Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Canım mesela 1o gün boyunca sadece part 1 diğer 10 gün boyunca part 2 diğer 10 gün part 3 şeklinde mi? Tamamını tek günde yapsak olmuyor mu?

yok öyle olmuyor, 10 gün boyunca sırasıyla 1'i sonraki 10 gün boyunca 2'yi ve son olarak da 3'ü yapacaksın.
her level bir öncekine göre daha zorlayıcı oluyor aklında olsun.

Canım mesela 1o gün boyunca sadece part 1 diğer 10 gün boyunca part 2 diğer 10 gün part 3 şeklinde mi? Tamamını tek günde yapsak olmuyor mu?

Hayır canım olmaz.Level 1 ile zaten vücudunu hazırlıyorsun.Hiç yaptın mı Jillian'ı?Zaten level 1'i yaptığın an 2.sine adım atacak halin kalmaz

Son düzenleme:
slm kızlar az önce tekrar 1/6 yaptım.sabahta yapmıştım.öncesinde 9lu çay içtim acayip ter attım.siz çaydan hemen sonra mı başlıyosunuz yoksa yarım saat beklesek daha mı iyi olur?

slm kızlar az önce tekrar 1/6 yaptım.sabahta yapmıştım.öncesinde 9lu çay içtim acayip ter attım.siz çaydan hemen sonra mı başlıyosunuz yoksa yarım saat beklesek daha mı iyi olur?

şu 9 lu çaya bende başladım bugün..dün aktardan aldım herbişeyi 18 tl tuttu..bir iki tanesini almadım tabi evde olduğu için..
zaten kim hıyarım var dese tuz alıp koşuyorum Allah sonumu hayır etsin..bide bunu deneyelim bakalım.
ben yemeklerden yarım saat önce içiyorum..spordan önce mi içilmesi lazım mış?

spordan önce içildiğinde çok daha fazla ter attırıyomuş,kullananlar öyle diyo..

Kızlar ya level 1 de 2 deyim :) gram incelme olmamış ama kendimi muhteşem hissediyorum .

Bunu gördünüz mü :) Sabahlarıda bunu yapabiliriz

[video=youtube;q5nyrD4eM64]http://www.youtube.com/watch?v=q5nyrD4eM64&feature=related[/video]

Son düzenleme:

Canım yemeklerden yarım saat önce içiliyor.Zaten sporuda aç karnına yaptığımız için bu çayı içipte spor yaparsan fena ter atıyorsun.Çayda aç karnına sporda aç karnına ikisi birleşince bomba oluyor yani

Canım ben jillian 30 daysi sabahları yapıyorum zaten.Bunuda 30 days bitince yapabilirim belki
Daha 2 gün olmuş ne incelmesi:)4-5 gün geçsin şöyle:)

Son düzenleme:

yok yavrum yaa ben 1i ilk 5gün hariç çok güzel yaptım ama bundaki hareketler çok zorluyor,açıkcası ben sigarada kullanıyorum yüzüm pancar gibi oluyor nefesimde durdu duracak...

ayyy hiç güleceğim yoktuuuu yaaa
amann ha her hıyara tuz alıp gitmeee ebruşşşş
töbe yaaa ay çok hoşuma gitti bu beee

geçmiş olsun canım,ufak dediğine göre önemli bişey değil ama yine genel anestezi alacaksan her operasyon önemlidir. sen iyileş te gerisi önemli değil olmadı level 2 ye tekrar başlarsın :)

sağol hayatım allah razı olsun. evet anestezi aldım genital siğillerim vardı onları yaktırdım. level 2yi arttık en baştan başlıcam,tam da yarısı geçmişken ama napalım :)))

sağol hayatım allah razı olsun. evet anestezi aldım genital siğillerim vardı onları yaktırdım. level 2yi arttık en baştan başlıcam,tam da yarısı geçmişken ama napalım :)))

geçmiş olsun cnmmm,,,bende cumartesi 2ye başladım yapamadım yarım bıraktım dünde mola verdim bugün yaptım bende bugün 2/1den başladım yani boşver o kadarda olur yaa napalım

1/4 ün 8.dakikasında bıraktım bacağımın altındaki kaslar resmen acı çekiyor, jillian ve saz arkadaşları zıplarken ben ecel terleri döküyorum burada ( birazdan oflaya puflaya devam edeceğim :'(

ne zaman geçer bu ağrı? 2.günden beri varda.

Son düzenleme:

ben level 2/1deyimm 4günde ara var toplamda...bacaklarımın alt kısmıı bitti ,yani spor yaparken deil yürürken merdiven inip çıkarken otururken bile ağrıyorr,,sanırım kemiklerimiz ve kaslarımız çok kuvvetsiz ondan zorlandı ama sonunda düzelecektir yani inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…