Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

sabırlı ol gececek...acıdı diye ara verirsende tekrar başlayacak...

ögütülmüşü 1 hafta içinde tüketmek lazım.
taze taze almak lazım yani aktardan..

ya daha önce madonna'nın hocasının videolarını da yapıyordum (tracy anderson) onda hiç böyle olmamıştı bu kadın kurtlu çıktı sürekli hoplayıp zıplıyor ondan herhalde :/
bence de kuvvetsiz diye oldu yoksa diğer çalıştırdığım kaslarda ağrı felan yok, ama senin bayadır ağrıyormuş, kas gevşetici felan mı sürsen?

sabırlı ol gececek...acıdı diye ara verirsende tekrar başlayacak...

evet bunu düşünerek dayanıyorum :/

teşekkürler motive içinn :)

Son düzenleme:

Son düzenleme:
kizlarr selam 10 gun ara verd'm ama bugun yeniden basliyorum yuruyus jillian ve diyet 1 ay zaman verdim kendime bakalim ne olacak bu arada callanetic yapan varmi aranizda o nasil sizce dahami etkili jilliandan

level 2 ye başlayamaım 3 gündür bugün akşam yapacağım inşallah .level 1 sonunda incelme olmadı cm olarak bende ama 2 kilo verdim diyetle birlikte ve sıkılaştığımı hissediyorum. yani özellikle göbekte fark var ama cm ler aynı

birde l-carnitine kullansam diyorum spordan önce ama kararsız kaldım kullanan arkadaşlar varmı, faydasını gören yada

ben kullandım çok enerji veriyor.. yorulmuyorsun pazar günü bittiği için dün l.carnitinsiz yaptım... son kardiyodan sonra çok zorlandım.. yağ yakma konusunda bişey diyemem ... evet 44 bedenden 42 indim inceldim ama kullanmayanlardan fark yok

Cevabın için teşekkür ederim canım.spor salonuna başlamadan önce almıştım ama kullanamadım biraz araştırayım dedim.1 ay kullanayım bakalım fark olacakmı :)

canımm sen bu carnitini nerden aldın??ben gidip satan yerle konuşmuştum orda bi hatunla çocuk vardı handi sporla uğraşıosun dedi,,işte yürüyüş öncesi mekik fln çekiorum dedim
tabi rezil olmuşum çocuk dediki bunları kullanıosan protein ağırlıklı gıda alman lazım o kadarcık sporlada daha çok kilo alırsın dedi,,yani bunu proteinle almak gerekiyormuş,ee o proteinleride yağmak içinn baya baya spor yapmak lazım yani ağırlık falan çalışacaksın ciddi ciddi
kullanma bence evet bende düşünüyorum enerji fln ama öle dediler işte ki satacak yani nie satmak istemesin dimi???

bende uzun zamandır araştırıyordum.. bodyforum kullanan sporcuların yazılarını okudum.. kadınlarkulübündede kullananlar olmuş onlarıda okuyup aldım.. internetten aldım... hatta onu bile araştırdım hangi marka iyi en çok hangisi kullanılıyor ... spor salonuna gidenlerin çoğu kullanıyor hatta sporcu içeceği diye geçiyor bazı yazılarda....bazı diyetisyenler bile vermiş hastalarına....aslında bizde ciddi ciddi spor yapıyoruz ağırlık kardiyo.... proteine gelince sabahları haşlanmış yumurta yiyerek başlıyorum zaten güne.. bütün sporcular da öyle yapıyor... diğer çğünlerimede dikkat ediyorum zaten... asıl olan karbonhidattan uzak durmak.. hatta dün bir video izlemiştim paylaşayım.....

Enerji ve Sporcu İçecekleri Arasindaki Fark Nedir ? - YouTube

Evet aslında yaptığımız ağır bir spor ben ayrıca spor salonuna da gidiyorum aerobik ,step bölümüne .ramazandan sonra fitness bölümüne geçmeyi düşünüyorum ozaman daha etkili olur sanırım . zaten spor yaparak kilo vermek için protein ve karbon alımına dikkat etmek gerekiyor dengelersek yağ yakımı daha hızlı oluyor sanırım. ben sabah kahvaltı olarak bir avuç badem yiyorum öğlen akşamda tavuk ve salata tüketiyorum çoğunlukla veya köfte ara öğün yapmıyorum çok açıkırsam ayran yada yoğurt aslında sabahları haşlanmış yumurta yiyordum ama yaz günü sıcakta yiyemedim o yüzden bademi tercih ettim.

Daha önce spor takviyesi alan biri olarak bu konudaki tecrübelerimide yazayım dedim.Vakti zamanında ben hızlı sonuç almak için fazlasıyla spor yapıyordum sonra sporu daha verimli hale getirmek için bir çok enerji verecek takviyeleride araştırmaya başladım.Eliptik bisikletim var ve ben aldığım takviyelerle 100 dk ya kadar çalışıyordum.Evime yakın yerde spor salonu var yakın arkadaşımın kocası işletiyor baktım bir sürü takviyeler var onlardan aldım ve denedim.Aldığım takviyeler

L.Carnitin güzel olumlu sonuç veriyo.
Kreatin tablet spor esnasındaki verimi artırıyo bu 100 dk bisikletle çalışmama yardımcı oldu katkısı büyük yani.
CLA tablet yağ yakıyormuş vede enerji veriyormuş ama ben bişey görmedim açıkçası.
D.Ribose toz oda enerji veriyormuş spor için ondanda bişey anlamadım
Krom picolinat faydası olmuştur yani fazla olmasa bile
Burner enerji veriyo
Benim kullandığım ürünler Hardline Nutrition - Protein - Protein Tozu - Amino Asit - Karbonhidrat - Vitamin - Mineral - Kas Yapılanması - Büyüme - Spor Gıdası - Sporcu Gıdası - Gıda takviyesi
Markasıydı fiyatı uygun olanlarından ve 50 lik tablet olanlarından aldım.Ama tekrar almak istiyorum.Bu tür gıda takviyesi almak isteyenler GNC firmasının ürünlerinede bakabilirler.

Bu arada spora devam dün akşam ter içinde kaldım bu Jillian ne kadar çok çalıştırıyo meğer.Arkasından call da yaptım tabi iyice sıkılaşsın diye karnım bacaklarım titredi resmen zor dayandım ama pes etmek yok gidecek bu fazlalıklar.

ayyy hiç güleceğim yoktuuuu yaaa
amann ha her hıyara tuz alıp gitmeee ebruşşşş
töbe yaaa ay çok hoşuma gitti bu beee

olsun iyidir hıyar su tutar... gerisini bilmem

ay yaa şu level 2 bitsin de resimlerimi paylaşayım diye sabırsızlanıyorum valla..
her yerden göbeğimin ve simitlerimin börtlediği penye elbisemi giydim..gram taşkınlık yok.:124::124::124::124bu ikonada bayılıyorum..aklı kıt gibi biraz)

önceden internetten kilo boy orantıma bakardım..kilonuz tamamen normal çıkardı..sinir olurdum..kilom normalse önümdeki triplex ne o zaman diye söylenirdim..hala aynı kilodayım..yani tamamen normalim ama artık triplex göbek müstakil oldu neymiş demek spor yapmak lazımmış

burda sevgili jillian a teşekkürü borç bilirim.. imdadıma yetişti..

BUgün Level 1 den tekrar başlıyorum ne yazık kiii annem ve babam geldi yapamadım 12 gün kadar ama maşallah sayfa sayısı coşmuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…