Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bende karnımda oluşan ıncelmeyı ve basenlerımdekı farkı çok rahat gorebılıorum ıncelmeyı ınsanlar farketmeye basladı bende level 2/5i bıras once bıtırdım. 44 bedenım su anda bı anda ıncecık olmayı beklemıorum ama umarım een azından 40 beden goruntusune sahıp olayım kısa vadede dıyorum, ınsallah herkes ıstedıgı goruntuye kavusur tez zamanda :)

Canım merhaba
benimde level 1 bitti bugun 2 ye geçicem
nefes konusunu biraz açabilir misin?:44:

niye fark yok diyosun..bence var..bel oyuntun çıkmaya başlamış..üst karın tarafında daha farklı..ilk resme göre daha inik..

Kesinlikle katılıyorum bende beli daha oyuk gördüm.

ayy kızlar ciddenmi yaaa dün akşam gelemedim,,neler kaçırmışım bunları okusaydım daha bi hırsla yapardım level 1 son günümü
ben zayıfım göbeğim hariç heryerim zayıf ,bu göbek yokken 48 kiloydum şimdi 58 kiloyum,bu 10kiloda emin olun göbek azcık toto var
o zman devam bugün level 2ye başlıyorum biraz heyecanlı ve motivasyonu yüksek olmalıyım yaa olacak olacak,,hepimiz başaracazzzz inşş
canım karnımda aşırı derecede yağ var oturduğumda iğrenç kat katt gerçi ayaktada iğrençsen öle sert durduğuna bakma ben biraz ittiriyorum resim çekerken ölçerken falan ondan öle geldi sana,,,ama var evet sindirimle ilgili bi sorun haftada 2 belki 3 kez ihtiyac gideririm onunda etkisi vardır mutlaka azda olsa,bikaç ay önce biberiye çayı aldım ilk 3gün felaket çalıştırdı sonra eskiye döndüm bende bağırsaklarım iice tembelleşmesin diye bıraktım onuda

YAVYULARRRRR LEVEL 1 BİTTİ,,BUGÜN2YE BAŞLIYORUM BACAKLARIMI YİNE ÇOK ZORLAMIŞIMM bide klimadan falan BOYNUMLA OMUZUM TUTULDUUUU dün çok zorlandım BUGÜN daha ZOR Bİ YARIM SAAT BENİ BEKLİYOR:18::18:
kayracım 2ye baktığımda çok korkmuştum ya bugün korkularımla yüzleşecem2daha zevklii sanki indirme işlemine başlayayım bennn artıkk,,,
kızlar bu arada önden çekmişsem eğer foto onuda koyacam bi bakarsınız,bugünde 2ye başlacam foto alacam bunun sonundada bakalım bakalım

ayy kızlar ben 2resimi yan yana koydum baktımm şimdi dikkatle ayrı ayrı bakınca anlamamıştım ama gerçekten fark var gibiiii peki cm niye değişmemişşş

KIZLAR SİYAHLI OLAN İLK HALİ BEYAZLI SON HALİİ???

Her ne kadar arada sporumu aksatsamda sonuçta sağlık içinde yapıyorum.Daha dinç ve enerjik oluyo beden.Bazen üşengeçliğim tembelliğim tutuyo ama yinede beni dürtüyolar hadi yap diye.Bu hafta karın hareketleride ekledim dediğim gibi hemen belim inceldi farketti.Meğer şişkinlikte varmış o da azalınca sadece otururken biraz kat çıkıyo ama ayakta dümdüz oldu karnım.Alt kısımlar acayip duruyo minyonum bide.Şimdilik uzunca bir sürede ne tartılacam nede ölçülerimi alacam yoksa motivasyon sıfıra iniyo.

Tuannan cnm sen sporunun yanında birde call teyzenin hareketlerini yap cnm o da hızlı sonuç veriyomuş.Ben onada başladım sıkılaşmam kolay ve hızlı olsun diye.Bence bu ölçülere kafanı yorma sporu yaşam biçimi haline getirmek lazım.Ben öyle yapıcam artık eğer vakit bulabilirsem ve bir engel çıkmazsa tabi.

Cnm hakikatende fark var bizim gözümüzle hergün aynaya bakınca değişiklik varmı diye alıştığımız için hep aynı görüntüyü görmeye sana öyle geliyo tabi.Cnm sen şanslısın aslında bacakların ince totoşunda çok iyi keşke bende de göbek olsaydıda bu basenler olmasaydı benimki daha zor gidiyo hatta kolay kolay gitmiyo.Sen aynen devam et cnm beslenmenede dikkat edersen bişeyciğin kalmaz.

yuppi yuppi yuppii
ben eğer dün bu resimleri koymasaydım cnm bırakacaktım valla,,,dediğin gibi amaca ulaşsakta bırakmamak lazım sporu,,,
ben senin abarttığını düşünüyorum,sen göbek olsaydı anlardın ne iğrenç olduğunu,,göbeği kimse beğenmez ama toto konusunda zevkler farklıdır,sen daha şanslısın bence
bu arada call dediğin nedir canımm??hemen bilgi alayım yaparım onuda bunuda şunuda sonuç istediğim gibi olacaksaaaa

biliyorduuum... haftada 2-3 kezle elbette böyle durur karnın. bir sürü formül vardır bunun için ama klasik formüllerden sözetmiyorum. form çayları falan tembelleştirebilir bağırsaklarını. Ama mesela her gece yatmadan önce yutacağın bir diş sarımsağın bağırsaklarına inanılmaz faydası olur(tabii sadece bağırsaklara değil her yere faydası var). ya da dediğim gibi yoğurt-keten tohumu karışımı(keten tohumu çekilmiş olursa daha iyi olur), ya da sadece her gün 1 tatlı kaşığı keten tohumu yemek bile göbeğinin bu görüntüsünü deiştirir. hatta jillianla birlikte bence inanılmaz bir değişim yaşayıp üzüldüğüne pişman olursun

benimde level 1 bitti dün gece. bugün dinlenip yarın level 2 ye geçeceğim inşallah.

bu arada spor hocamızın söylediğine göre ne kadar doğru nefes alıp verirsek yağları daha kolay yakarmışız. bir de nefesi düzenlersek nefes nefese kalmıyoruz.

günaydın delibalık,ben dün yapamadım misafirim vardı.ama bugün dumbell larımda geldi.birazdan yaparım.ama çayı bırakmadım 3 fincan içiyorum.bugün 1/3 yapacağım.bu hareketlerin işe yaradığını düşünüyorum.benim spor ve pilates geçmişim olduğu için doğru nefes almayı,karnımı ve kalçalarımı sıkmayı unutmuyorum.
jilliana başlamadan önce hepinize nefes çalışması yapmanızı tavsiye ederim.burundan alıp göğsü şişirmeden ,ağızdan verilecek.aynı nefes alıp vermeyi egzersiz esnasında uyguluyorum.tabii dik durmakta çok önemli.vücudumuza ne kadar çok oksijen girerse o kadar çok enerji yakılır.

ama gerçekten fark var canım :) dahada olucak inşallah. bende de cm olarak fark yok ama özellikle göbeğim de çok fark var mesela otururken şöle 4 kat falan oluyordu şuanda o görüntü yok.kollarımda kas oluştu ve oturunca bacaklarım eskisi gibi yayılmıyor. bide göbeğimde ve kollarımda olan selülüt görüntüsü yok. cm olarak eksilmemişiz ama sıkılaşma oldu diye düşünüyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html Cnm burdan bakabilirsin sonuç alan çok fazla internettende indir.Ben karın hareketlerinide yaptım karnım titredi resmen daha fazla dayanamadım.Aman bırakma sakın burda birbirimizi motive ederekte sonuç alanları da okuyunca daha bir heves geliyo.Totoşumdan memnunum hatta küçülmelerinide hiç istemiyorum spor yaparken bile oramda incelecek diye tedirgin bile oluyorum.Ama yapmam lazım iç bacaklarım löm löm sallanıyo sarktı iyice.Ben şu anda kafamdaki incelecem yok nice cm incelmiyo vs gibi şeylerle kendime zehir etmeyecem sporu zaman geçtikçe farkınıda gördükçe zaten motivasyon daha da artıyo ve daha bir hevesle yapmaya başlıyorsun.

günaydın canım... aynen ben de senin gibi düşünüyorum... hareketler+çay cidden çok işe yarıyor. giydiklerimden anlıyorum artık. tartıya şimdilik takılmamaya çalışıyorum çünkü birkaç gün sonra regl olacağım ve 1,5 - 2 kg farkediyor bende öncesi ve sonrasında.
yapamadığın günler kendini kötü hissetmiyorsan, kaldığın yerden devam ediyorsan hiç önemli değil bana göre. ama eşim mesela dün akşam bana soruyor bugün sporunu yaptın mı diye. ben cevaben "en azından 30 gün boyunca iki elim kanda da olsa aralıksız yapacağım sporu, ayy büyük konuşmayım da... :18: " dedim. bir gün yapmazsam koyuvereceğimden korkuyorum. çünkü bende her konuda ya hep ya hiç düşüncesi var maalesef
aynen ben de daha önce de sporla fazasıyla haşır neşirdim, voleybolcuydum hatta. nefesin duruşun gerçekten büyük bir önemi var. jillian da gösteriyor ya zaten yanlışları... inşallah bu kez hep beraber başaracağız

ayın 11 inde regl olmam gerekirken olmadım.yazlıktaydım sanırım hava değişimi etkiledi.dün yapmadım diye çok rahatsız oldum.gündüz misafirlerime hazırlık yaptım.onlar gelmeden sporumu yapayı dedim.sular kesildi.çok ter attığım için duş almak zorundayım.misafirlerimde gece 12 de gitti.gecede olsa yaparım dedim.kızlarla sigara içmiştim,felaket midem bulandı.normalde sigara içmediğim için dokundu.anlayacağın hasta durumdaydım.ama bir kereden birşey olmaz deyip,durmaksızın devam edeceğim.
Birlikten kuvvet doğuyor.iyiki varsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…