- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.181
doğrudur canım,level 1 i 10 gün yapınca level 2 yi indirirsin 10 gün sonrada level 3 bir 10 gün daha yapıacak toplamda 30 günlük bir program.bugün ben 1/4 ü yapacağım.bize katıl birlikte yapalım.:13:
1/4 derken cahil kaldım anlamadım valla?
katılmak isterim tabiki spor konusunda çok azmliyimdir sabahları 1 saat yürüyrm ardından bunu yaparım
ilk okuduğumda bende anlamamıştım.yani level 1 in 4.gününü yapacağım.forumdaki kızlar egzersiz günlerini böyle belirtiyorlardı bende böyle belirttim.sen bugün yaparsan 1/1 olucak.level1 in 1.günü diye..
çok soru sordum biliyorum ama bişiy daha sormak istiyorum
agrılık mı almak gerek ? siz ne kullanıyorsunuz agırlık yerine su şişesi olurmu acaba?
küçüklerden
Canım o videodakiler 1er kiloluk damble kullanıyorlar bende öyle.Ama illa damble almana gerek yok su şişeleride işini görür.Her gün yapman şart canım çünkü 30 günlük bir program bu.
Birde yeni başlayanlar arkadaki sarışın kızı takip ediyorlar.Jillianın hareketleri zor gelirse arkadaki sarışın kızı takip et canım.
tşk ederim türkçe dublaj lısı yok dimi videonun
sarışınn ablayı takip edeyim ben ozman söyledigin iyi oldu cnm
kayra günaydın arkadaşım,bırakmak yok.3/2 ye kadar gelmişsin bir haftan kalmış jillianı bitirmeye.callenesticse ben geçen sene başlamışım.beni sarmadı çok sıkıcı geldi.tabii herkesin görüşü farklı olabilir ama ben sevemedim.jillian süper bence,kesinlikle bırakma,pes etme,jillian soonuç grubundada ölçülerini paylaşırsan sevinirim,birlikten kuvvet doğuyor.
3/2 yi yaptım demeni bekliyorum..,
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...chaels-egzersizgelisme-sonuc-grubumuzzzz.html
kızlar ben maalesef dün yapamadım.1/5 teyim.Yapamadığımız zaman tekrar baştan mı başlamamız lazım?ertesi gün 2 kez yaparak telafi etsek olmaz mı? gerçi sabahta yapamadım belim ağryordu şimdi daha iyiyim.Bugün 2 kez yapsam olur mu ki?
iyi akşamlar.bu kadar çay içiyoruz,jillian yapıyoruz,hayatımıza iki yeni şey girdi.bir şey de hayatımızdan çıksın.en azından şimdilik.örneğin yarından sonra içinde şeker olan hiç bir şey yemeyelim meyve hariç.bence süper işe yarar.zaten uzmanların çoğu bu konuda hem fikir,kiloların en iyi dostu şeker.
Kızlar katılın birbirimize söz verelim yarın başlayalım,gün sonunda da çayımı içtim,jillian yaptım,içinde şeker olan hiç bir şe yemedim diyelim.Hedeflediğimiz yolda daha çabuk yol alırız.eminim.Kabul eden var mı?
Delibalık bana katılmanı umuyorum.ve kızlar sizleride şekersiz bir hayata davet ediyorum.