- 29 Mart 2010
- 714
- 6
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.501
6w6p level 1/4 yapıcam şimdi
ogltkn nerdesin yaptınmı? sabah yapıcam falan diyodun
100 gramı 424 kalori ama :26:burdayım şekerim . zorunlu olarak 1 gün ara verdim
bu bisküviyi doktor kızlarıma yedirmemei söyledi çok kilo yapıyor dedi... büyük kızımada kilo alması için verdi.ben doktorun yalancısıyım...
Manyak bir değişim yaşamış
100 gramı 424 kalori ama :26:
Günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrr.
günaydın maritsa,
100gr için 424 kalori çok fazla...
düşünsene 1 şeftali 60kalori civarı..
yada bi dondurma in love cornet mesela 230 kalori..dondurma yerim daha iyi :))
canım ben asdfgh kullanıcı adımı değiştirdim maritsa oldum
Kızlar değişime bakınnnnnn
[video=youtube;ke1ibs_d77e]http://www.youtube.com/watch?v=ke1ibs_d77e[/video]
Dilşah99,duruece,büşra84,mianhada,asdfgh,mahzen77, delibalık,piscus,kayra,deeps,insirah,kelebek343434 SONUÇ listemizdekiler bunlar canım....EN BAŞTASIN DİLŞAH
canım ben asdfghyim. kullanıcı adımı değiştirdim Maritsa oldum
Kızlar değişime bakınnnnnn
[video=youtube;ke1iBS_D77E]http://www.youtube.com/watch?v=ke1iBS_D77E[/video]
tamamdır cnm ya nasıl değiştirdinki ismiii???bende istekte bulundum 2haftadan fazla oldu heralde:26::26:
BEN BU KADARINA inanmıyorum canım yaaa bunlar direk jillianla birlikte kampa falan girmişlerdir tamam incelirsinde yarıya bölünmüş hatun resmen yaaa,ilk sayfadaki gibi herşeyi diyete uygun yapmıştır artı jili birebir doğru ve atlamadan yapmıştır
benim hayalimde böle olmak hemde 60 gündeeeee ama inanamıyorum,,baksana ya inanmasıda güçççç
Gerçek canım hergün düzenli spor yapmak ne mucizeler yaratıyo yeterki bıkmadan usanmadan devamını getirmek lazım bir çok örneği var bunun.Ben dün akşam spor sonrası motivasyon olsun diye sevdiğim pantolonumu giydim.Tam istediğim görüntü ortaya çıkmış.Halbuki geçen hafta yapmaya başladım ama ara vererek bu hafta düzenli yaptım ara vermeden.Popom çok güzel olmuş eşimde çok beğendi dik ve kalkık olmuş böyle görünce daha bi gaza geldim tabi küçültmeden forma girmelerini istiyorum.Yediklerimi azaltmadımki zayıflamayayım diye.BEN BU KADARINA inanmıyorum canım yaaa bunlar direk jillianla birlikte kampa falan girmişlerdir tamam incelirsinde yarıya bölünmüş hatun resmen yaaa,ilk sayfadaki gibi herşeyi diyete uygun yapmıştır artı jili birebir doğru ve atlamadan yapmıştır
benim hayalimde böle olmak hemde 60 gündeeeee ama inanamıyorum,,baksana ya inanmasıda güçççç
BEN BU KADARINA inanmıyorum canım yaaa bunlar direk jillianla birlikte kampa falan girmişlerdir tamam incelirsinde yarıya bölünmüş hatun resmen yaaa,ilk sayfadaki gibi herşeyi diyete uygun yapmıştır artı jili birebir doğru ve atlamadan yapmıştır
canım çok geçmiş olsun :/ kısa süre de iyileşirler umarım,
ben de biraz önce bitirdim jillian ı kalk ve başla bir an önce
gerçi o resimleri gördükten sonra benim söylememe bile gerek yok herhalde
canım çok geçmiş olsun :/ kısa süre de iyileşirler umarım,
ben de biraz önce bitirdim jillian ı kalk ve başla bir an önce
gerçi o resimleri gördükten sonra benim söylememe bile gerek yok herhalde
göbek filan kalmayacak bu giidşle desene bende yürüyorum yürürken streçle sarıyorum göbek çevremi
birde günde 500 mekik çekiyorum baya inceldi ama jiliana başlamak istiyorum kısa zamanda
birde bu jilian iç bacaklarda filan etkilimi?
bebe büskivisi cidden kilo yapıyor bana dr verdi kilo almaları için çocukların ama 4 taneside 1 dlm ekmek yerine geçiyor yer degiştirilip yenebilir ekmek yerine
birde snein ikizlerin mi var? çok geçmiş olsun anlattıgın manzara çok tanıdık geldi. biri kusar, biri aglar benimde ikizleirm var 4 yaşındalarr erkek ikisidee ve hastalanmasınlara-da ne olur olsun diyyorum
sağol canım.. bugün kusmuyoruz ama yemekte yemiyoruz bakalım...
evet benimde ikizlerim var canım . sen büyütmüşsün darısı başıma sağolasın