Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Kızlar bende yabancı forumlarda milletin resimlerine baktım :44: dediğiniz gibi bacaktan incelen pek yok sanki .

Callen özellikle üst karın ve bacakta çok etkiliymiş ama 13 günde bende değişim olmamıştı üst göbek hariç .

birazdan gidip kutsal vazifemi yerine getireceğim:2/8... gün geçtikçe zor geliyor

ama ondan daha zor olan bişey var..domatesli patlıcanlı pilav yaptım asıl mesele onu yememekte.. nasıl dayanırımm..

Level 2 ne zormuş ya 1.günümdü bugün canım çıktı kalbim duracak sandım ...
Allah kolaylık versin ama çabuk bitti gibi :44:

Kızlar ya genelde sizlere level 2 zor geliyor ama bana level 2 çok kolay geldi.Level 1'deki kadar yorulmuyorum.Level 1'de sarışın kızı takip ediyordum yinede zorlanıyordum ama level 2'de kıvırcık saçlı kızı takip ediyorum rahat yapabiliyorum:44:Acaba spor geçmişim olduğu için çabuk mu alıştım yoksa bir yerlerde hata mı yapıyorum.Gerçi nefesime ve kasları sıkmaya dikkat ediyorum ama:44:

ben level 2 de ölüp bitiyorum diyorken emireamade level2 için çok kolay demişti...onunda spor geçmişi vardı.
spor geçmişi olanlar böyle oluyor sanırım..bu arada emireamade de uğramıyor ?

kayra? bi ses verr, yapıyon mu devam mı?

Kızlar Slim & Six Pack için ayrı bir başlık açtım

Level 1 / 4 yapmama az kaldı eve gideyim hemen üstümü değiştirip ,yapcam .Gecede Slim & Six Pack

Merhaba kizlar. Bugum besinci gunum jillianda artik iyice alisti bacaklarim, kaslarim. Aranizda jilliandan sonra kilo vermesi duran varmi? Bende oyle oldu.aslinda incelme basladi, acaba kasmi yapmaya basladim..

bitti..bende bittim..valla hiç canım isteyerek yapmıyorum..görev gbi yapıyorum resmen

ardındanda slim pack yaptım..çok şükür bugünüde atlattık..kaldı 12 günn..

bende yine bir karar aldım
pazartesi sıfırdan başlıyorum jille,,slim6 yapıyorum 9lu çayımı alıyorum,ve 6gün boyunca sadece yoğurt yicem
hatta fırsatım olursa slimi sabahta bir kez yapmayı planlıyorum böle çok güzel verim alacam kızlar hakkıyla yapacam yaniii ve güzel olacak inşş inşş
tabi bu arada 2/3ü yapacam eve gidince yani cumartesiye kadar devam yinede pazar mola ve pazartesi eziyet başlasınnnnn
:84::84:

bitti..bende bittim..valla hiç canım isteyerek yapmıyorum..görev gbi yapıyorum resmen

ardındanda slim pack yaptım..çok şükür bugünüde atlattık..kaldı 12 günn..

Ebru merhaba seni gördükten sonra bende katılma,ya karar verdim inşallah daim,i yapabilirim,bazı arkadaşlar çok zorlandıklarını belirtmişler.
merak ettiğim şetler var ,30days deniliyor 30 gün yani siz neden her seviyeyi 10 gün yapıyorsunuz ?30 gün yaptıktan sonra diğer seviyeye geçilmiyor mu,birde bu hareketleri yapıp kilo vermemek imkansız gibi bazı arkadaşlar çok şaşırdım akşam okurken, üstüne kilo almışlar,ama çok incelmişler bariz bir şekilde ama beslenmeleri protein ağırlık mı olmuş acaba ?birde her seviyeyi bir defa değilde günde 2 defa yapılsa kilo verilir mi?

Son düzenleme:

merhaba canım..hoşgeldin..

üç seviye toplam 30 gün sürüyor..yani 30 days in içinde üç seviye var..paket program gibi düşün..30 gün bitince daha üst seviyeleri var..
bazı arkadaşların tartıda fazla çıkmalarının nedeni kas kütlelerinin artması..kas yağdan daha ağır olduğu için öyle çıkıyor..tartıya takılmamak lazım..ben ilk başladığımda 58.800 e kadar çıktım..bir müddet sonra düşüyor..yine 56 yım..tartıyı boşver o yüzden..

kiloyu jillian ile birlikte diyette yaparsan veririsin..bence iki kere yapmana gerek yok..kasları fazla zorlamamak lazım..yırtılma falan olursa iş açarsın başına.
bana bir tanesi kafi geliyor..

ben seni dövücem kısmetse
diğer başlığada yazdım bak..yazık ediyosun kendine..ne demek 6 gün sadece yoğurt yemek..

az yiyip sık ye..ölçülü ye ama ye yani..mahvediyosun metobolizmanı..hiç kilo veremiyeceksin..daha da alacaksın..
yapma..

Ya canım ne demek sırf yoğurt yicem sağlığından olursun sonra sakın .
Paketlenmiş gıdalardan ,fast food uzak dur yeter. Ebrunun dediği gibi az ve sık ye .

Level 1 /4 yaptımmmmm .Nedense yaptığımda yüzümde tüp patlamış gibi oluyor nasıl anlatsan kıpkırmızı ,pancar gibi

kızlarr geldim eve g,hemen 2/3 yapıp duş alıcam sonra doğumgünü var gidip pasta yicemmmmm
ebruşum msjı aldım vakit bulursam bakacam mutlaka saoll bebemmm

Sadece yoğurt ye 6 gün sonra 7. günde yediklerini vücudun yağ olarak depolasın daha beter kilo al di mi?Kaş yapayim derken göz çıkarmaya çalışıyorsun canımcım sakın tek besin alma.Her şeyden ye ama az ye ve sık ye.Bak ben 3 haftada 4 kilo verdim,tatlı bile yiyorum ama ölçülü,nefsimi öldürecek kadar.
Sana kızan kızlarında ağzına sağlık

yavrucuklar öncelikle kızıyorsunuz anlıyorum ama şimdi ben bu dediğimi yani yoğurt olayını 2 hafta boyunca 5er gün yaptım,toplamda 3,5 kilo verdim ve geri almadım
,sabahları nesfit gün içindede sürekli envayi çeşit yoğurt yedimactivia meyveli yoğurti light yoğurt içine salatalık baharat reçel herşeyi koyup yiyorum

aç kalmıyorum kızlar aksine cildim falanda düzeldi,ve sporda yapmamıştım yaniii
bir hafta denim bakın çay yoğurt jill derken güzel olacak inşş hadi bana destek olun kızlarrr bi haftacıkk sonra gelişmeleri bildiricem devam dersek devammm

bu arada 2/3ü de yapmış bulunmaktayımm terlerim hala yerde kurumamışş,,sizede yazım görevim tamam şimdi duşumu alıp giyinip çıkacam bi dilimcikte pasta yicemm
yarın görüşürüz kızlarrr

ne olursa olsun ben tasvip etmiyorum..etmiyorumda etmiyorum işte.. şimdi veririsin..ilerki yıllarda iflas eder vücudun..geçici şeyler bunlar..
sağlıklı olmadığını düşünüyorum..onun yerine öğlen protein,akşam sebze aralarda da yoğurt yesen çok daha iyi..hemde sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…