- 7 Temmuz 2012
- 1.339
- 0
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.221
Videoyu youtubeden buldum da şimdi level 1 i 10 gün level 2 yi 10 gün böyle böyle mi yapıcaz,birde mesela level 1 27 dk bu 27 dknın hepsini yapıcaz değil mi?:)
şehir dışına çıkmam nedeniyle 2 gün ara vermek zorunda kaldımm:2::2::2:
bugün geldim ve işlerimi toparlayıp 2/5 i yaptım..
bakıyorum aynaya incelmeyi farkediyorum ama ölçüler hiç oynamıyor:26::26: tam olan şortum bol geldi ama ölçüler aynı...nasıl iş bu
canım internetim kotalı ama indirilebilcek bi yer yok mu o yüzden :S
canım internetim kotalı ama indirilebilcek bi yer yok mu o yüzden :S
3/3 bittiii............ kan ter içinde.... dün ve önceki gün hareketleri yarı yapmıştım.. bugün daha iyi ama bacaklarım tutmuyor...bunun kardiyoları daha zor gibi....
bu arada ben söylüyom ben dinliyom kimse yok... ogltkn nerdesiiiin.inşallah devam ediyorsundur........
ben 6weeks 6pack yapıyorum...ilk 3 hafta boyuncu level 1 videosunu, sonraki 3 hafta boyunca da level 2 videosunu yapacaksınMerhaba kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum ve mayıstan beri sizlerle spora devam ediyorum:) Sormak istediğim ben şuanda 6 week 6 pack 1.week 6.günümdeyim.Sizlere sormak istediğim bu programı week 1,week 2 şeklinde indirdim,başka video bulamadım.6 hafta bu 2 video mu devam edecek:S kafam karıştı kızlar yazarsanız sevinirim..
ogltkn nerdesin arkadaşım..... yoksun 2 gündür...............biri beni dürtmeli yaaa 3/2 yi yapmam lazım... bunu yapamıyorum birde callaneticse merak saldım.. topikte kimse cevap vermiyor... 21 gün 1 saat biliyorum başkada bişey yok.. 21 gün hep aynı videomu ...21 gün sonra ne yapılacak bilen varmı.. işe yarıyor mu deneyen varmı.... jilliandan zormu dur ki...lik bulamadım kısa videolar var googleda... linkini bilen varmı... ay ne çok sordum beeee
Kayra geldim geldim..yazlıktaydım hafta sonu...internet yoktu yazamadım da bakamadım da...callanetics yaptım ben bi dönem....ama 1 saat bana çok uzun geliyordu....o kadar vakit ayıramıyorum diye bıraktım....jillianın 30 dk oluşu beni cezbetti.ondan da çok memnun olanlar vardı....ama jillianla devam et, vücudun istediğin kıvama gelince de callanetics'in günlük 15dklık koruma programı var ona geçersin. yinede bildiklerimi de yazayım...önce klasik call ile başlıyorsun...21 gün devam ediyorsun, sonra callanetics evolation'a geçiyorsun..bunun daha zor olduğu söyleniyor. yine 21 gün devam ediyorsun, sonrasında da süper callaneticse geçiliyormuş...callaneticsin de mide&karın için, bacaklar popo için falan olan videoları da var...ben c.tesi pazar yapamadım. iki gün boyunca yatılı misafirlerim vardı..ama bugün kaldığım yerden devam :)3/3 bittiii............ kan ter içinde.... dün ve önceki gün hareketleri yarı yapmıştım.. bugün daha iyi ama bacaklarım tutmuyor...bunun kardiyoları daha zor gibi....bu arada ben söylüyom ben dinliyom kimse yok... ogltkn nerdesiiiin.inşallah devam ediyorsundur........
aynen dediğin gibi dilsah... şeker demek yağ demek aslında, yani fazlası yağ olarak depolanıyor vücutta. ben bir ara krom pikolinat kullanıyordum. hatta forumda bir de topik vardı bu konuda. kandaki insülini dengeliyordu ve canım hiç ama hiç tatlı istemiyordu. Ayrıca kilo vermeyi (özellikle de göbek-bel çevresini sıkılaştırıyordu) kolaylaştırıyordu. şimdi canım zaten tatlı istemiyor, reglim yaklaştığı için dün akşam eşimin marketten getirdiği poşetlerin içindeki paketleri çikolata paketleri gibi gördüm yanlışlıkla...olsa yer miydim bilmiyorum :44: bugün tatlı olarak sadece 2 tane lokum yedim yani ben varım tabii önerine ... meyve hariç şeker yok!! 4-5 saat önce 40 dk falan bisiklet çevirdim, birazdan da TV'yi ele geçirip jillianın 1/7'sini yapacağım..
şehir dışına çıkmam nedeniyle 2 gün ara vermek zorunda kaldımm:2::2::2:
bugün geldim ve işlerimi toparlayıp 2/5 i yaptım..
bakıyorum aynaya incelmeyi farkediyorum ama ölçüler hiç oynamıyor:26::26: tam olan şortum bol geldi ama ölçüler aynı...nasıl iş bu
Sen kaç kilo verdin bununla canım?
ben 6weeks 6pack yapıyorum...ilk 3 hafta boyuncu level 1 videosunu, sonraki 3 hafta boyunca da level 2 videosunu yapacaksın
Kayra geldim geldim..yazlıktaydım hafta sonu...internet yoktu yazamadım da bakamadım da...callanetics yaptım ben bi dönem....ama 1 saat bana çok uzun geliyordu....o kadar vakit ayıramıyorum diye bıraktım....jillianın 30 dk oluşu beni cezbetti.ondan da çok memnun olanlar vardı....ama jillianla devam et, vücudun istediğin kıvama gelince de callanetics'in günlük 15dklık koruma programı var ona geçersin. yinede bildiklerimi de yazayım...önce klasik call ile başlıyorsun...21 gün devam ediyorsun, sonra callanetics evolation'a geçiyorsun..bunun daha zor olduğu söyleniyor. yine 21 gün devam ediyorsun, sonrasında da süper callaneticse geçiliyormuş...callaneticsin de mide&karın için, bacaklar popo için falan olan videoları da var...ben c.tesi pazar yapamadım. iki gün boyunca yatılı misafirlerim vardı..ama bugün kaldığım yerden devam :)
delibalık şu krom pikolinat nedir? biraz bilgi verirsen sevinirim....göbek bel sıkılaştırmayı oyunca atladım hemen
takılma ölçülere ebrucuğum....mezureden mezureye bile değişiyor ölçüler, ki hep aynı noktadan ölçmemiz bence yada benim için çok zor...giysiler belli ediyor
Hangi çayyyy detayları yazalım lütfennnnnkızlar günaydın,
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...chaels-egzersizgelisme-sonuc-grubumuzzzz.html
katılmak isteyenler bu linke ölçülerini bırkabilir.bu linki sadece ölçüleri bırkmak için kullanalım diyorum.pazar günü umarım ilk tablomuz oluşmuş olur.diğer yorumlar için yine burada buluşuruz.
ben dün 1/4 yaptım,3 fincan çayımı içtim,şeker tüketmedim.Bu arada hala regl olmadım. 5 gün geçti.stresteyimmmm...
marka adı verebiliyor muyduk unuttum da. "sol..r" diye bir marka var ya, onun ürünü, başka markalar da olabilir de ben ondan kullanmıştım güvendiğim bir marka olduğundan... diyet falan yapmaksızın ciddi bir fark yaratmıştı bende yıllar önce, faydaları saymakla bitmez tabii de aklımda kalanı tatlı isteğini sıfıra indiriyordu. hergün kahvaltıdan sonra alınan bir mineral desteği yani... sporun etkisini de katlayan güzel bir şeydi...
3/3 bittiii............ kan ter içinde.... dün ve önceki gün hareketleri yarı yapmıştım.. bugün daha iyi ama bacaklarım tutmuyor...bunun kardiyoları daha zor gibi....
bu arada ben söylüyom ben dinliyom kimse yok... ogltkn nerdesiiiin.inşallah devam ediyorsundur........
VALLA cumartesi güne size hayran kaldım ve imrendim kızlar 2ye başladım cmrtesi ama yapamadımm zaten yarım bıraktım ve çook kötü oldum kalbim sıkıştı dalağım şişti nefes alamadım,,anlıyacağınız yapamadım ve yapamıcamm
bide üstüne cumartesi pazar yediklerimin haddi hesabı yok,,moralim bozuk yaa napacam ben şimdiiii????
bu arada bacağımın alt kısıımları çok ağrıyor yaa ilk günden beri,hala ne merdiven inebiliyorum nede yürüyebiliyorum ağrısızz,,
ne yapsam kayracımmm yaa akıl ver bana şimdi level 1boşamı gidecek??bugün akşam tekrar denicem yinede ama yapabileceğimi sanmıyorumm
VALLA cumartesi güne size hayran kaldım ve imrendim kızlar 2ye başladım cmrtesi ama yapamadımm zaten yarım bıraktım ve çook kötü oldum kalbim sıkıştı dalağım şişti nefes alamadım,,anlıyacağınız yapamadım ve yapamıcamm
bide üstüne cumartesi pazar yediklerimin haddi hesabı yok,,moralim bozuk yaa napacam ben şimdiiii????
bu arada bacağımın alt kısıımları çok ağrıyor yaa ilk günden beri,hala ne merdiven inebiliyorum nede yürüyebiliyorum ağrısızz,,
ne yapsam kayracımmm yaa akıl ver bana şimdi level 1boşamı gidecek??bugün akşam tekrar denicem yinede ama yapabileceğimi sanmıyorumm