- 22 Ocak 2009
- 264
- 3
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.321
ben zaten tohum alıp kendim öğütüyorum..her seferinde taze yapıyorumögütülmüşü 1 hafta içinde tüketmek lazım.
taze taze almak lazım yani aktardan..
Canım yemeklerden yarım saat önce içiliyor.Zaten sporuda aç karnına yaptığımız için bu çayı içipte spor yaparsan fena ter atıyorsun.Çayda aç karnına sporda aç karnına ikisi birleşince bomba oluyor yani
1/4 ün 8.dakikasında bıraktım bacağımın altındaki kaslar resmen acı çekiyor, jillian ve saz arkadaşları zıplarken ben ecel terleri döküyorum burada( birazdan oflaya puflaya devam edeceğim :'(
ne zaman geçer bu ağrı? 2.günden beri varda.
canım ya ben bişey soracağım..benim vermek istediğim 2-3 kilo..ama günde 3 kere içemiyorum ben.reflüm olduğu için sabahları içemiyorum..midem de ağrı oluyor..iki kere içmem yeterli olur mu?:44:
Çok uzun bir aradan sonra Bennnn geldimmm
Canım kilosu fazla olmayanlar günde 3 bardak içsin demişti Ayhan Ercan ama rahatsızlığın varsa 2 bardakta içebilirsin.Ha 1 bardak fazla ha 1 bardak eksik bir fark olacağını sanmıyorum.
Mesela kilo fazlası çok olanlar günde 4-5 bardak içsinler demişti ama ben çoğu zaman 3 bardak içebiliyorum çalıştığım için.Ama yaklaşık 1 ayda 5 kilo verdim.
öyleisne bi deneyim dedimm ilk 6 dk da kan ter içinde kaldımm.
callen gibi sıkıcıda degil sürede uzun degil..
Canım evde kendin nasıl öğütüyorsun :44: bizede anlatsana .ben zaten tohum alıp kendim öğütüyorum..her seferinde taze yapıyorum
Ohhhhhh oh çok sevindimKızlar benim adetlerim evlendikten sonra düzensizleşti.Hatta şöyle söyliyeyim evlendiğimde 60 kilo olup 8 ay sonra 87 olunca düzensizleşti:)
38. veya 40. günde regl oluyordum.9aydan beri ilk kez 35. günde regl oldum.Yani verdiğim kilolar ve jillianla sıkılaşmam sayesinde adetim düzene giriyor sanırım:)
Çok mutlu oldum ve jilliana daha bir sarıldım:)
Bugün reglli halimle yaptım daha bir terledim zaten vücudumdan ateş çıkıyorken,9 hayat çayı ve jillianla birlikte mahvoldum:)
Birde bugün ilk defa melez kızın yaptıklarını yapmaya çalıştım level 2de ve çoğu hareketi yapabildim:)Artık vücudumuz alıştı sanırım.:81:
olsun iyidir hıyar su tutar... gerisini bilmem
ay yaa şu level 2 bitsin de resimlerimi paylaşayım diye sabırsızlanıyorum valla..
her yerden göbeğimin ve simitlerimin börtlediği penye elbisemi giydim..gram taşkınlık yok.:124::124::124::124bu ikonada bayılıyorum..aklı kıt gibi biraz)
ohh ohh süper cnmm,,hadi bakalım dahada güzel olacaksın canımm
ya olsunn bekleme o zman paylaşta resimleri bakalım daha çok gaza gel iltifatlarımızlabu arada 2de kaçıncı günün cnm??
önceden internetten kilo boy orantıma bakardım..kilonuz tamamen normal çıkardı..sinir olurdum..kilom normalse önümdeki triplex ne o zaman diye söylenirdim..hala aynı kilodayım..yani tamamen normalimama artık triplex göbek müstakil oldu neymiş demek spor yapmak lazımmış
burda sevgili jillian a teşekkürü borç bilirim..imdadıma yetişti..
Kızlar benim adetlerim evlendikten sonra düzensizleşti.Hatta şöyle söyliyeyim evlendiğimde 60 kilo olup 8 ay sonra 87 olunca düzensizleşti:)
38. veya 40. günde regl oluyordum.9aydan beri ilk kez 35. günde regl oldum.Yani verdiğim kilolar ve jillianla sıkılaşmam sayesinde adetim düzene giriyor sanırım:)
Çok mutlu oldum ve jilliana daha bir sarıldım:)
Bugün reglli halimle yaptım daha bir terledim zaten vücudumdan ateş çıkıyorken,9 hayat çayı ve jillianla birlikte mahvoldum:)
Birde bugün ilk defa melez kızın yaptıklarını yapmaya çalıştım level 2de ve çoğu hareketi yapabildim:)Artık vücudumuz alıştı sanırım.:81:
ay yaa şu level 2 bitsin de resimlerimi paylaşayım diye sabırsızlanıyorum valla..
her yerden göbeğimin ve simitlerimin börtlediği penye elbisemi giydim..gram taşkınlık yok.:124::124::124::124bu ikonada bayılıyorum..aklı kıt gibi biraz)
ya olsunn bekleme o zman paylaşta resimleri bakalım daha çok gaza gel iltifatlarımızlabu arada 2de kaçıncı günün cnm??
:124::124::124:güzelmişş
:124::124::124:güzelmişş
7. günümdeyim bugün.. ya demotive olursam o zaman ne olacak..anında bırakırım valla .en iyiisi 2.level bitince paylaşayım:124::124::124::124:
oooooo tebrikler iyi kilo vermişssin..diyetle de destekledin mi?
ben iki kilocuk versem yeter..zaten en fazla 15 gün daha içebilirim..ağustos başı tatile gideceğiz..içemem oralarda..şu 15 günde 2 kilocuk versem yeter bana.
herkese merhaba,bugünde devam,zayıflayıp forma girene kadar bırakmak yok....
merdiven inerken çok zorlanıyorum kızlar.her yerin ağrıyor....
keyifle alınan kilolar ne kadar da acı verilerek veriliyor,bunları unutmuyalım ve bir daha verdiğimiz kiloları almayalım.
geçmiş olsun cnmmm,,,bende cumartesi 2ye başladım yapamadım yarım bıraktım dünde mola verdim bugün yaptım bende bugün 2/1den başladım yani boşver o kadarda olur yaa napalım
Canım çok geçmiş olsun.
ben 6weeks 6pack yapıyorum...ilk 3 hafta boyuncu level 1 videosunu, sonraki 3 hafta boyunca da level 2 videosunu yapacaksın
Kayra geldim geldim..yazlıktaydım hafta sonu...internet yoktu yazamadım da bakamadım da...callanetics yaptım ben bi dönem....ama 1 saat bana çok uzun geliyordu....o kadar vakit ayıramıyorum diye bıraktım....jillianın 30 dk oluşu beni cezbetti.ondan da çok memnun olanlar vardı....ama jillianla devam et, vücudun istediğin kıvama gelince de callanetics'in günlük 15dklık koruma programı var ona geçersin. yinede bildiklerimi de yazayım...önce klasik call ile başlıyorsun...21 gün devam ediyorsun, sonra callanetics evolation'a geçiyorsun..bunun daha zor olduğu söyleniyor. yine 21 gün devam ediyorsun, sonrasında da süper callaneticse geçiliyormuş...callaneticsin de mide&karın için, bacaklar popo için falan olan videoları da var...ben c.tesi pazar yapamadım. iki gün boyunca yatılı misafirlerim vardı..ama bugün kaldığım yerden devam :)
delibalık şu krom pikolinat nedir? biraz bilgi verirsen sevinirim....göbek bel sıkılaştırmayı oyunca atladım hemen
takılma ölçülere ebrucuğum....mezureden mezureye bile değişiyor ölçüler, ki hep aynı noktadan ölçmemiz bence yada benim için çok zor...giysiler belli ediyor
sağol hayatım allah razı olsun. evet anestezi aldım genital siğillerim vardı onları yaktırdım. level 2yi arttık en baştan başlıcam,tam da yarısı geçmişken ama napalım :)))
ahh movenius ahhh, iki bilemedim üç gün sonra daha da uzun gelmeye başlıyo..6w6p level 1/2 bitti dediğin gibi ogltkn bugün uzun geldi ve daha çok zorlandım heryerim çalışıyo benim ya
7. günümdeyim bugün.. ya demotive olursam o zaman ne olacak..anında bırakırım valla .en iyiisi 2.level bitince paylaşayım:124::124::124::124:
yokk cnm yaa bak daha önceki sayfalarda 2/4te paylaşılmıştı fark süperdi
seninde öledir eminim hadi merak ettim yavyumm yaa
bende 2/2 yapacam bugün ikimizide moral olsun
yokk cnm yaa bak daha önceki sayfalarda 2/4te paylaşılmıştı fark süperdi
seninde öledir eminim hadi merak ettim yavyumm yaa
bende 2/2 yapacam bugün ikimizide moral olsun
tamam seni mi kırıcam:93:
şaka yaptım zatem motivem bozulmaz..daha önümde 3.level var.
ama akşam üstüne doğru koyarım resimleri..spor bitince..