- 29 Haziran 2010
- 505
- 20
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.101
Canım hareketleri doğru yapıyor musun?Aynı videodaki kadınlar gibi mi yapıyorsun?Bunları sormamaın sebebi mesela sırtını dik değilde biraz eğimli tutarsan çalıştırmak istediğin kasları çalıştıramıyorsun.Yine mekik çekme hareketinde kalkarken kesinlikle dirseklerini kırmaman gerekiyor.Bu tarz şeylere dikkat ediyor musun?
1 cm bile olsa gitmesi gerekirdi.Belkide ilk ölçtüğün yerlerden ölçmüyorsundur.
dert etme bende level 2 sonunda kendimde değişimi görmeye başladım. birde o kadar zamanda alıyoruz kiloları yada vücuttaki yayılmayı 10 günde sımsıkı olamayız. millet aylarca yıllarca bunlara devam edip sımsııkı ve zayıf oluyor biraz sabır
ayy inşallah tatlım yaa moralimi bozmak istemiyorum ama elimdede değil iştee,,,yani o kadar zorlanmaya terlemeye hiç fark olmamasına üzüldüm işte
yapıyorum canım aynısını yapıyorum hatta onlar 10 mekik çekiyorsa ben 15 çekiyorum sadece şınavda bazen 3 5eksik yapıyorum,yani bi hareketi eksik yaparsam diğerini fazla yapıyorum 10günün 6günü diyetimi hiç bozmadım,bilmiyorum neden böle oldu ilk3gün çok umutluydum hatta 1,5cm incelmişti göbekk,şimdi aksine daha iğrenç geliyor foto koyacam kızlar bakarsınız
havalar sıcak o kadar ter atıyoruz doğal olarak konsantrasyon bozukluğu arada sırada oluyo bendede ama farkı kendin anlaman birazcık zor level 2 sorunda fark ediceksin hepimiz gibi :) ha mucize beklemesin kimse ama 20 gün önceki halinde olmuyor yapan insanlar
yapıyorum canım aynısını yapıyorum hatta onlar 10 mekik çekiyorsa ben 15 çekiyorum sadece şınavda bazen 3 5eksik yapıyorum,yani bi hareketi eksik yaparsam diğerini fazla yapıyorum 10günün 6günü diyetimi hiç bozmadım,bilmiyorum neden böle oldu ilk3gün çok umutluydum hatta 1,5cm incelmişti göbekk,şimdi aksine daha iğrenç geliyor foto koyacam kızlar bakarsınız
Aman cnm dert etme diyorum kendim yapıyorum ama sakın motivasyonunu düşürme.Bende sürekli spor yapıyordum hemde iki video birden peşpeşe hatta jillianın level 1 ve 2 yi bile peşpeşe yapmama rağmen bacaklarım basenlerim banamısın demedi ama kıyafetlerde bariz fark oluyodu.Ölçülerle felan moralini bozma bak ben dün akşam sinirimden yapmadım basenler 103 cm olmuş halbuki düne kadar 98 cm di kendimi bırakınca böyle çıkarım işte.Kendimizi bırakmayacaz bu sefer ama bazen ister istemez olmuyo diyorsun.Devamı gelirse sonucunu görürsün.Benim yağlar inatçı anam ben ne yapayım sen yağlardan da inatçı olursan olmayacak hiçbişey yok.Zaman azim sabır lazım motivasyon lazım.Kendine resimler bul imreneceğin vücutlar özelliklede before after resimleri onlara bak onlarda bizim gibi kimbilir kaç defa pes etmişlerdir yorulmuşlardır bıkmışlardır ama sonuç eninde sonunda sabırla azimle yapmışlarki güzel sonuçlara ulaşmşlar tatlım.Ben motivasyonumu facebookta baktığım fitness modellerine ve onları takip eden yaptıkları hareketleri yapan insanları gördükçe banada yapma hevesi aynı sonuca ulaşma hevesi geliyo.Evet kızlar bakın az değilki zaten kocaman birazcık fark etseydi yaaaEki Görüntüle 464175 Eki Görüntüle 464174
aman cnm dert etme diyorum kendim yapıyorum ama sakın motivasyonunu düşürme.bende sürekli spor yapıyordum hemde iki video birden peşpeşe hatta jillianın level 1 ve 2 yi bile peşpeşe yapmama rağmen bacaklarım basenlerim banamısın demedi ama kıyafetlerde bariz fark oluyodu.ölçülerle felan moralini bozma bak ben dün akşam sinirimden yapmadım basenler 103 cm olmuş halbuki düne kadar 98 cm di kendimi bırakınca böyle çıkarım işte.kendimizi bırakmayacaz bu sefer ama bazen ister istemez olmuyo diyorsun.devamı gelirse sonucunu görürsün.benim yağlar inatçı anam ben ne yapayım sen yağlardan da inatçı olursan olmayacak hiçbişey yok.zaman azim sabır lazım motivasyon lazım.kendine resimler bul imreneceğin vücutlar özelliklede before after resimleri onlara bak onlarda bizim gibi kimbilir kaç defa pes etmişlerdir yorulmuşlardır bıkmışlardır ama sonuç eninde sonunda sabırla azimle yapmışlarki güzel sonuçlara ulaşmşlar tatlım.ben motivasyonumu facebookta baktığım fitness modellerine ve onları takip eden yaptıkları hareketleri yapan insanları gördükçe banada yapma hevesi aynı sonuca ulaşma hevesi geliyo.
ayy inşallah tatlım yaa moralimi bozmak istemiyorum ama elimdede değil iştee,,,yani o kadar zorlanmaya terlemeye hiç fark olmamasına üzüldüm işte
tuannan hiç bozma moralini arkadaşım..sonuna kadar yap 30ds'i...jillian bile 1.level sonunda değişim göreceksiniz demiyo...daha 10 gün oldu, 3.leveli da bitir, baktın gördün fark yok o zaman başka sporlar denersin...ama diyetine de devam et derim...ben 1.level sonunda inanılmaz bi fark yaşadım özellikle göbek bölgemde. ama buna en büyük etken yemek yeme alışkanlığımı da değiştirmiş olmam bence..çünkü öncesinde sınırsızca yerdim kilo almıyorum diye. öyle yemeyi kesince mide ve göbekte şişkinlik de olmalı haliyle...nerden baksan ilk level sonundaki 4cm lik incelmenin 2cm'i bu yüzden olmuştur...yılmak yok, madem denemeye başladın, bitirmeden sonucu değerlendiremezsin..hadi motive ol tekrar
senden sonra gidip ölçülerimi aldım...
bunları moralini bozmak "bak ya nasıl incelmiş ben niye incelemiyorum" demen için değil, "benim de böyle sonuçlarım olabilir yola devam" demen için yazıyorum tamam mı canım.
31/5 - 13/7
91 - 89 (göğüs)
76 - 72,5 (bel)
91 - 85,5 (göbek)
95,5- 93 (kalça)
53,5- 52 (üst baldır)
1,5 ayda aldığım yol bu..ben de geçen hafta motivasyonumu kaybettim ve 4 gün yapmadım..yapmak istemedim hatta...zor geldi üşendim vs....ama şu kesin ki; öyle ya da böyle, ısrarla yapmaya devam edersek ve yediklerimize de dikkat edersek vermemek gibi bir şansımız yok arkadaşlar..çünkü cardio yapıyoruz ve bu sayede yağ yakıyoruz. o yağ neredeyse ordan gidecek...benim en son göbek (inatçı yağlarım orda çünkü) gidecek, lionun da en son basenler gidecek orası kesin :)
tuannan hiç bozma moralini arkadaşım..sonuna kadar yap 30ds'i...jillian bile 1.level sonunda değişim göreceksiniz demiyo...daha 10 gün oldu, 3.leveli da bitir, baktın gördün fark yok o zaman başka sporlar denersin...ama diyetine de devam et derim...ben 1.level sonunda inanılmaz bi fark yaşadım özellikle göbek bölgemde. ama buna en büyük etken yemek yeme alışkanlığımı da değiştirmiş olmam bence..çünkü öncesinde sınırsızca yerdim kilo almıyorum diye. öyle yemeyi kesince mide ve göbekte şişkinlik de olmalı haliyle...nerden baksan ilk level sonundaki 4cm lik incelmenin 2cm'i bu yüzden olmuştur...yılmak yok, madem denemeye başladın, bitirmeden sonucu değerlendiremezsin..hadi motive ol tekrar
senden sonra gidip ölçülerimi aldım...
bunları moralini bozmak "bak ya nasıl incelmiş ben niye incelemiyorum" demen için değil, "benim de böyle sonuçlarım olabilir yola devam" demen için yazıyorum tamam mı canım.
31/5 - 13/7
91 - 89 (göğüs)
76 - 72,5 (bel)
91 - 85,5 (göbek)
95,5- 93 (kalça)
53,5- 52 (üst baldır)
1,5 ayda aldığım yol bu..ben de geçen hafta motivasyonumu kaybettim ve 4 gün yapmadım..yapmak istemedim hatta...zor geldi üşendim vs....ama şu kesin ki; öyle ya da böyle, ısrarla yapmaya devam edersek ve yediklerimize de dikkat edersek vermemek gibi bir şansımız yok arkadaşlar..çünkü cardio yapıyoruz ve bu sayede yağ yakıyoruz. o yağ neredeyse ordan gidecek...benim en son göbek (inatçı yağlarım orda çünkü) gidecek, lionun da en son basenler gidecek orası kesin :)
30 ds bitmiştirrson gün daha beter terledim yaparken burnumdan yere terler damladı haha yarın 6w6p günüdürrrrrr
30 ds bitmiştirrson gün daha beter terledim yaparken burnumdan yere terler damladı haha yarın 6w6p günüdürrrrrr
tebrikler 30ds bitirmişsin ben başındayım bugün 1.levelde 4 .günüm. başındayıma ama 6w6p i youtubedan aradım çok kısa kısa videolar var.nereden bulabilirim.
hadi gözün aydın. 30 günde değişim durumu nedir?
Jillian Michaels' 6 Week Six-Pack (Repost) Free Downloads - Flmsdown buradan uploaded başlığının altrındaki linklerden tek tek indirdim