Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Kızlar grup oluşturalım mı?Aramızdan biri yapabilirse, isimlerimizi yazalım.başlama ölçü ve kilolarımız olsun.kaç gün yaptığımız olsun.her hafta örneğin pazar günleri ölçülerimizi bildirelim.tabloya bakınca birbirimizin durumunu o hafta kaç gün spor yaptığımızı cm.mizde değişlik olup olmadığını görelim.ne dersiniz.bunu yapabilecek arkadaşımız varmı acaba?

biliyorduuum... haftada 2-3 kezle elbette böyle durur karnın. bir sürü formül vardır bunun için ama klasik formüllerden sözetmiyorum. form çayları falan tembelleştirebilir bağırsaklarını. Ama mesela her gece yatmadan önce yutacağın bir diş sarımsağın bağırsaklarına inanılmaz faydası olur(tabii sadece bağırsaklara değil her yere faydası var). ya da dediğim gibi yoğurt-keten tohumu karışımı(keten tohumu çekilmiş olursa daha iyi olur), ya da sadece her gün 1 tatlı kaşığı keten tohumu yemek bile göbeğinin bu görüntüsünü deiştirir. hatta jillianla birlikte bence inanılmaz bir değişim yaşayıp üzüldüğüne pişman olursun :KK51:

haklısın cnmm o zman ben bu keten tohumunu yapayım bi kaşık yerim hergün ne olacakki,,tşk ederim yavyumm umarım hepimiz istediğimiz sonuçları alırız kısa zaman içersindee:21:

ama gerçekten fark var canım :) dahada olucak inşallah. bende de cm olarak fark yok ama özellikle göbeğim de çok fark var mesela otururken şöle 4 kat falan oluyordu :KK1: :KK1: şuanda o görüntü yok.kollarımda kas oluştu ve oturunca bacaklarım eskisi gibi yayılmıyor. bide göbeğimde ve kollarımda olan selülüt görüntüsü yok. cm olarak eksilmemişiz ama sıkılaşma oldu diye düşünüyorum

inşallah cnmm çok çok daha ii olacaz hepimizdeee...cm olayına takılmasak aslında daha ii olacak ama merak işte o mezura elimde her sabah:KK1:
belkide yağlar eriyor ama aynı zmanda içerde kaslar şişiyorsa ondan cm farkı göremiyoruz nasıl bi mantık yürüttüm acaba bu nedemek ben bile anlamadımmm:KK9::KK9::KK9::KK9:

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html Cnm burdan bakabilirsin sonuç alan çok fazla internettende indir.Ben karın hareketlerinide yaptım karnım titredi resmen daha fazla dayanamadım.Aman bırakma sakın burda birbirimizi motive ederekte sonuç alanları da okuyunca daha bir heves geliyo.Totoşumdan memnunum hatta küçülmelerinide hiç istemiyorum spor yaparken bile oramda incelecek diye tedirgin bile oluyorum.Ama yapmam lazım iç bacaklarım löm löm sallanıyo sarktı iyice.Ben şu anda kafamdaki incelecem yok nice cm incelmiyo vs gibi şeylerle kendime zehir etmeyecem sporu zaman geçtikçe farkınıda gördükçe zaten motivasyon daha da artıyo ve daha bir hevesle yapmaya başlıyorsun.

evet cnm fhep destek tam destek senin bacaklarda sımsıkı olacak azimlisin tatlımm,evet cm falan boşverelim en iisi:KK34:

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/204096-callanetics-egzersizleri.html Cnm burdan bakabilirsin sonuç alan çok fazla internettende indir.Ben karın hareketlerinide yaptım karnım titredi resmen daha fazla dayanamadım.Aman bırakma sakın burda birbirimizi motive ederekte sonuç alanları da okuyunca daha bir heves geliyo.Totoşumdan memnunum hatta küçülmelerinide hiç istemiyorum spor yaparken bile oramda incelecek diye tedirgin bile oluyorum.Ama yapmam lazım iç bacaklarım löm löm sallanıyo sarktı iyice.Ben şu anda kafamdaki incelecem yok nice cm incelmiyo vs gibi şeylerle kendime zehir etmeyecem sporu zaman geçtikçe farkınıda gördükçe zaten motivasyon daha da artıyo ve daha bir hevesle yapmaya başlıyorsun.

canım yaa ben call topiğine baktım bişey anlamadım link bulamadım???sen bana biraz anlatsam yavyum yaa youtubeda varmı video ordan indirim hemen:KK51:

canım yaa ben call topiğine baktım bişey anlamadım link bulamadım???sen bana biraz anlatsam yavyum yaa youtubeda varmı video ordan indirim hemen:KK51:

Callanetics 10 Year Younger in 10 Hour Cnm burda linkleri var burdan indirebilirsin.Call da anladığım kadarıyla platese göre daha çabuk sonuç alıyorsun.21 günde hatta öncesinde bile ciddi sonuç alanlar var.Vücudu sıkarak yapıyorsun gösterdiği hareketleri bu yüzden daha çabuk sonuç alıyorsun ilk başlarda bana sıkıcı gelmişti ama topikten tanıdığım arkadaşlarında sonuçlarını görünce başlamak istedim.Dün akşam jillian'dan sonra call yaptım.Mesela sandalye sıkma hareketi var özellikle içbacaklar için etkili sıktıkça titriyorsun ve zorluyorsun bacakları.
Quick Callanetics Stomach - YouTube kısa videosu karın egzersizi
Callanetics Evolution - YouTube Bu yeni versiyonu
Results book - YouTube burda da öncesi ve sonrası sonuçları gösteriyo

Kızlar grup oluşturalım mı?Aramızdan biri yapabilirse, isimlerimizi yazalım.başlama ölçü ve kilolarımız olsun.kaç gün yaptığımız olsun.her hafta örneğin pazar günleri ölçülerimizi bildirelim.tabloya bakınca birbirimizin durumunu o hafta kaç gün spor yaptığımızı cm.mizde değişlik olup olmadığını görelim.ne dersiniz.bunu yapabilecek arkadaşımız varmı acaba?

kuzuu açıyorum ben o zman evet en azından haftalık olarak hepimizde yazalım sonuçlarımızı gaza gelelim iice:KK1:
EVET BUDA YENİ JİLL TOPİĞİMİZ KIZLAR HAYIRLI OLSUNN:KK1:
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...izgelisme-sonuc-grubumuzzzz.html#post25505759

bushracım şu 9 lu çaymıydı ... az önce topiğin de tur attım.. memnun kalan çok kişi var... merak ettim tadı nasıl... ben l carnitin kullanıyordum az kaldı bitiyor tadı iyise onu denesem diye düşünüyorum...

Canım ben tadını seviyorum ama sen sever misin bilmemki:)Barut ağacı kabuğu biraz tarçınımsı bir tat veriyor ama kekik acımtıraklaştırıyor.Sanırım içebilirsin:)

Kusura bakma canım farketmemiştim.Temizledim şimdi:)[/QUOTE

bushra cım bana şu çaydan bahsedermisin topiğe baktım sanırım memnun olan ok tadı nasıl... aktardan mı aldın....ben şu an l carnitin kullanıyorum .. o bitince başlayayım dedim.

Canım aktardan bitki halinde aldım.Sallama çay olarakta alan var ama ben demlemeyi tercih ettim.Her bitkiden birer yalnız yeşil çaydan 2 tutam atıp üstüne sıcak su ekliyorsun.5-6 dk demlemesini bekleyip bardağa süzüyorsun.Ilıyınca içiyorsun.Günde en fazla 5 bardağa kadar içilebiliyorsun canım.Yemeklerden 20-30 dk önce içersen daha etkili oluyor.Hele jilliana başlamadan önce içersen sucuk gibi terliyorsun:KK1:
Tadı fena değil,ben seviyorum.

1/3 tamamdır üstesinde geldim.kesinlikle daha rahat yaptım.yeni başlamak isteyenlere önerim sakın bırakmayın kaslar zamanla açılıyor.Ağrılarım var ama onlar tatlı ağrılar..

ayın 11 inde regl olmam gerekirken olmadım.yazlıktaydım sanırım hava değişimi etkiledi.dün yapmadım diye çok rahatsız oldum.gündüz misafirlerime hazırlık yaptım.onlar gelmeden sporumu yapayı dedim.sular kesildi.çok ter attığım için duş almak zorundayım.misafirlerimde gece 12 de gitti.gecede olsa yaparım dedim.kızlarla sigara içmiştim,felaket midem bulandı.normalde sigara içmediğim için dokundu.anlayacağın hasta durumdaydım.ama bir kereden birşey olmaz deyip,durmaksızın devam edeceğim.
Birlikten kuvvet doğuyor.iyiki varsınız kızlar

aynen öyle canım... bir günden birşey olmaz. bugün yapabildin mi? ben sabahtan beri evi toplamakla uğraştım. yemek falan derken 2-3 tane tişört değiştirdim sırılsıklam olmuş halde... hava o kadar feci ki istanbulda. gerçi her yerde sıcak diye biliyorum ama nem insanı (en azından benim gibi sıcağı hiç sevmeyeni) mahvediyor... buna rağmen az sonra TV'yi ele geçirip USB'yi takıp jillianın beni kamyon gibi ezip geçmesine izin vereceğim :KK76: aslında artık kamyon gibi ezip geçmiyor, alıştım iyice, bugün 1/6'yı yapacağım. 2 gündür alt bacaklarımın ağrısı geçti tamamen, yer hareketleri zaten zorlamıyor da, zıplama hoplama sırasında hala zorlanıyorum :KK53:

Merhaba kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum ve mayıstan beri sizlerle spora devam ediyorum:) Sormak istediğim ben şuanda 6 week 6 pack 1.week 6.günümdeyim.Sizlere sormak istediğim bu programı week 1,week 2 şeklinde indirdim,başka video bulamadım.6 hafta bu 2 video mu devam edecek:S kafam karıştı kızlar yazarsanız sevinirim..:KK16:

okumadan yazmışım cevabı... işte bu senin için :KK9: :KK9: :KK9:
iyi akşamlar.bu kadar çay içiyoruz,jillian yapıyoruz,hayatımıza iki yeni şey girdi.bir şey de hayatımızdan çıksın.en azından şimdilik.örneğin yarından sonra içinde şeker olan hiç bir şey yemeyelim meyve hariç.bence süper işe yarar.zaten uzmanların çoğu bu konuda hem fikir,kiloların en iyi dostu şeker.
Kızlar katılın birbirimize söz verelim yarın başlayalım,gün sonunda da çayımı içtim,jillian yaptım,içinde şeker olan hiç bir şe yemedim diyelim.Hedeflediğimiz yolda daha çabuk yol alırız.eminim.Kabul eden var mı?
Delibalık bana katılmanı umuyorum.ve kızlar sizleride şekersiz bir hayata davet ediyorum.

ogltkn nerdesin arkadaşım..... yoksun 2 gündür...............biri beni dürtmeli yaaa 3/2 yi yapmam lazım... bunu yapamıyorum birde callaneticse merak saldım.. topikte kimse cevap vermiyor... 21 gün 1 saat biliyorum başkada bişey yok.. 21 gün hep aynı videomu ...21 gün sonra ne yapılacak bilen varmı.. işe yarıyor mu deneyen varmı.... jilliandan zormu dur ki...lik bulamadım kısa videolar var googleda... linkini bilen varmı... ay ne çok sordum beeee

iyi akşamlar.bu kadar çay içiyoruz,jillian yapıyoruz,hayatımıza iki yeni şey girdi.bir şey de hayatımızdan çıksın.en azından şimdilik.örneğin yarından sonra içinde şeker olan hiç bir şey yemeyelim meyve hariç.bence süper işe yarar.zaten uzmanların çoğu bu konuda hem fikir,kiloların en iyi dostu şeker.
Kızlar katılın birbirimize söz verelim yarın başlayalım,gün sonunda da çayımı içtim,jillian yaptım,içinde şeker olan hiç bir şe yemedim diyelim.Hedeflediğimiz yolda daha çabuk yol alırız.eminim.Kabul eden var mı?
Delibalık bana katılmanı umuyorum.ve kızlar sizleride şekersiz bir hayata davet ediyorum.

canim ben varim, bence cok iyi bir fikir :) ben zaten baya azalttim sekeri mesela cayi sekersiz iciyorum ama tamamen cikaramadim :/

ama denemek isterim cünkü bir cok seker en tatli zehir malum :KK70: hadi yarindan itibaren sekeri hayatimizdan cikaralim :KK66:

ogltkn nerdesin arkadaşım..... yoksun 2 gündür...............biri beni dürtmeli yaaa 3/2 yi yapmam lazım... bunu yapamıyorum birde callaneticse merak saldım.. topikte kimse cevap vermiyor... 21 gün 1 saat biliyorum başkada bişey yok.. 21 gün hep aynı videomu ...21 gün sonra ne yapılacak bilen varmı.. işe yarıyor mu deneyen varmı.... jilliandan zormu dur ki...lik bulamadım kısa videolar var googleda... linkini bilen varmı... ay ne çok sordum beeee

kayra günaydın arkadaşım,bırakmak yok.:KK20:3/2 ye kadar gelmişsin bir haftan kalmış jillianı bitirmeye.callenesticse ben geçen sene başlamışım.beni sarmadı çok sıkıcı geldi.tabii herkesin görüşü farklı olabilir ama ben sevemedim.jillian süper bence,kesinlikle bırakma,pes etme,jillian soonuç grubundada ölçülerini paylaşırsan sevinirim,birlikten kuvvet doğuyor.
3/2 yi yaptım demeni bekliyorum..,
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...chaels-egzersizgelisme-sonuc-grubumuzzzz.html

X