Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Videoyu youtubeden buldum da şimdi level 1 i 10 gün level 2 yi 10 gün böyle böyle mi yapıcaz,birde mesela level 1 27 dk bu 27 dknın hepsini yapıcaz değil mi?:)

sen görüyorsan ölcülere takılma..ben hiç ölcmedim... takıntım var zırt pırt ölcerim yoksa

3/3 bittiii............ kan ter içinde.... dün ve önceki gün hareketleri yarı yapmıştım.. bugün daha iyi ama bacaklarım tutmuyor...bunun kardiyoları daha zor gibi....

bu arada ben söylüyom ben dinliyom kimse yok... ogltkn nerdesiiiin.inşallah devam ediyorsundur........

Son düzenleme:

Sen kaç kilo verdin bununla canım?

Herkese günaydın,ben bu sabah 1/6 yaptım.önceleri akşam yapıyodum ama birkaç kez yapamadığım oldu.ben de sabah erken kalktım,peşin peşin yapayım dedim.ramazana kadar sabah yapayım diyorum,sonrası gene akşama kaldık mecburen.. düşünenlere tavsiye ederim sabah güzel oluyor..

ben 6weeks 6pack yapıyorum...ilk 3 hafta boyuncu level 1 videosunu, sonraki 3 hafta boyunca da level 2 videosunu yapacaksın

Kayra geldim geldim..yazlıktaydım hafta sonu...internet yoktu yazamadım da bakamadım da...callanetics yaptım ben bi dönem....ama 1 saat bana çok uzun geliyordu....o kadar vakit ayıramıyorum diye bıraktım....jillianın 30 dk oluşu beni cezbetti.ondan da çok memnun olanlar vardı....ama jillianla devam et, vücudun istediğin kıvama gelince de callanetics'in günlük 15dklık koruma programı var ona geçersin. yinede bildiklerimi de yazayım...önce klasik call ile başlıyorsun...21 gün devam ediyorsun, sonra callanetics evolation'a geçiyorsun..bunun daha zor olduğu söyleniyor. yine 21 gün devam ediyorsun, sonrasında da süper callaneticse geçiliyormuş...callaneticsin de mide&karın için, bacaklar popo için falan olan videoları da var...ben c.tesi pazar yapamadım. iki gün boyunca yatılı misafirlerim vardı..ama bugün kaldığım yerden devam :)

delibalık şu krom pikolinat nedir? biraz bilgi verirsen sevinirim....göbek bel sıkılaştırmayı oyunca atladım hemen

takılma ölçülere ebrucuğum....mezureden mezureye bile değişiyor ölçüler, ki hep aynı noktadan ölçmemiz bence yada benim için çok zor...giysiler belli ediyor

günaydın 1/4 bugün yapıldı dün dgs ye girdim o yüzden sabah sabah yormayayım kendimi dedim

genelde sabahları yapıyorum ben güne daha enerjik başlamak gibi oluyor bir de aç karnına en rahat

ve ağrılarım geçti şükür bugün hiç ağrı çekmeden hareketleri yaptım süperdi

Zayıflarda pek bir değişim yaratmıyor sanki kızda bel oyukluğu bile oluşmamış sanki :44: neden böyle ki .

Bir de şuna bakın .

Son düzenleme:
kızlar günaydın,
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...chaels-egzersizgelisme-sonuc-grubumuzzzz.html
katılmak isteyenler bu linke ölçülerini bırkabilir.bu linki sadece ölçüleri bırkmak için kullanalım diyorum.pazar günü umarım ilk tablomuz oluşmuş olur.diğer yorumlar için yine burada buluşuruz.
ben dün 1/4 yaptım,3 fincan çayımı içtim,şeker tüketmedim.Bu arada hala regl olmadım. 5 gün geçti.stresteyimmmm...

marka adı verebiliyor muyduk unuttum da. "sol..r" diye bir marka var ya, onun ürünü, başka markalar da olabilir de ben ondan kullanmıştım güvendiğim bir marka olduğundan... diyet falan yapmaksızın ciddi bir fark yaratmıştı bende yıllar önce, faydaları saymakla bitmez tabii de aklımda kalanı tatlı isteğini sıfıra indiriyordu. hergün kahvaltıdan sonra alınan bir mineral desteği yani... sporun etkisini de katlayan güzel bir şeydi...

Hangi çayyyy detayları yazalım lütfennnnn

Solgar mı :44: merak ettim hangi ürün

VALLA cumartesi güne size hayran kaldım ve imrendim kızlar 2ye başladım cmrtesi ama yapamadımm zaten yarım bıraktım ve çook kötü oldum kalbim sıkıştı dalağım şişti nefes alamadım,,anlıyacağınız yapamadım ve yapamıcamm
bide üstüne cumartesi pazar yediklerimin haddi hesabı yok,,moralim bozuk yaa napacam ben şimdiiii????
bu arada bacağımın alt kısıımları çok ağrıyor yaa ilk günden beri,hala ne merdiven inebiliyorum nede yürüyebiliyorum ağrısızz,,
ne yapsam kayracımmm yaa akıl ver bana şimdi level 1boşamı gidecek??bugün akşam tekrar denicem yinede ama yapabileceğimi sanmıyorumm

Ooooooo ooooo baştan pes etmişsin yapamayacağım demek yok ,yaparsın
İlk günler biraz zorlanırsın sonra alışırsın .Hepimizin bacağı ağrıyor ama bırakmak yok .
Dinlene dinle kendini yormadan yap ok do canım .

Son düzenleme:

napacam var mı yaaaa...... ben level 2 yi hiç tam anlamıyla yapamadım... level 1 de 15 dk fazla yapıyordum.. level 3 tede çok kötü değilim... ama level 1 de çoğu hareket yarıda kalıyordu devaaam... sakın bırakma... kuran ayeti değilki yanlış eksik olmasın.... yapabildiğini yap...... ama sakın bırakma.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…