- 26 Ocak 2008
- 4.104
- 19
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.241
VALLA cumartesi güne size hayran kaldım ve imrendim kızlar 2ye başladım cmrtesi ama yapamadımm zaten yarım bıraktım ve çook kötü oldum kalbim sıkıştı dalağım şişti nefes alamadım,,anlıyacağınız yapamadım ve yapamıcamm
bide üstüne cumartesi pazar yediklerimin haddi hesabı yok,,moralim bozuk yaa napacam ben şimdiiii????
bu arada bacağımın alt kısıımları çok ağrıyor yaa ilk günden beri,hala ne merdiven inebiliyorum nede yürüyebiliyorum ağrısızz,,
ne yapsam kayracımmm yaa akıl ver bana şimdi level 1boşamı gidecek??bugün akşam tekrar denicem yinede ama yapabileceğimi sanmıyorumm
napacam var mı yaaaa...... ben level 2 yi hiç tam anlamıyla yapamadım... level 1 de 15 dk fazla yapıyordum.. level 3 tede çok kötü değilim... ama level 2 de çoğu hareket yarıda kalıyordu devaaam... sakın bırakma... kuran ayeti değilki yanlış eksik olmasın.... yapabildiğini yap...... ama sakın bırakma.....
level 1 de 6. günden sonra alıştım ama level 2 ye 10 gün alışamadım daha devam etsede alışamazdım... 10 gün bitsin diye dua ettim.... bitti seninde bitecek