- 22 Ocak 2009
- 264
- 3
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.261
dediğin doğru canım da yazın balık yiyemiyorum.ceviz,fındık hergün yiorum ama besinler de alınanlar yeterli değilmiş dışardan almalıymışız,malum besinlerin çoğu eskisi gibi değil.
koy yoğurtun içine öğütülmüş keten toğumunu hergün ye..omega 3 ihtiyacını karşılar..
bende kabızlık sorunu için tüketiyorum keten tohumunu ama ögütülmemiş alıyorum ben genelde
sabahalrı yürüyüşe giderken bir tatlı kaşıgı yiyip üzerine su içip gidiyorum.
hoşbulduk canım
umarım iyi sonuçlar alırım
bu arada neden rippede geçmedin?
yada geçtin de ben mi kaçırdım
bildiğim kadarı ile öğütülmüşü daha etkili..öğütülmediği takdirde bağırsaklara tam öğütülmeden ilerliyomuş ve besin değeri tam olarak alınamıyomuş..ne kadar doğru bilmem..bana mantıklı gelmişti.
6w6p level 1/1 bitti hakkaten yanlarım acıyor şuan göbek simit mimit hiçbişey kalmasın inş bittiğinde
koy yoğurtun içine öğütülmüş keten toğumunu hergün ye..omega 3 ihtiyacını karşılar..
Sözde gögüsleride büyültüyormuş .Ah keşke öyle birşey olsa
Bana da link lazım ama mesaj sayım 38 kızlar. Nasıl ulaşabilirim ?Selülitler için faydalı olur mu?
Bu videoları buldum bunlar mı ?
Level 1 Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
Level 2 Jillian-Michaels 30-Day-Shred Level-2 - YouTube
Level 3 Jillian Michaels 30.day.shred level 3 - YouTube
Bu da tek Jillian Michaels 30 Day Shred - www.DietingHub.com.avi - YouTube
Bunlar mı?
yanlış hatırlamıyorsam 189. sayfada bütün linkler vardı
pişştt sana diyooomm
6w6p diyommm
yorgunluk had safhada sanırım
offf
sevemdim şu level 2 yi gitti..zaten hareketleride tam yapamıyorumbir de kızlar ben tam ortasında 2-3 dk mola veriyorum..hava zaten çok sıcak birde üstüne spor yapınca nefes almak zorlaşıyor..korkuyorum kalbime bişey olacak diye o yüzden azcık mola verip nefesimi düzene sokuyorum..
her ne kadar sevmesemde 2/6 yı an itibari ile biitirmiş bulunuyorum..
ebru benim demek istediğimde bu aslında level 1 i hakkıyla bitirirsek level 2 ye hazır hale geliriz.jillian 5 saniyeden fazla durmak yok diye yineliyormuş.hani benim korkum yaptık sayarız sonrada 1 cm bile incelmedik deriz,ama aslında yapmamış oluruz.istersen sende level 1 i biraz daha uzat,hazır olunca level 2 ye geçersin..tabii sen kendini daha iyi bilirsin,önce sağlık...sonra spor...
evet çok hızla hemen diğer hareketler başlıyor..circuit mirkuit hak getire :))haHA kaçırmışım arada yazdığınıbana uzun gelmedi belki ilk gündü jill i takip edicem diye nefes nefese kaldım yahu 1 nefes alayım derken hop harekete başlıyor uzunluğu hissedemedim o yüzden ama tek kol üzerinde kalkılıyor ya dizi karna çekiyosun birtek o harekette zorlandım bileğim acıdı vücut ağır malum birde evde değilim kuzenimin evindeyim mekan değişik ya ondan uzun da gelmemiş olabilir
evet canım bunlar..herbirini 10 gün yapıyosun.