- 29 Haziran 2010
- 505
- 20
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.441
valla siz harikasınız yaa hemen yetişmişsiniz yine
valla kızlar ben galiba en son cumartesi girmiştim
bi ara biberiye çayı içtim ilk üç gün günde 5 kez falan gittim ama 4,gün aynı devam ettim yinee????
bu 9çay dediğiniz ii geliosa ondanda alayım kızlarr yaa,,,bide bu hazırmı satılıo bizmi alıp karıştıryoruz bilgi lütfeennn
benimde bağırsaklarım problemlidir..5-6 gün tuvalete gitmediğimi bilirim..
ama bu 9 lu çaydan sonra çok sık gider oldum..korkuyorum yolda falan gelecek diye..
ben aktardan hepsinden 50 gr aldım..kendim karıştırıyorum..tavsiye edilende bu..
Ebru fotolar harika...tebriklerrrr..resmen kas yapmışsın...
tatilde bikini giyeyim mi diye sormuşsun ya; hımmm düşündüm de bence mayo giy :111: (kıskanç kadın modeli haa haa)
karnının yandan halini de şu son yüklediğin şekilde yüklersen bi de onu görüp motive olmak isterim (öncekileri fotoğraflar bende de görünmedi de)
ben neden şu 6w6p de bi istikrar gösteremiyorum ya :'(
4gün yapıp 3 gün ara veriyorum
kuzuu o zman bu otları bana yazarmısınkii acabaa
bende alayım vakit kaybetmeden inş etkili olur fark görürüm,peki günde kaç bardak içicez ben iş yerindeyim evde demleyipmi getirecem,,akıl ver bana canımm
tuannan
kuzuu o zman bu otları bana yazarmısınkii acabaa
bende alayım vakit kaybetmeden inş etkili olur fark görürüm,peki günde kaç bardak içicez ben iş yerindeyim evde demleyipmi getirecem,,akıl ver bana canımm
Kızlar size bir şey sormak istiyorum.Benim bacaklarımın içleri çok yumuşak.Jiliyle biraz sıkılaşıyor gibi sanki ama ben böyle iyice sıkılaşsın ve arası biraz açılsın istiyorum.Bacaklarımı kapattığımda iç kısımlar birbirine yapışıyor.Bunun için video veya hareket öneriniz var mı?
saolun kızlarrr
hemen verdiğiniz konuları gidiyorum ben
mantıklı cnm dediğin gibi yapayım bende kendi poşet çayımı yaparım
sıcak suyun üstüne döksem demlense olmazmıki çaycıdan istesem güler bana
Kızlar size bir şey sormak istiyorum.Benim bacaklarımın içleri çok yumuşak.Jiliyle biraz sıkılaşıyor gibi sanki ama ben böyle iyice sıkılaşsın ve arası biraz açılsın istiyorum.Bacaklarımı kapattığımda iç kısımlar birbirine yapışıyor.Bunun için video veya hareket öneriniz var mı?
Bacak basen kalça bölgesinden şikayet edenlere Jillian Killer çok iyi ben Cumaya kadar level 1 e devam sonrasında 2 levele geçicem.Fazlasıyla ter atıyorum rahatlıkla da yapıyorum hareketleri alıştı vücudum.Arkasından call karın bacak ve kalça için olan hareketleri yapıyorum işte onda zorlanıyorum titriyorum resmen.Etkisine gelince farkını görüyorum ölçmedim henüz ölçmeyede niyetim yok kendimi zor tutuyorum.Kalçam zaten formundaydı ara verdiğim için gevşediler eski formunu kaybetmeye başlamışlardı şimdi tekrar dirildi sivrilmeye başladı.Bacak kısmına gelince bugün etek giydim ve farkettimki bacaklarım biribirine sürtmüyo artık gayet rahatım yürürken hafifledi sanki.Basen de gözle görülür birazcık fark var.Karnım call sayesinde şimdi daha iyiye gidiyo eteğimin beli bol geldi göbekten kapanmıyodu fermuarı.Bendeki gelişmeler bu kadar.
tuannan
Cnm o sorun bende de var cnm ben 2-3 bazen çok nadir 4 günde ancak yani.Bana form çayları bile fayda etmiyodu beslenmeyle alakalı galiba.Yeşil çayda çok iyi bağırsakları çalıştırma konusunda yeşil çay içtiğimde rahatım.Her zamanda içimiyorumki bağırsaklar ona alışıp tembellik etmesinler diye.Akşam yatmadan önce 1 bardak su içmekte iyi geliyo veya akşam gazoz içersemde faydası oluyo benim gözlemlediklerim bunlar.Birde ben aklına gelmedikçe susamadıkça su içmeyenlerdenim yani.Bir türlü günde 2.5 lt suya alıştıramadım kendimi.
ebruşum tamam yaa ne gülüosunnn bilmiorummkii
sevindim öle yapılmasına diğer konudan kaçtım geldim geri dönüyorummm 5ayda 36 kilo yazıo ya yuhhhh
bide benim kilom 57 desek şu an ben en fazla 50 olmak istiyorum cnm sence 2 fincanmı içsem bi sabah aç karnına bide akşam spordan önce çünkü akşam yemek yemiyorum ben???:44:
bende günde iki kere içiyorum..mide problemim olduğu için sabahları aç karnına içemiyorum..Onuda içsem 7/24 tuvalette olurum herhalde
olur tabii niye olmasın..spordan öncede içersen daha fazla terletiyor..
napıyoruz şimdi.
9'lu çay---jillian--slim in 6 pack..
ben slimi jillian bitince 10 dk dinleniyorum ondan sonra yapıyorum..göbeğin nasıl terliyor anlatamam..
aaa niye bu alıntılanmış anlamadım :skolların hangisine dayanabiliyosa onu yapıcaksın :)))
6w6p level 1/3 bitti üstüne buz gibi bi duş aldım ohh.. ama gün geçtikçe daha zorlanıyorum ben bu 6w6p de kalbim çok çarpıyo
X bacak değilsin dimi?Kızlar size bir şey sormak istiyorum.Benim bacaklarımın içleri çok yumuşak.Jiliyle biraz sıkılaşıyor gibi sanki ama ben böyle iyice sıkılaşsın ve arası biraz açılsın istiyorum.Bacaklarımı kapattığımda iç kısımlar birbirine yapışıyor.Bunun için video veya hareket öneriniz var mı?
Arkadaşlar ya.. Ramazan geliyor nasıl yapmayı düşünüyorsunuz ben normalde gündüz yaptığımda 1,5 ıt su içiyorum nerdeyse eee ramazan da nasıl olacak? iftardan sonra yapmak istesek çok ağır gelmez mi karnını doyuruyorsun sonuçta