- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.201
kızlar yazılarınızı okudukça yapma istegim arttı ben sabahları 1 saat yüüryorum 6-7 arası
akşamlarıd abunu yaparım 27 dk filan sürüyor sanırım arada derede yapılır gibi
bugün çocuklar yatınca yapmayı deniycem
göbek-bel mide inceltiyor degilmi?
önceden spor yapmıyor idiysen zorlanabilirsin herkes zorlanıyor çünkü,her tarafın tutuluyor.Ben ilk 2 gün zorlamadan yaptım o yüzden ağrım olmadı.bence sende zorlamadan yap.yeni başlaynlar sarışın düz saçlının yaptıklarını yapıyor ona dikkat et. bide masum kilo kaybı cetveline bakılırsa süper vermişssin tebrik ederim idolüm olabilirsin :))
spor konusunda idmanlıyım cnm plates, yürüyüş vs bütün hepsini denemişligim var:)
ama zorlyabilir yinede mide bel ve gönek üçlüme bi mucize olur umarım.
cnm dahada zayıftım aslında 63 lere kadar inmiştim tekrar çıktım bu kilollara
arkadaşlar ne güzel level 2/5teydim ben ama cuma gününden bu yana hiç yapamadım. Hatta yarında yapamayacağım doktorda olacağım ufak bir operasyon geçireceğim. level 2den baştan mı başlamalıyım sizce? çünkü kaldığım yerden başlarsam bir faydası olmucak gibi düşünüyorum :S
maşallah diyeyim, ne kadar sürede verdin? üzülme gene verirsin... jilliana başla göreceksin tartıda azalmasan bile incelirsin kesin..
kızlar merhaba 1.level bitti.
3 gün ara verdim 2.ye geçemedim birtürlü yarın kesin başlarım. bu arada 3 kg vermişim. 2 şer santim kadar incelmişim.,colayı bıraktım
bol bol yeşil çay bitki çayı maden suyu içiyorum
beyaz ekmeği kestim.
61 kilo idim şimde 58.
problemim göbeğim3-4 aylık gibi.ikiz bebeklerim var 7,5 aylık bir hayli yoruyorlar ama kilo veremiyorum .spor ve biraz da yediklerime dikkat edince gitti çok şükür. durmak yok en geç yarın level 2 ye başlayacağım.
Level 1 sürecindemi 3 kilo verdiniz ?
ilk 15 kiloyu 6 ayda verdim cnm kalanıda zmanla veridm ama uzun süredir diyet
modundayım hedef kiloma bi türlü ulaşamadım
jilianı acaip merak eidyorum ya benim ikizler var 4 yaşında ne ara zaman bulurum bilemiyorum sabahları 6 da kalkıp yürümeye giidyorum
geldikten sonra fırsat kalırsa yapmaya çalışıcam.. 0.5 lik su şişesi kullansam olurm agırlık kısmınd abirde nasıl şnav çekicez yaw denemedim daha önce
evet yani 2 haftada 3 kilom gitti çok mutluyum.
ogltkn nerdesin arkadaşım..... yoksun 2 gündür...............biri beni dürtmeli yaaa 3/2 yi yapmam lazım... bunu yapamıyorum birde callaneticse merak saldım.. topikte kimse cevap vermiyor... 21 gün 1 saat biliyorum başkada bişey yok.. 21 gün hep aynı videomu ...21 gün sonra ne yapılacak bilen varmı.. işe yarıyor mu deneyen varmı.... jilliandan zormu dur ki...lik bulamadım kısa videolar var googleda... linkini bilen varmı... ay ne çok sordum beeee
Ben denedim canım 13.günde bırakmıştım .Call ile Jillian'ı arasında büyük fark var bana göre Jillian daha etkiliSakın bırakma .
Diğer topikte ölçülerimi yazdımdaha önceden level 1 ortalarında bırakmıştım. Bugün adam akılı başlıyorum .
Level 1 /1 .
bende bunu düşünüp duruyorum call mı etkili jilian mı diye
soruma cvp buldum sanırım tşk ederim
kızlar bunu yapıp faydasını gören var mı acaba bide nerden indircez anlamadım gitti