Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

önceden spor yapmıyor idiysen zorlanabilirsin herkes zorlanıyor çünkü,her tarafın tutuluyor.Ben ilk 2 gün zorlamadan yaptım o yüzden ağrım olmadı.bence sende zorlamadan yap.yeni başlaynlar sarışın düz saçlının yaptıklarını yapıyor ona dikkat et. bide masum kilo kaybı cetveline bakılırsa süper vermişssin tebrik ederim idolüm olabilirsin :))

spor konusunda idmanlıyım cnm plates, yürüyüş vs bütün hepsini denemişligim var:)
ama zorlyabilir yinede mide bel ve gönek üçlüme bi mucize olur umarım.

cnm dahada zayıftım aslında 63 lere kadar inmiştim tekrar çıktım bu kilollara

maşallah diyeyim, ne kadar sürede verdin? üzülme gene verirsin... jilliana başla göreceksin tartıda azalmasan bile incelirsin kesin..

arkadaşlar ne güzel level 2/5teydim ben ama cuma gününden bu yana hiç yapamadım. Hatta yarında yapamayacağım doktorda olacağım ufak bir operasyon geçireceğim. level 2den baştan mı başlamalıyım sizce? çünkü kaldığım yerden başlarsam bir faydası olmucak gibi düşünüyorum :S

geçmiş olsun canım,ufak dediğine göre önemli bişey değil ama yine genel anestezi alacaksan her operasyon önemlidir. sen iyileş te gerisi önemli değil olmadı level 2 ye tekrar başlarsın :)

maşallah diyeyim, ne kadar sürede verdin? üzülme gene verirsin... jilliana başla göreceksin tartıda azalmasan bile incelirsin kesin..

ilk 15 kiloyu 6 ayda verdim cnm kalanıda zmanla veridm ama uzun süredir diyet
modundayım hedef kiloma bi türlü ulaşamadım
jilianı acaip merak eidyorum ya benim ikizler var 4 yaşında ne ara zaman bulurum bilemiyorum sabahları 6 da kalkıp yürümeye giidyorum
geldikten sonra fırsat kalırsa yapmaya çalışıcam.. 0.5 lik su şişesi kullansam olurm agırlık kısmınd abirde nasıl şnav çekicez yaw denemedim daha önce

kızlar merhaba 1.level bitti.
3 gün ara verdim 2.ye geçemedim birtürlü yarın kesin başlarım. bu arada 3 kg vermişim. 2 şer santim kadar incelmişim.,colayı bıraktım
bol bol yeşil çay bitki çayı maden suyu içiyorum
beyaz ekmeği kestim.
61 kilo idim şimde 58.
problemim göbeğim3-4 aylık gibi.ikiz bebeklerim var 7,5 aylık bir hayli yoruyorlar ama kilo veremiyorum .spor ve biraz da yediklerime dikkat edince gitti çok şükür. durmak yok en geç yarın level 2 ye başlayacağım.

Level 1 sürecindemi 3 kilo verdiniz ?

Canım allah kolaylık versin sana.. onlar uyuduktan sonra yaparsın fırsat olmazsa..
ben de şimdilik su şisesi kullanıyorum.bugün sipariş verdim hepsiburadadan hem 1kg, hem 2kg toplam 11,81tl gayet uygun geldi bana..Şınavı da merak etme anida tam şınav çekmiyor sen onu takip edeceksin.ben 1/5 teyim henüz bende tam şınav çekmedim.bugün bi deneyeyim dedim ama olmadı kolay olanı yaptım bende..

akşamüstü jillianımın 1. level 7. gününü yapınca çok yoruldum cidden... başka şeyler de yapınca gün içinde, bir de sıcak, bir de aylık periyodik kadınsal durumlar... bugün öldüm kızlar yaa cidden... o yüzden şimdi, yediklerime bakıp emeklerime yazık edemem diyerek tabağıma koyduğum yemeği mümkün olduğunca az miktarda tutuyorum. tatlı, şeker bushra'nın dediği gibi sadece tadımlık... dün evde çok güzel pasta vardı, sadece tadına baktım. gerçi dediğim gibi canım istemiyordu ama yanımda yöremde evde yiyenler olunca ben de mi yesem diyorum, sonra jillian ablamla yaptıklarım, akıttığım tüm terler geliyor aklıma vee tabii ki yemiyorum

Ben denedim canım 13.günde bırakmıştım .Call ile Jillian'ı arasında büyük fark var bana göre Jillian daha etkili Sakın bırakma .

Diğer topikte ölçülerimi yazdımdaha önceden level 1 ortalarında bırakmıştım. Bugün adam akılı başlıyorum .

Level 1 /1 .

bende bunu düşünüp duruyorum call mı etkili jilian mı diye
soruma cvp buldum sanırım tşk ederim

Ben de 5 günü doldurdum ama kendime 2 gün tatil veriyorum hafta sonları. Allaha şükür kilo problemim yok, sadece sıkılaşmak için egzersiz yapıyorum. Umarım bu dinlenme sürecinde emeklerim boşa gitmiyordur. :)

bende bunu düşünüp duruyorum call mı etkili jilian mı diye
soruma cvp buldum sanırım tşk ederim

Rica ederim ne demek .

Jullianda 30 günü tamamlayıp ,ona geçebilirsin tabi .Onda hareketler daha basit insanı yorup ,terletmiyor.

Son düzenleme:
şehir dışına çıkmam nedeniyle 2 gün ara vermek zorunda kaldımm:2::2::2:

bugün geldim ve işlerimi toparlayıp 2/5 i yaptım..

bakıyorum aynaya incelmeyi farkediyorum ama ölçüler hiç oynamıyor:26::26: tam olan şortum bol geldi ama ölçüler aynı...nasıl iş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…