Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

dediğin doğru canım da yazın balık yiyemiyorum.ceviz,fındık hergün yiorum ama besinler de alınanlar yeterli değilmiş dışardan almalıymışız,malum besinlerin çoğu eskisi gibi değil.

koy yoğurtun içine öğütülmüş keten toğumunu hergün ye..omega 3 ihtiyacını karşılar..

koy yoğurtun içine öğütülmüş keten toğumunu hergün ye..omega 3 ihtiyacını karşılar..

bende kabızlık sorunu için tüketiyorum keten tohumunu ama ögütülmemiş alıyorum ben genelde
sabahalrı yürüyüşe giderken bir tatlı kaşıgı yiyip üzerine su içip gidiyorum.

bende kabızlık sorunu için tüketiyorum keten tohumunu ama ögütülmemiş alıyorum ben genelde
sabahalrı yürüyüşe giderken bir tatlı kaşıgı yiyip üzerine su içip gidiyorum.

bildiğim kadarı ile öğütülmüşü daha etkili..öğütülmediği takdirde bağırsaklara tam öğütülmeden ilerliyomuş ve besin değeri tam olarak alınamıyomuş..ne kadar doğru bilmem..bana mantıklı gelmişti.

Bugün pazartesi sendromunu yaşıyorum resmen işteyim esniyorum uyumak istiyorum.Hafta sonu Jillian kaldı tabi ev temizliği derken oda spor yerine geçmiştir fazlasıyla ter attım.Birde tartılayım dedim tartılmaz olaydım sürekli 57-58 arası koruyodum kilomu şu bikaç ayda ara verdim spora hemen 64 kiloya fırlamışım eski kilom 70 ti nerdeyse eski halime dönmeye başlamışımda haberim yokmuş.Bir an önce dizginleri ele almam gerek yoksa bu işin sonu kötüye gidiyo yakında giymeye elbise de bulamayacam.Hergün işe gelirken ne giyecem yok pantolon olmuyo etek giyeyim yok etekler sığmıyo ooofff bundan sonrası için kaytarmak yok.Spor yaptığım zaman kendimi daha dinç ve enerjik hissediyorum iki gün yapmadım nasıl halsizim yorgunum enerjim yok.Akşama kendimi hazırlamam lazım spor yapmak için biraz motivasyon resimleri biraz müzik bu iş tamamdır.

hoşbulduk canım
umarım iyi sonuçlar alırım
bu arada neden rippede geçmedin?
yada geçtin de ben mi kaçırdım

problem göbek olunca bölgesel videoyu tercih ettim...ama 30ds kadar istikrarlı değilim...2günlük kaçamaklar yapıyorum görüldüğü üzere :)

ben de öyle biliyorum...hatta öğütülmüşün de, yemeden hemen önce öğütülüp tüketilmesi gerektiği söyleniyor.

Son düzenleme:
pişştt sana diyooomm
6w6p diyommm
yorgunluk had safhada sanırım

haHA kaçırmışım arada yazdığını bana uzun gelmedi belki ilk gündü jill i takip edicem diye nefes nefese kaldım yahu 1 nefes alayım derken hop harekete başlıyor uzunluğu hissedemedim o yüzden ama tek kol üzerinde kalkılıyor ya dizi karna çekiyosun birtek o harekette zorlandım bileğim acıdı vücut ağır malum birde evde değilim kuzenimin evindeyim mekan değişik ya ondan uzun da gelmemiş olabilir

kızlar jillianla 1/5 yaptım.bu kez birebir tam uyarak yaptım.sanırım duruş, nefes alış-verişlerde, daha hakkını vererek yaptım ki adım atarken bile bacaklarım titriyor.tamam diğer günlerde zorlanıyordum ama ekrana daha sık bakıp duruşumu kontrol ediyor,setlerin sayısını onlarla eşit yapamıyordum.anladım ki ilk dört günüm öğrenerek geçmiş,ben de jillian sayacımı sıfırladım ve bugünü 1/1 kabul ediyorum.ne dersiniz? daha hakkıyla yol almış olucam...

offf
sevemdim şu level 2 yi gitti..zaten hareketleride tam yapamıyorum bir de kızlar ben tam ortasında 2-3 dk mola veriyorum..hava zaten çok sıcak birde üstüne spor yapınca nefes almak zorlaşıyor..korkuyorum kalbime bişey olacak diye o yüzden azcık mola verip nefesimi düzene sokuyorum..

her ne kadar sevmesemde 2/6 yı an itibari ile biitirmiş bulunuyorum..

ebru benim demek istediğimde bu aslında level 1 i hakkıyla bitirirsek level 2 ye hazır hale geliriz.jillian 5 saniyeden fazla durmak yok diye yineliyormuş.hani benim korkum yaptık sayarız sonrada 1 cm bile incelmedik deriz,ama aslında yapmamış oluruz.istersen sende level 1 i biraz daha uzat,hazır olunca level 2 ye geçersin..tabii sen kendini daha iyi bilirsin,önce sağlık...sonra spor...

çok biliyor o jillian

ferah ferah spor solonunda çekmiş şortu altına,efil efil ortam da hareketleri 2-3 defa yapıp bırakıyor..sonrada 5 sn fazla durmayın diyomuş

gelsin bizim evde yapsın o hareketleride göreyim ben onun boyunun ölçüsünü..
daracık odada artı 1500 derecede o hareketleri 5 sn den fazla yapamaz..

ona rağmen şortunu çekiştirip duruyor..düşecek diye korkuyorum valla..o şortunu çektikçe bende çekiyorum..

Son düzenleme:
evet çok hızla hemen diğer hareketler başlıyor..circuit mirkuit hak getire :))
kaç oldu yapıyorum bak hala sıralamasını ezberleyemedim :)) örüntü falan yok sanırım :)))
bakalım ilerleyen günlerdeki yorumlarını merak ediyorum...ben ayakta ağırlıkla yapılan crunch var ya, onda karnımı öyle hissediyorum ki, içim fena oluyor
yazarken farkettim, iki gündür özlemişim jilli...akşama hakkını veriim bari :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…