- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.461
X bacak değilsin dimi?
Yok canım bacaklarım orantılı ama üst bacaklarım daha kalın.Bacaklarımın içleride yumuşak ve birbirne yakın yani ayrık değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
X bacak değilsin dimi?
Kızlar ya genelde sizlere level 2 zor geliyor ama bana level 2 çok kolay geldi.Level 1'deki kadar yorulmuyorum.Level 1'de sarışın kızı takip ediyordum yinede zorlanıyordum ama level 2'de kıvırcık saçlı kızı takip ediyorum rahat yapabiliyorum:44:Acaba spor geçmişim olduğu için çabuk mu alıştım yoksa bir yerlerde hata mı yapıyorum.Gerçi nefesime ve kasları sıkmaya dikkat ediyorum ama:44:
bitti..bende bittim..valla hiç canım isteyerek yapmıyorum..görev gbi yapıyorum resmen
ardındanda slim pack yaptım..çok şükür bugünüde atlattık..kaldı 12 günn..
Ebru merhaba seni gördükten sonra bende katılma,ya karar verdim inşallah daim,i yapabilirim,bazı arkadaşlar çok zorlandıklarını belirtmişler.
merak ettiğim şetler var ,30days deniliyor 30 gün yani siz neden her seviyeyi 10 gün yapıyorsunuz ?30 gün yaptıktan sonra diğer seviyeye geçilmiyor mu,birde bu hareketleri yapıp kilo vermemek imkansız gibi bazı arkadaşlar çok şaşırdım akşam okurken, üstüne kilo almışlar,ama çok incelmişler bariz bir şekilde ama beslenmeleri protein ağırlık mı olmuş acaba ?birde her seviyeyi bir defa değilde günde 2 defa yapılsa kilo verilir mi?
bende yine bir karar aldım
pazartesi sıfırdan başlıyorum jille,,slim6 yapıyorum 9lu çayımı alıyorum,ve 6gün boyunca sadece yoğurt yicem
hatta fırsatım olursa slimi sabahta bir kez yapmayı planlıyorum böle çok güzel verim alacam kızlar hakkıyla yapacam yaniii ve güzel olacak inşş inşş
tabi bu arada 2/3ü yapacam eve gidince yani cumartesiye kadar devam yinede pazar mola ve pazartesi eziyet başlasınnnnn
:84::84:
Ya canım ne demek sırf yoğurt yicem sağlığından olursun sonra sakın .bende yine bir karar aldım
pazartesi sıfırdan başlıyorum jille,,slim6 yapıyorum 9lu çayımı alıyorum,ve 6gün boyunca sadece yoğurt yicem
hatta fırsatım olursa slimi sabahta bir kez yapmayı planlıyorum böle çok güzel verim alacam kızlar hakkıyla yapacam yaniii ve güzel olacak inşş inşş
tabi bu arada 2/3ü yapacam eve gidince yani cumartesiye kadar devam yinede pazar mola ve pazartesi eziyet başlasınnnnn
bende yine bir karar aldım
yavrucuklar öncelikle kızıyorsunuz anlıyorum ama şimdi ben bu dediğimi yani yoğurt olayını 2 hafta boyunca 5er gün yaptım,toplamda 3,5 kilo verdim ve geri almadım
,sabahları nesfit gün içindede sürekli envayi çeşit yoğurt yedimactivia meyveli yoğurti light yoğurt içine salatalık baharat reçel herşeyi koyup yiyorum
aç kalmıyorum kızlar aksine cildim falanda düzeldi,ve sporda yapmamıştım yaniii
bir hafta denim bakın çay yoğurt jill derken güzel olacak inşş hadi bana destek olun kızlarrr bi haftacıkk sonra gelişmeleri bildiricem devam dersek devammm