Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bugün bende dambıl alıcam... sabah 1 saat yürüyorum eve gelip mekik ve twistt yapıyorum
aslında 1 saat yerine 45 dk yürüyüp eve geldip 30 dk bunu yapsam daha iyi olcak sanırım

ben level 2 deyin 2 günüm bugun.acaip terledim ve daha zor 1 den ama değer.2.level sonunda hedefim 3kilo daha vermek ve tabiki sımsıkılaşmak.
5 kilom var daha önümde.

kimsecikler resim koymamış bitiren yok mu hala azcık motivasyon lütfennn bir haftadır reglyim bugün son günüm çok şükür doğumdan beridir ikinci regl oluşum ama karnım gidiyor sanki adet oldukça doğru mudur tecrübeli annelerim

Merhabaa kızlar ben de pazartesi başlıyım diyorum,iftarlardan sonra bakalım nasıl olucak bi de ebru şallının pilatesini de düşündüm ama karar veremedim aslında

Kızlar..

2/7 yi yapmaya gidiyorum..nasıl zor geliyor anlatmam

dönüşte resimlerimi paylaşacağım..

Son düzenleme:

geldim..resimler geliyor...Tuannan'a ithafen

sırasıyla başlangıç,10 gün ve 17.gün.

buda yandann..

CANIMMMMMM tşk ederim öncelikleee ve süper gelişme var yaaa
özellikle üst karın miden gitmiş hatta alttaki kaslar belirginleşmişş
diyet yapıomuydun cnm sadece jille 17 gündemi buuu???????????

Vooooov canım şahane,maşaallah
Çok fark var.göbek gitmiş,mide dümdüz hatta birazda baklava gördüm sanki karında:)
Darısı bize inşallah:)

ayy sahimi.. aslında yandan daha düz ama ben tek başıma yandan çekemiyorum..eğriliyor oram buram..amin..sen kaçıcı gündesin..

CANIMMMMMM tşk ederim öncelikleee ve süper gelişme var yaaa
özellikle üst karın miden gitmiş hatta alttaki kaslar belirginleşmişş
diyet yapıomuydun cnm sadece jille 17 gündemi buuu???????????

:124::124::124::124: gerçekten mi?
hayır diyet yapmıyorum ama çok küçüklükten beri şeker kulanmıyorum..ne çayda ne kahvede..20 yıldır..2 snedirde beyaz ekmek yemiyorum.ama özel bişey yapmadım jillian ile birlikte..aksine akşamları bira

bikini giyerim di mi?

Son düzenleme:
giy cnm giyyy düşünme bileee
cidden çok güzel görünüyor kas oluşmaya başlamış yaa yolun yarısındasın daha ne olsun vala çok beğendim ve gaza geldimm

geldim..resimler geliyor...Tuannan'a ithafen

sırasıyla başlangıç,10 gün ve 17.gün.

buda yandann..

Şimdiden üst tarafta baklava oluşmaya başlamış .Çok güzel görünüyorsun canım .

bunları bitirip savaşa gidecez kızlar
bizimkinden sonra 30days ripped mı öle bişey var en sonda karın için özel 6w 6p var ben inşallah bunu bitirirsem onlarıda yapmayı düşünüyorum sakat kalmadan

:))))) İnş canım sakat kalmadan bitirsek süperto olur :)

Demin Level 1 de 3 bitirdim ben her yaptıgımda ölçüyorum şimdilik incelme olmamış ama ümitliyim .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…