ogltkn yediklerin (yani normalde yediklerin) kalorili şeyler ise, işte ne bileyim kızartmalar, karnıyarıklar falan gibi bol kalorili yiyeceklerden oluşuyorsa yediklerine çok dikkat et derim arkadaşım...çünkü jillian ile günde 400 kalori civarı harıcıyoruz...daha fazlasını vücuda yiyeceklerle sokarsan, o kalori vücudunda yağ olarak depolanacak bunu başka yolu yok.. ama ortalama 1000-1200 kalori almaya çalışır ve bunun 400'ünü de sporla yakarsan kilo vermemen mümkün değil...benim kilo problemim olmamasına rağmen, göbeğimden duyduğum sıkıntı ile başladım jillian yapmaya, ve yaptıkça da ne yiyip ne içtiğime daha da dikkat etmeye başladım..çünkü yarım saat anandan emdiğin süt burnundan gelecek şekilde ölümün eşiğinde debelenirken 400kaloricik yakıyorsun ama 2 lahmacun 500 kalori :/ ve aldığım kalorileri hesaplama yoluna gittim...dondurma da yedim, gözleme de...ama herşeyin bir bedeli var...yani o 250 kalorilik dondurmayı yiyorsam, akşam yemeğimi ona göre domates salatalıkla geçirdim vs.....ve sonuç olarak kilolu olmamama rağmen 3-3,5 haftada 4 kilo verdim...