- 29 Haziran 2010
- 505
- 20
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.481
ne olursa olsun ben tasvip etmiyorum..etmiyorumda etmiyorum işte.. şimdi veririsin..ilerki yıllarda iflas eder vücudun..geçici şeyler bunlar..
sağlıklı olmadığını düşünüyorum..onun yerine öğlen protein,akşam sebze aralarda da yoğurt yesen çok daha iyi..hemde sağlıklı
tatlımm doğruda ben işyerinde yapamıyorum işte illaki yediğim şeyler diyet dışı oluyor çünkü yok,,evden götürüyorum sabah yiyorum işte peynir domates falan öğlene kadar bozuluyor sıcaktan klimamda yok
bi nevi mecburen bu çözüm yolumbide bi çaycım var saolsun habire çay verio bana şekersizde içemiyorum,,onada sölicem çay getirmesn bana bi süre
denemekten bişey çıkmaz ebruşum tecrübeyle sabit ii olacak aferinn diceksin banaaa
sen bilirsin..sporda yapacaksın güçsüz düşme..
sonuçları paylaşırsın bizle..
Eki Görüntüle 467350
bu ablamız 80 den 68 e düşmüş 2 çocuu varmış 30 day shred ve slim pack yapmış ama ne kadar sürede böle olmuş bilmiorum
şoktayım..ben önce sen sandım..
çok iyi olmuş..doğru yoldayız demek..
inanmıyorum ya ne kadarda degişmiş yapan arkadaş bizde olurmuyuz acaba öyle benimde dambıllarım gelicek yarın
başlıycam kısa zamanda inşallah....
kızlar slim pack ne birde onu sorayımm
ben de seni pes etti kaçtı sanıyorum..
yazmıyon hiç nasıl gidiyo level 3?
hadi bak, 6w6p'de olduğum yerde sayıyorum, seni bekliyorum
bu bisküviyi doktor kızlarıma yedirmemei söyledi çok kilo yapıyor dedi... büyük kızımada kilo alması için verdi.ben doktorun yalancısıyım...Streç filmler bayalı bir de çabuk bitiyor canım .Korse almak en mantıklısı sanki.
Kilo veren arkadaşlar var canım .
Kızlarrrrrrrrr ben açıktığımda badem ,ceviz dışında bebe bisküviside yiyorum .İçeriği de, tadı da çok güzel bakar mısınız
Hep çoçuklar yiyecek değil ya :)
Besin öğeleri (100 gramda)
Enerji (Kcal)
Protein (g)
Yağlar (g)
Tekli Doymamış Yağ Asitleri (g)
Çoklu Doymamış Yağ Asitleri (g)
Doymuş Yağ Asitleri (g)
Trans Yağ Asitleri (g)
Karbonhidratlar (g)
Şeker (Sakaroz) (g)
Lif (g)
Sodyum (mg)
Vitamin A (µg)
Vitamin E (mg)
Vitamin C (mg)
Vitamin D3 (µg)
Vitamin B1 (mg)
Vitamin B2 (mg)
Vitamin B6 (mg)
Vitamin B12 (µg)
Niasin (mg)
Pantotenik Asit (mg)
Folik Asit (µg)
Biotin (µg)
Kalsiyum (mg)
Demir (mg)
İyot (µg)
Selenyum (µg)
Bakır (mg)
Magnezyum (mg)
Çinko (mg)
424
5.18
14.30
4.74
1.87
7.63
0.050
74.54
22.63
2.44
146.30
400
5.5
50
8
0.5
0.6
0.8
0.5
7.5
6.5
40
25
250
10
50
14
0.08
60
4.5
ben level 2 de ölüp bitiyorum diyorken emireamade level2 için çok kolay demişti...onunda spor geçmişi vardı.
spor geçmişi olanlar böyle oluyor sanırım..bu arada emireamade de uğramıyor ?
kayra? bi ses verr, yapıyon mu devam mı?
Eki Görüntüle 467350
bu ablamız 80 den 68 e düşmüş 2 çocuu varmış 30 day shred ve slim pack yapmış ama ne kadar sürede böle olmuş bilmiorum
işte geldim burdayım... 2 gündür kızlar hastaydı.. ikizleri dün doktora götürdüm... kusma ve ateş... bademcikleri şişmiş.... bide sıcağın etkisi... bugün büyük kızda hasta oldu.. ondada durum aynı... durum böyle oluncada ne gece ne gündüz yapamadım... elimde leğenle kusana koşarak ve ateş ölcerle spor yaptım.. ev hastane gibi.. bir sürü de şurup........şimdide saatle şurup koşturmacası var...dün 3/5 yapmam gerekiyordu yapamadım... şimdi kalkıp yapacağım inşallah..... o kadar zor geliyorki anlatamam... ama yapmalıyımmmm
Kızlar ben biraz okudum sayfaları ama mobil giriyorum hepsini okuyamadim içime inanılmaz ümit doğdu bunlar gerçek mi ama tam anlamadım nerede var bu videolar ne yapıyoruz bu leveller nedir ben 110 kiloyum bende yapabilir miyim 24 yaşındayim ay lütfen biri bana anlatabilir mi gecenin bu saatinde ümit doğdu içime bunları yapmak icin alet falan mi almamiz lazım
10 dakkalık göbek hareketleri canım..aslında slim in 6..jillian gibi bir program..ama biz jilliandan sonra sadece 10 dk lık göbek hareketlerini yapıyoruz..mat üstünde yapılıyor hareketler..sadece göbek çevresine yönelik..slim in 6 pack diye aratırsan youtube da var..çok etkili..
burdayım şekerim . zorunlu olarak 1 gün ara verdim
bu bisküviyi doktor kızlarıma yedirmemei söyledi çok kilo yapıyor dedi... büyük kızımada kilo alması için verdi.ben doktorun yalancısıyım...
ne çok yazmışınız yaaaaa oku oku bitmedi..... daha spor yapcam...
öncelikle bu resimler süper...... motive motive motive.........şu slim 6 mıydı bende başlasammı kine
işte geldim burdayım... 2 gündür kızlar hastaydı.. ikizleri dün doktora götürdüm... kusma ve ateş... bademcikleri şişmiş.... bide sıcağın etkisi... bugün büyük kızda hasta oldu.. ondada durum aynı... durum böyle oluncada ne gece ne gündüz yapamadım... elimde leğenle kusana koşarak ve ateş ölcerle spor yaptım.. ev hastane gibi.. bir sürü de şurup........şimdide saatle şurup koşturmacası var...dün 3/5 yapmam gerekiyordu yapamadım... şimdi kalkıp yapacağım inşallah..... o kadar zor geliyorki anlatamam... ama yapmalıyımmmm
kızlar sımdı ılk baslayanlar hangısınden baslayacak bır suru serı ve level var ilkının lınk ini bilen varsa bıze verebılır mı ?