Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ögütülmüşü 1 hafta içinde tüketmek lazım.
taze taze almak lazım yani aktardan..
ben zaten tohum alıp kendim öğütüyorum..her seferinde taze yapıyorum

canım ya ben bişey soracağım..benim vermek istediğim 2-3 kilo..ama günde 3 kere içemiyorum ben.reflüm olduğu için sabahları içemiyorum..midem de ağrı oluyor..iki kere içmem yeterli olur mu?:44:

4.günden sonra hafifler..6 da hiç kalmaz..ha gayret az kalmış.

Kızlar benim adetlerim evlendikten sonra düzensizleşti.Hatta şöyle söyliyeyim evlendiğimde 60 kilo olup 8 ay sonra 87 olunca düzensizleşti:)
38. veya 40. günde regl oluyordum.9aydan beri ilk kez 35. günde regl oldum.Yani verdiğim kilolar ve jillianla sıkılaşmam sayesinde adetim düzene giriyor sanırım:)
Çok mutlu oldum ve jilliana daha bir sarıldım:)
Bugün reglli halimle yaptım daha bir terledim zaten vücudumdan ateş çıkıyorken,9 hayat çayı ve jillianla birlikte mahvoldum:)
Birde bugün ilk defa melez kızın yaptıklarını yapmaya çalıştım level 2de ve çoğu hareketi yapabildim:)Artık vücudumuz alıştı sanırım.:81:

canım ya ben bişey soracağım..benim vermek istediğim 2-3 kilo..ama günde 3 kere içemiyorum ben.reflüm olduğu için sabahları içemiyorum..midem de ağrı oluyor..iki kere içmem yeterli olur mu?:44:

Canım kilosu fazla olmayanlar günde 3 bardak içsin demişti Ayhan Ercan ama rahatsızlığın varsa 2 bardakta içebilirsin.Ha 1 bardak fazla ha 1 bardak eksik bir fark olacağını sanmıyorum.
Mesela kilo fazlası çok olanlar günde 4-5 bardak içsinler demişti ama ben çoğu zaman 3 bardak içebiliyorum çalıştığım için.Ama yaklaşık 1 ayda 5 kilo verdim.

oooooo tebrikler iyi kilo vermişssin.. diyetle de destekledin mi?
ben iki kilocuk versem yeter..zaten en fazla 15 gün daha içebilirim..ağustos başı tatile gideceğiz..içemem oralarda..şu 15 günde 2 kilocuk versem yeter bana.

öyleisne bi deneyim dedimm ilk 6 dk da kan ter içinde kaldımm.
callen gibi sıkıcıda degil sürede uzun degil..

calleni ben çok seviyorum ama haklısın çok sıkılıyorum yaparken..birde gerçekten uzun geliyor..1 saat..
ama özellikle kalça hareketlerini çok seviyorum..

ben zaten tohum alıp kendim öğütüyorum..her seferinde taze yapıyorum
Canım evde kendin nasıl öğütüyorsun :44: bizede anlatsana .
Ohhhhhh oh çok sevindim

Kızlar bu çaylar ,sporcu gıdaları felan karaciğeri yormaz mı :26: benim halam baya kiloluydu. sürekli zayıflama çayları içe içe karaciğerini mahfetti ve ameliyat olmak zorunda kaldı .Aman dikkat edin kızlar

Son düzenleme:

triplexx
gelişmeler süper valla ya darısı bana ve hepimize,,

evet cnm benimde genelde düzensiz olurdu genelde 1hafta rötarlıama spor yapınca vücut dengesi normale dönüyor sanırım bide bitki çayları kanı sulandırdığı içindir(öle duymuştum bende yeşil çayda şahit oldum)

herkese merhaba,bugünde devam,zayıflayıp forma girene kadar bırakmak yok....
merdiven inerken çok zorlanıyorum kızlar.her yerin ağrıyor....
keyifle alınan kilolar ne kadar da acı verilerek veriliyor,bunları unutmuyalım ve bir daha verdiğimiz kiloları almayalım.

Teşekkürler canım.Canım sadece öğle ve akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum.Akşamları 10-10.30 gibi meyve yiyorum çünkü aç uyuyamıyorum ama meyvenin yanına mutlaka light süt içiyorum meyvelerin şekerini öldürsün diye.Tatlıyı çok azalttım,haftada 1 dondurmanın yarısını yiyorum:)Yemeklerin yanında mutlaka yoğurt yiyorum,yoğurt yağ yakımını hızlandırır.Diyet yapmıyorum canım ben sadece dikkat ediyorum.Hayatımdan hiçbir yiyeceği çıkarmıyorum çünkü şimdi yemesem ilerde yesem vücut bu gıdaları tekrar alamam diye depolar.
Her şeyden nefsimi öldürecek kadar tadıyorum:)

Son düzenleme:

Tatlı tatlı yediğin hurmalar sözü var ya :)Aynen öyle canım tatlı tatlı yemenin acı acı çıkması bu yaşadıklarımız:)

geçmiş olsun cnmmm,,,bende cumartesi 2ye başladım yapamadım yarım bıraktım dünde mola verdim bugün yaptım bende bugün 2/1den başladım yani boşver o kadarda olur yaa napalım

çok sağol hayatım ben de yarından itibaren başıyorum level 2/1e artık bugün de dinleneyim zorlamayayım kendimi. akşama da yazlığa gidiyorum pazar gününe kadar hem jillian hem bol yüzme yürüyüşle kilolara elveda :)))

Sağol canım cevabın için şimdi anladım nasıl yapacağımı.6 week 6 pack ile kaslı karınlara kavuşuruz :)

sağol hayatım allah razı olsun. evet anestezi aldım genital siğillerim vardı onları yaktırdım. level 2yi arttık en baştan başlıcam,tam da yarısı geçmişken ama napalım :)))

çok geçmiş olsun, allah beterinden saklasın....olsun level 2 yi sindire sindire yaptım diyebilirsin böylece

6w6p level 1/2 bitti dediğin gibi ogltkn bugün uzun geldi ve daha çok zorlandım heryerim çalışıyo benim ya
ahh movenius ahhh, iki bilemedim üç gün sonra daha da uzun gelmeye başlıyo..
biraz tutuluyorsun ama allah var level1 'e ilk başladığımızdaki ağrılarla uzaktan yakından alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…