Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Son düzenleme:

Bende eşime diyorum,ben bu azimle Yeni Bir Hayat programının spor hocası olurum

kotlu olan yeni hali canım
beyaz şort olan başlamadan bir gün önceki??

verim alamayan arkadaşlar acaba düzgün nefes alıp veriyor musunuz ?

örneğin mekik çekerken bile nefesiniz alıp karnınızı sımsıkı içeri çekerek yapmazsanız bir faydası olmuyor aynı şekilde nereyi çalıştırıyorsak orayı kasmak gerekiyor
bir dönem spor salonuna gitmiştim oradaki hocam söylemişti yani ebru şallı gibi nefes al nefes ver burundan al ağızdan ver tekniği :26:

bugün ikinci günüm ağrılarım hat safhada özellikle sabah kalktığımda dayak yemiş gibiydim

bir iki gün daha ağrı çekerim sanırım :)

kızlar hepiniz dumpell kullanıyormusunuz ben aldım yarın gelicek 2 gündür dumbellsız yapıyorum
canım gelene kdar dumbalsız da yapabilirsin, hem vücudun biraz alışmış olur o zamana dek... bu tip hareketlerde önemli olan tekrar sayısıdır, ağırlık miktarını artırmak kasları büyütür...

kotlu olan yeni hali canım
beyaz şort olan başlamadan bir gün önceki??

güzel kardeşim 10 gün için süper değişm var...ayrıca zaten zayıfmışsın çok kilolulara göre daha yavaş olur.... belin incelmiş ve göbeğin küçülmüş daha ne olsun... fotoları ters koymuşsun ilk önce dedim ki bu kız kalınlaşmış mı ne....

Son düzenleme:
Evet kızlar bakın az değilki zaten kocaman birazcık fark etseydi yaaaEki Görüntüle 464175 Eki Görüntüle 464174

canım kişisel fikrim o ki, bu karnında görünen yağ değil... bariz bir şişkinlik var bence. sindirim sisteminde problem var mı? probiyotik yoğurtla keten tohumu yemeyi denedin mi hiç? annem sırf bu yolla, yani aç karnına bu karışımı yiyerek ayda 3 kilo vermişti ve şişlikten eser kalmamıştı. yani üzülme bence çok incesin ama karnındaki zaten yağ değil bence...

Bende eşime diyorum,ben bu azimle Yeni Bir Hayat programının spor hocası olurum

bushracım şu 9 lu çaymıydı ... az önce topiğin de tur attım.. memnun kalan çok kişi var... merak ettim tadı nasıl... ben l carnitin kullanıyordum az kaldı bitiyor tadı iyise onu denesem diye düşünüyorum...

bugün 1/5'i bitirdim. tabii öncesinde içtiğim çay yüzünden tüm vücudumdan akan şapır şapır terler içinde bitti. hatta öyle ki en son yaptıkları streching hareketlerindeki elleri arkaya götürüp gerilme hareketini ben yapamıyorum, çünkü terden ellerim kayıyor
şimdi yine çayı içiyorum ve biraz da bisiklet çevirmeyi düşünüyorum, 20 dk falan ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…