- 26 Ocak 2008
- 4.104
- 19
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.521
evet çok şükür bu yaşa geldik ama işte şimdiide herşeyi biliyorlar kandıramıyorsun inatlaşma dönemleri tam .
seninkilerde kurtarmış kendini çizelgend egörüyorum. başka varmı çocuk benimde oglumun birinin ismi kayra
9 yaşında ablamız var
sağol canım.. bugün kusmuyoruz ama yemekte yemiyoruz bakalım...
9 yaşında ablamız var
geçmiş olsun kayra,
bizde de 2 gündür aynı durum var...bugün kusma durdu, ama iştahsızlık had safhada...kaka da ishale yakın yumuşamış, umarım bağırsaklardan çıkıyordur mikroplar...
Kayra canım geçmiş olsun,inşallah bebişlerin hemencecik iyileşirler.
Kızlar bugün jiliden sonra slim 6 pack'i ve 5 dk'lık iç bacak egzersizlerinide yaptım,gerçi slim packın yarısını yapabildim
Sol diz kapağım ağrıyor biraz,fazla zorladım sanırım
Allah bağışlasınkızlar çoğunuz evlisiniz galiba.
En küçüğünüz ben miyim yoksa
Kayra canım geçmiş olsun,inşallah bebişlerin hemencecik iyileşirler.
Kızlar bugün jiliden sonra slim 6 pack'i ve 5 dk'lık iç bacak egzersizlerinide yaptım,gerçi slim packın yarısını yapabildim
Sol diz kapağım ağrıyor biraz,fazla zorladım sanırım
bushra 84 slim 6 pack kaç dakika sürüyor,acaba.tam adını verebilirmisin ?
nişanlı evli bekar her telden var sanırım... ben evlenirken 39 kiloydum.....şimdi 55 e razıyım..
büşra yok..ben cevaplasam olamz mı?
10 dk.sürüyor..slim in 6 pack yazarsan youtube da videosu var..
dilsahcım ben konu açtım :) videoyuda ekledim ordan bakabilirsin.
cnm Brazil Butt Lift linkini gönderemedim mesaj sayın dolmadığı için sanırım özel gönderemiyorum.bushra 84 slim 6 pack kaç dakika sürüyor,acaba.tam adını verebilirmisin ?
cnm Brazil Butt Lift linkini gönderemedim mesaj sayın dolmadığı için sanırım özel gönderemiyorum.
kızlar siz bunu nasıl yapıyorusnuz ya 8. dk öldüm bittim yani
plateste yapmıştım ama bunu yapamıyorum şnav da çekemiyorum
Canım sarışın kız var ya arkada onu takip et o zaten şınav çekmiyor tam olarak.Arkadaki sarışın kız daha basit yapıyor.