Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

napacam var mı yaaaa...... ben level 2 yi hiç tam anlamıyla yapamadım... level 1 de 15 dk fazla yapıyordum.. level 3 tede çok kötü değilim... ama level 2 de çoğu hareket yarıda kalıyordu devaaam... sakın bırakma... kuran ayeti değilki yanlış eksik olmasın.... yapabildiğini yap...... ama sakın bırakma.....
level 1 de 6. günden sonra alıştım ama level 2 ye 10 gün alışamadım daha devam etsede alışamazdım... 10 gün bitsin diye dua ettim.... bitti seninde bitecek

30 ds den sonra 6w6p başlicak bugün inş başarabilirsem :))) evde olsam biter bitmez başlardımda seyahat falan derken 2 gün sarktı.

ogltkn şimdi bu 6w6p 3 hafta level 1 yapıcaz dimi? yani 21 gün

Zayıflarda pek bir değişim yaratmıyor sanki kızda bel oyukluğu bile oluşmamış sanki :44: neden böyle ki .

Bir de şuna bakın .

bence ilk fotoda da çok belirgin farklar var...karın kısmının özellikle üst bölgesi çok düzleşmiş...ve popo nasıl da yukarı kalkmış

iyice bi araştırayım o vakit, bilgi için teşekkürler

tuannan, 30ds boyunca, alt bacaklarımda hep ince ince bir sızı vardı...kardiyo hoplama zıplaması bol bi program...ama bitiyor...bak şimdi o sızıdan eser kalmadı...ama göbek bariz indi...kısaca o sızıya değer....

30 ds den sonra 6w6p başlicak bugün inş başarabilirsem :))) evde olsam biter bitmez başlardımda seyahat falan derken 2 gün sarktı.
ogltkn şimdi bu 6w6p 3 hafta level 1 yapıcaz dimi? yani 21 gün
evet evet movenius, aynen öyle..21'e tamamlıcaz. benim hali hazırda 5 günüm var, bugün 6.yı yapıcam kısmetse...bi önceki haftadan olan 3 günü saymıyorum..bu hafta sonu tatile çıkıyorum ve tatile kadar level1'i tamamlama niyeti hayal oldu ama eşyalarımı yanımda götürcem bi ihtimal yaparım belki :))

level 1 genelde yer çalışması şeklinde...ve her yapışımda daha da hissederek, hareketin hakkını vererek yaptığımı farkediyorum....level 2 ise daha çok ayakta geçiyormuş...bakalım geçince görücez :))

SAOLUN KIZLARRR...o zman yapabildiğim kadarını yapacam,hiç yapmamaktan iidir,bide 8dk karın egezersizi videosu var üstüne onu yaparım,belki o zman bişeye yarar,,boğazımıda tutmaya devam edeyimde 2günün farkını kapatayım,ne pisboğazım yaaa

Son düzenleme:
kızlarrr ilerlemiş olanlar resim veya ölçülerini paylaşabilirlermi acaba???
benim gibi umutsuz olanlara belki destek olursunuzz:26:
diğer topiğimiz paylaşırsanız sevinirmm,,ölçü ve resimler artık o tarafaaa

bence ilk fotoda da çok belirgin farklar var...karın kısmının özellikle üst bölgesi çok düzleşmiş...ve popo nasıl da yukarı kalkmış

zaten göbeği yokmuş arkadaşın..midesi varmış..mide kısmına dikkat.
bana çok hafif poposu da klakmış geldi.

Evet kızlar haklısınız
yandan iyi çekemiyorum..vücudum şekilden şekle giriyor..ama yinede ekliyeyim..

önce

sonra

Resimler görünmüyor ki

Merhaba delibalık krom tablet bende 4 kutu bitirdim,geçmiş senelerde...... gerçekten tatlı isteğini köreltiyor.hatırlattığın için sağol evde yarım kavanoz var.biraz önce içtim.ben de bir de solgar omega 3 var.karatay diyetinden kalma,onuda içsem iyi olur.yapmışken hepsini yapcam bu kez,jillian,no şeker,krom tablet,omega 3,bitki çayı,bol su, twist...bir de evde titreşimli kemer var onuda takarsam incecik olurum.çok işim var çok..:18:
bugüne kadar ne yaptıysam hap yarıda kaldıııı....
ama bu kez kendime çok kızdım,kendimi cezalandırıyorum,yoksa bu bir ödül olabilir mi?ZAYIFLIYCAM YETER ARTIK....:95:.....Hedefim 68 olmak.....

Ben görmüştüm daha önce cnmm senin resimleri ve gelişme var kesinlikle bel oyuntun ve mide kısmında değişiklik gözle görülürr şekilde...tam gaz devam yenilerini bekliyorumm

tuannan merhaba liste oluşturmaya başladın mı acaba ,kaç kişi olduk?başlangıç listesini ne zaman asarsın, kimler var?sonuç günümüz olsun ilan edelim?kilo verme hırsımız çoğalır belki....çok mu soru sordum:26: bak çalışıyorsan yardımda edebilirim..
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için....

Canım şu an 9kişi olmuşuzzz,,hepsini bi kenara kopyaladım,pazartesileri paylaşalım çünkü ben haftasonu giremiyorum nete,,haftaya bendekilerle yenileri paylaşırız canım olurmu???

Canım omega 3 hap değil de, besinlerden alabilirsin .

Omega-3 : Soğuk sularda yaşayan yağlı balıklar (somon balığı), Orkinos tipi ton balığı, uskumru, sardalya, hamsi, Ada çayı (%64), Kivi (%62), Perilla(%58), Semizotu(%35) daha az oranlarda ceviz, badem, fındık, soya filizi, kuru fasulye, soya fasulyesi, nohut, mısır, mısır unu, keten tohumu yağı, kanola yağı, soya yağı, tatlı patates, marul, lahana, brokoli ve diğer yeşil yapraklı sebzelerde bulunur.

selam kızlar
ben de jilliana geçen hafta başladım
bugün 1/6yı yapıcam
ve kalçadan 1 cm eksilmişim
226 sayfanın hepsini okumaya çalıştım
çok motive edici resimler gördüm
ağrım sızım kalmadı
yalnız herkes 1 kgluk dambıl kullanılıyor demiş
geçmişte okuduğum kadarıyla truly arkadaş 1.5 kgluk dambıl kullanılıyo demişti
yanlış yönlendirmek de istemiyorum ama aklımda böyle kalmış
ben 2 kgluk dambıl aldım
ve şu an rahatlıklıa yapabiliyorum
ilk 4 gün omuz ağrısından ölüyordum ama
pes etmek yok
özellikle ogltkn takipçinim :)

bende tam dambıl alıcaktım iyi oldu bu yazıyı gördügümm
2 kiloluk sipriş vereyim bend eozman

hoşgeldin :) umarım sen de güzel sonuçlar alırsın 30 ds sonunda.
amerikan ağırlık birimi lbs, ve kg'a çevirdiğimizde (yanlış hatırlamıyorumdur umarım) 1,300 1,500 gr civarı birşey oluyordu. ben ortası oyuntulu limonata şişesini egzersiz sırasında kolay kavrayabildiğim için ekstra dambıl almamış, 1lt lik şişeleri kullanmıştım. yeni alacak arkadaşların 2kg yerine 1,5kglık almasını tavsiye ederim.

dediğin doğru canım da yazın balık yiyemiyorum.ceviz,fındık hergün yiorum ama besinler de alınanlar yeterli değilmiş dışardan almalıymışız,malum besinlerin çoğu eskisi gibi değil.

hoşbulduk canım
umarım iyi sonuçlar alırım
bu arada neden rippede geçmedin?
yada geçtin de ben mi kaçırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…