- 3 Ekim 2010
- 1.567
- 1.162
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.121
Jillian Michaels' 6 Week Six-Pack (Repost) Free Downloads - Flmsdown buradan uploaded başlığının altrındaki linklerden tek tek indirdim
Evet kızlar bakın az değilki zaten kocaman birazcık fark etseydi yaaaEki Görüntüle 464175 Eki Görüntüle 464174
Eki Görüntüle 464288 Eki Görüntüle 464289
Bu 2. fotodaki kadın Jennifer Nicole Lee iki doğum yapmış Jennifer Nicole Lee uyguladığı diyet ve spor programıyla tam 31 kilo verdi ve forma girdi.diye yazıyo şimdi ise dünyanın 1 numaralı fitness modellerinden yaptığı sağlıklı beslenmek ve her gün spor yapmak Youtube yaptığı hareketler var .
vücudu süper kadının kafadan çatlak biraz ama idare eder.yaptığı hareketler süper çalıştırıyo vücudu.
tuanacım bu fotoğrafların sıralaması doğrumu...
aslında acele de ediyorsun ... ben fotoğraflarıma bakıyorum bende de çok değişiklik yok ama sanki 2. level bitimi daha başka ..ogltkn 1. level sonunda değişmi gördü ama her vücut aynı değilki...
Evet kızlar bakın az değilki zaten kocaman birazcık fark etseydi yaaaEki Görüntüle 464175 Eki Görüntüle 464174
niye fark yok diyosun..bence var..bel oyuntun çıkmaya başlamış..üst karın tarafında daha farklı..ilk resme göre daha inik..
Kesinlikle katılıyorum bende beli daha oyuk gördüm.
canım gelene kdar dumbalsız da yapabilirsin, hem vücudun biraz alışmış olur o zamana dek... bu tip hareketlerde önemli olan tekrar sayısıdır, ağırlık miktarını artırmak kasları büyütür...kızlar hepiniz dumpell kullanıyormusunuz ben aldım yarın gelicek 2 gündür dumbellsız yapıyorum
kızlar hepiniz dumpell kullanıyormusunuz ben aldım yarın gelicek 2 gündür dumbellsız yapıyorum
kotlu olan yeni hali canım
beyaz şort olan başlamadan bir gün önceki??
ben henüz almadım 500ml su şişeleri ile yapıyorum :)
Bende eşime diyorum,ben bu azimle Yeni Bir Hayat programının spor hocası olurum