- 26 Ocak 2008
- 4.104
- 19
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.301
1/4 ün 8.dakikasında bıraktım bacağımın altındaki kaslar resmen acı çekiyor, jillian ve saz arkadaşları zıplarken ben ecel terleri döküyorum burada( birazdan oflaya puflaya devam edeceğim :'(
ne zaman geçer bu ağrı? 2.günden beri varda.
bildiğim kadarı ile öğütülmüşü daha etkili..öğütülmediği takdirde bağırsaklara tam öğütülmeden ilerliyomuş ve besin değeri tam olarak alınamıyomuş..ne kadar doğru bilmem..bana mantıklı gelmişti.
ben level 2/1deyimm 4günde ara var toplamda...bacaklarımın alt kısmıı bitti ,yani spor yaparken deil yürürken merdiven inip çıkarken otururken bile ağrıyorr,,sanırım kemiklerimiz ve kaslarımız çok kuvvetsiz ondan zorlandı ama sonunda düzelecektir yani inşş
sabırlı ol gececek...acıdı diye ara verirsende tekrar başlayacak...
ya daha önce madonna'nın hocasının videolarını da yapıyordum (tracy anderson) onda hiç böyle olmamıştı bu kadın kurtlu çıktı sürekli hoplayıp zıplıyor ondan herhalde :/
bence de kuvvetsiz diye oldu yoksa diğer çalıştırdığım kaslarda ağrı felan yok, ama senin bayadır ağrıyormuş, kas gevşetici felan mı sürsen?
vala canım benim kaslarımda kemiklerimde etlerimde acıyor dizden aşağısı komple özellikle iç taraf anlamadım valla inş sakat kalmam sonunda
level 2 ye başlayamaım 3 gündür bugün akşam yapacağım inşallah .level 1 sonunda incelme olmadı cm olarak bende ama 2 kilo verdim diyetle birlikte ve sıkılaştığımı hissediyorum. yani özellikle göbekte fark var ama cm ler aynı
birde l-carnitine kullansam diyorum spordan önce ama kararsız kaldım kullanan arkadaşlar varmı, faydasını gören yada
ben kullandım çok enerji veriyor.. yorulmuyorsun pazar günü bittiği için dün l.carnitinsiz yaptım... son kardiyodan sonra çok zorlandım.. yağ yakma konusunda bişey diyemem ... evet 44 bedenden 42 indim inceldim ama kullanmayanlardan fark yok
ben kullandım çok enerji veriyor.. yorulmuyorsun pazar günü bittiği için dün l.carnitinsiz yaptım... son kardiyodan sonra çok zorlandım.. yağ yakma konusunda bişey diyemem ... evet 44 bedenden 42 indim inceldim ama kullanmayanlardan fark yok
canımm sen bu carnitini nerden aldın??ben gidip satan yerle konuşmuştum orda bi hatunla çocuk vardı handi sporla uğraşıosun dedi,,işte yürüyüş öncesi mekik fln çekiorum dedim
tabi rezil olmuşum çocuk dediki bunları kullanıosan protein ağırlıklı gıda alman lazım o kadarcık sporlada daha çok kilo alırsın dedi,,yani bunu proteinle almak gerekiyormuş,ee o proteinleride yağmak içinn baya baya spor yapmak lazım yani ağırlık falan çalışacaksın ciddi ciddi
kullanma bence evet bende düşünüyorum enerji fln ama öle dediler işte ki satacak yani nie satmak istemesin dimi???
bende uzun zamandır araştırıyordum.. bodyforum kullanan sporcuların yazılarını okudum.. kadınlarkulübündede kullananlar olmuş onlarıda okuyup aldım.. internetten aldım... hatta onu bile araştırdım hangi marka iyi en çok hangisi kullanılıyor ... spor salonuna gidenlerin çoğu kullanıyor hatta sporcu içeceği diye geçiyor bazı yazılarda....bazı diyetisyenler bile vermiş hastalarına....aslında bizde ciddi ciddi spor yapıyoruz ağırlık kardiyo.... proteine gelince sabahları haşlanmış yumurta yiyerek başlıyorum zaten güne.. bütün sporcular da öyle yapıyor... diğer çğünlerimede dikkat ediyorum zaten... asıl olan karbonhidattan uzak durmak.. hatta dün bir video izlemiştim paylaşayım.....
Enerji ve Sporcu İçecekleri Arasindaki Fark Nedir ? - YouTube
ayyy hiç güleceğim yoktuuuu yaaa
amann ha her hıyara tuz alıp gitmeee ebruşşşş
töbe yaaa ay çok hoşuma gitti bu beee
sağol hayatım allah razı olsun. evet anestezi aldım genital siğillerim vardı onları yaktırdım. level 2yi arttık en baştan başlıcam,tam da yarısı geçmişken ama napalım :)))