Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ebruşum daha ii işteee,, emin ol onunda faydası çokturr,,bende bi ara 3 gün öle oldum çaydan karnım inmişti valla
eğer bu ii gelirse devamlılık sürecinde bende alayım hemen yarın başlim???:26:

benimde bağırsaklarım problemlidir..5-6 gün tuvalete gitmediğimi bilirim..

ama bu 9 lu çaydan sonra çok sık gider oldum..korkuyorum yolda falan gelecek diye..

ben aktardan hepsinden 50 gr aldım..kendim karıştırıyorum..tavsiye edilende bu..

kuzuu o zman bu otları bana yazarmısınkii acabaa
bende alayım vakit kaybetmeden inş etkili olur fark görürüm,peki günde kaç bardak içicez ben iş yerindeyim evde demleyipmi getirecem,,akıl ver bana canımm

ekliyeyim canım..yandan çok belli değil..aslında aynaya bakınca bariz belli..ama ben tek başıma yandan çekemiyorum..eğilip büküldüğüm için farklı çıkıyor..ben yinede ekliyeyim..

Bacak basen kalça bölgesinden şikayet edenlere Jillian Killer çok iyi ben Cumaya kadar level 1 e devam sonrasında 2 levele geçicem.Fazlasıyla ter atıyorum rahatlıkla da yapıyorum hareketleri alıştı vücudum.Arkasından call karın bacak ve kalça için olan hareketleri yapıyorum işte onda zorlanıyorum titriyorum resmen.Etkisine gelince farkını görüyorum ölçmedim henüz ölçmeyede niyetim yok kendimi zor tutuyorum.Kalçam zaten formundaydı ara verdiğim için gevşediler eski formunu kaybetmeye başlamışlardı şimdi tekrar dirildi sivrilmeye başladı.Bacak kısmına gelince bugün etek giydim ve farkettimki bacaklarım biribirine sürtmüyo artık gayet rahatım yürürken hafifledi sanki.Basen de gözle görülür birazcık fark var.Karnım call sayesinde şimdi daha iyiye gidiyo eteğimin beli bol geldi göbekten kapanmıyodu fermuarı.Bendeki gelişmeler bu kadar.

tuannan
Cnm o sorun bende de var cnm ben 2-3 bazen çok nadir 4 günde ancak yani.Bana form çayları bile fayda etmiyodu beslenmeyle alakalı galiba.Yeşil çayda çok iyi bağırsakları çalıştırma konusunda yeşil çay içtiğimde rahatım.Her zamanda içimiyorumki bağırsaklar ona alışıp tembellik etmesinler diye.Akşam yatmadan önce 1 bardak su içmekte iyi geliyo veya akşam gazoz içersemde faydası oluyo benim gözlemlediklerim bunlar.Birde ben aklına gelmedikçe susamadıkça su içmeyenlerdenim yani.Bir türlü günde 2.5 lt suya alıştıramadım kendimi.

kuzuu o zman bu otları bana yazarmısınkii acabaa
bende alayım vakit kaybetmeden inş etkili olur fark görürüm,peki günde kaç bardak içicez ben iş yerindeyim evde demleyipmi getirecem,,akıl ver bana canımm

kilona göre değişiyor..verilecek kilon çoksa günde 5 bardak..5 bardaktan fazla içmiyeceksin..kilon azssa 3 bardak..yemeklerden yarım saat önce..

her seferinde taze demliyeceksin..ben şöyle yaptım..küçük keseler yaptım kuşe kağıt ve tel zımbayla..poşet çay misali..içeceğim zaman bir poşet açıp demliyorum..rahat alıyor..işe götürecekse böyle yap..rahat edersin.

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html

burdan bakabilirsin tarife..

valla tam bu konuda yazacaktım..benden önce davrandın.. utanaılacak bişey yok..

büşraaaa nerdesin..9 lu çaycı.. arkadaşım hela ile kanka oldum..5-6 kere ziyaretine gidiyorum..normal mi?sende de bölemi oluyor..

korkuyorum valla bağırsaklarıda bırakacağım tuvalete diye..[/QUOTE]

Yettim kızlar biri bana mı seslendi
Canım ilk hafta ishal etti beni 2. hafta kabız oldum ve 3. haftadan itibaren düzene girdi.Her sabah uyandığımda düzenli olarak tuvalete çıkıyorum.

Bak canımcım ben konusunu açmıştım.Burda hangi bitkilerle ve nasıl yapıldığını uzun uzun anlattım:)Yüksek tansiyonun varsa bu çayı içme ama.
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html

Son düzenleme:
Kızlar size bir şey sormak istiyorum.Benim bacaklarımın içleri çok yumuşak.Jiliyle biraz sıkılaşıyor gibi sanki ama ben böyle iyice sıkılaşsın ve arası biraz açılsın istiyorum.Bacaklarımı kapattığımda iç kısımlar birbirine yapışıyor.Bunun için video veya hareket öneriniz var mı?

saolun kızlarrr
hemen verdiğiniz konuları gidiyorum ben
mantıklı cnm dediğin gibi yapayım bende kendi poşet çayımı yaparım
sıcak suyun üstüne döksem demlense olmazmıki çaycıdan istesem güler bana

bende etek giyince arası terliyor
ki bacaklarımda incedir yani demekki sıkılaşmam gerekiyor yinede bende tek sorunum göbek sanıyodum

öyle yapavaksın zaten.

kaynatmıyacaksın..sıcak suyu üstüne döküp bekliyeceksin biraz..

callanetics..ben yaprken taş gibiydi bacaklarım..kaslarımı hissedebiliyodum..bacak iç kasları içinde hareketler var..bir bak istersen.

lioncum bende bi hafta su içmesem aklıma gelmez normalde şimdi 3litre içiyorum günde hep önümde alışkanlık edinmeye çalışıyorum ama zorla içiyorum yani zevkle deil
yeşil çayıda içiyorum cnm ama onuda istikrarlı deil tabi arada bir??
aslında acılı şalgam içtiğimde çok faydası oluyordu ama onunda kalorisi falan nedir kafama takılıyo içmiyorum,bide dilim dudağım kızarıyor
şu 9 çayı bi denicem cnm eğer ii gelirse sende başlarsın sorun aynı çünkü sende benim gibisin??

ebruşum tamam yaa ne gülüosunnn bilmiorummkii
sevindim öle yapılmasına diğer konudan kaçtım geldim geri dönüyorummm 5ayda 36 kilo yazıo ya yuhhhh
bide benim kilom 57 desek şu an ben en fazla 50 olmak istiyorum cnm sence 2 fincanmı içsem bi sabah aç karnına bide akşam spordan önce çünkü akşam yemek yemiyorum ben???:44:

bende günde iki kere içiyorum..mide problemim olduğu için sabahları aç karnına içemiyorum..Onuda içsem 7/24 tuvalette olurum herhalde

olur tabii niye olmasın..spordan öncede içersen daha fazla terletiyor..

napıyoruz şimdi.

9'lu çay---jillian--slim in 6 pack..
ben slimi jillian bitince 10 dk dinleniyorum ondan sonra yapıyorum..göbeğin nasıl terliyor anlatamam..

evett canım sıralama aynen bu şekilde
bende hemen arkasından yapamam çok arada vermem nefesim düzene girince onuda yaparım duşumuda alırım sonra ohh mis gibi uyuu

kolların hangisine dayanabiliyosa onu yapıcaksın :)))

6w6p level 1/3 bitti üstüne buz gibi bi duş aldım ohh.. ama gün geçtikçe daha zorlanıyorum ben bu 6w6p de kalbim çok çarpıyo
aaa niye bu alıntılanmış anlamadım :s
neyse ben diycektim ki o zıplamalı olanı ilk seferde zıplayarak, sonrasında zıplamadan yapıyorum ben, napiim 15-20 kalori eksik yakayım diyorum, hırs yaparsam halıda bayılıp kalabilirim gibi geliyo..

ekliyeyim canım..yandan çok belli değil..aslında aynaya bakınca bariz belli..ama ben tek başıma yandan çekemiyorum..eğilip büküldüğüm için farklı çıkıyor..ben yinede ekliyeyim..

ebru foto için sağolasın. çekim açıları farklı olduğu halde yandan bile belli..bel oyuntun çıkmış...devam devam....en sonunda nasıl olacaksın merakla bekliyorum :)

X bacak değilsin dimi?

Arkadaşlar ya.. Ramazan geliyor nasıl yapmayı düşünüyorsunuz ben normalde gündüz yaptığımda 1,5 ıt su içiyorum nerdeyse eee ramazan da nasıl olacak? iftardan sonra yapmak istesek çok ağır gelmez mi karnını doyuruyorsun sonuçta

kubra, ben ilk 15 gün tatilde olacağım için yapacağım..sonraki 15 gün evde olucam...işte o zaman nasıl yapacağım bilmiyorum..iftardan 2 saat kadar sonra falan yapmak lazım..hem yemeği hazmetmiş hem de bedeni dinlendirmiş oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…