparken zevk veriyor her sabah yapmaya devam edeceğim onu ama dediğim gibi yanında pilateste yapıyorum artık

X