- 7 Eylül 2011
- 2.712
- 35
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.281
Canım mesela 1o gün boyunca sadece part 1 diğer 10 gün boyunca part 2 diğer 10 gün part 3 şeklinde mi? Tamamını tek günde yapsak olmuyor mu?
Canım mesela 1o gün boyunca sadece part 1 diğer 10 gün boyunca part 2 diğer 10 gün part 3 şeklinde mi? Tamamını tek günde yapsak olmuyor mu?
Cevaplar için teşekkür ederim kızlar. Bende 56 kilodan 50ye düşmeyi hedefliyorum, şimdi başlıyorum. :)
bana da gönderir misiniz linki
slm kızlar az önce tekrar 1/6 yaptım.sabahta yapmıştım.öncesinde 9lu çay içtim acayip ter attım.siz çaydan hemen sonra mı başlıyosunuz yoksa yarım saat beklesek daha mı iyi olur?
şu 9 lu çaya bende başladım bugün..dün aktardan aldım herbişeyi 18 tl tuttu..bir iki tanesini almadım tabi evde olduğu için..
zaten kim hıyarım var dese tuz alıp koşuyorumAllah sonumu hayır etsin..bide bunu deneyelim bakalım.
ben yemeklerden yarım saat önce içiyorum..spordan önce mi içilmesi lazım mış?
şu 9 lu çaya bende başladım bugün..dün aktardan aldım herbişeyi 18 tl tuttu..bir iki tanesini almadım tabi evde olduğu için..
zaten kim hıyarım var dese tuz alıp koşuyorumAllah sonumu hayır etsin..bide bunu deneyelim bakalım.
slm kızlar az önce tekrar 1/6 yaptım.sabahta yapmıştım.öncesinde 9lu çay içtim acayip ter attım.siz çaydan hemen sonra mı başlıyosunuz yoksa yarım saat beklesek daha mı iyi olur?
Kızlar ya level 1 de 2 deyim :) gram incelme olmamış ama kendimi muhteşem hissediyorum .
Bunu gördünüz mü :) Sabahlarıda bunu yapabiliriz
[video=youtube;q5nyrD4eM64]http://www.youtube.com/watch?v=q5nyrD4eM64&feature=related[/video]
offf
sevemdim şu level 2 yi gitti..zaten hareketleride tam yapamıyorumbir de kızlar ben tam ortasında 2-3 dk mola veriyorum..hava zaten çok sıcak birde üstüne spor yapınca nefes almak zorlaşıyor..korkuyorum kalbime bişey olacak diye o yüzden azcık mola verip nefesimi düzene sokuyorum..
off aynen yaa ben cumartesi başladım 2ye yarım bıraktım,dün zaten yapmadım,şimdi yaptım bitti çok şükür ama bittim yaaa,,bende arada molalar verdim son nefesimi vereceğimi sandım bazı anlar,,yapabildiğin kadar cnm zorlama amaan,bu kadar terliyoruz kalori yakıyoruz buda bişedir yanii
her ne kadar sevmesemde 2/6 yı an itibari ile biitirmiş bulunuyorum..
ebru benim demek istediğimde bu aslında level 1 i hakkıyla bitirirsek level 2 ye hazır hale geliriz.jillian 5 saniyeden fazla durmak yok diye yineliyormuş.hani benim korkum yaptık sayarız sonrada 1 cm bile incelmedik deriz,ama aslında yapmamış oluruz.istersen sende level 1 i biraz daha uzat,hazır olunca level 2 ye geçersin..tabii sen kendini daha iyi bilirsin,önce sağlık...sonra spor...
geçmiş olsun canım,ufak dediğine göre önemli bişey değil ama yine genel anestezi alacaksan her operasyon önemlidir. sen iyileş te gerisi önemli değil olmadı level 2 ye tekrar başlarsın :)
sağol hayatım allah razı olsun. evet anestezi aldım genital siğillerim vardı onları yaktırdım. level 2yi arttık en baştan başlıcam,tam da yarısı geçmişken ama napalım :)))
1/4 ün 8.dakikasında bıraktım bacağımın altındaki kaslar ölüyor sanırım şuan jillian ve saz arkadaşları zıplarken ben ecel terleri döküyorum burada( birazdan oflaya puflaya devam edeceğim :'(
ne zaman geçer bu ağrı? 2.günden beri varda.