- 12 Temmuz 2006
- 523
- 12
- 46
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.061
sorma canım yaa... insan alışınca da istiyor cidden... ama bira göbeği derler ya, o bende göbek bel ödemi şeklinde kendni gösteriyor. tabii bira sadece tek etken bende.... etkenler çok... :))) pek çoğunu bertaraf ettim bir tek bira kaldı, bira da en masumu zaten :)ahh o biraa....sen yine bırakmışssın ben kışın içmiyorum ama yaz akşamlarımın vazgeçilmezi..haliyle göbek yapıyor..:2::2:
dün 2/4yapmam gerekiyodu ama yapmadım,gücüm yoktu uykum vardı e bide taşıncaz diye ev arıyoruz hergün yok yok yok düzenim alt üst 2aydır,,hiçbişey canım istemiyodu zaten,ama bi heves başlamıştım,ama sanırım taşınmadan bidaha yapmak istemiyorum,,çünkü bazı akşamlar fazla yemek kaçırıyorum motivem kalmıyo,,önce eski düzenme dönüp kilo 58 kiloya düşmem gerek sporsuz,sonrasında jilliana başlamak istiyorum tekrar sıfır eksiksiz,,,
çok üzgünüm ama elvedaa jilliiaaan
Merbaha kızlar. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Uzun zamandır bana kilo verdirebilecek şeyleri takip ediyordum en son sizi buldum. Samimi ve içten yaklaşımınız, birbirinize karşı yardım etme istediğinizden çok hoşlandım bende aranıza katılmak istiyorum :) Beni de kabul eder misiniz aranıza :)) Hemen indirdim level 1 i. Ama şuda varki ben 83 kiloyumboyum her ne kadar uzun olsada(174) artık vucudum sarkmaya başladı ve bu durum beni çok rahatsız ediyor. Zaten pazar gününden beri diyetteydim şimdi diyetimi bununla desteklemek istiyorum. Sizce faydasını ne kadar zaman da görürüm ve günde kaç defa yapılıyor acaba? Ve kızlar kilo verirmiyim dersiniz Tabiki sıkılasmakta çok önemli ama tartıda 83 kilo cıkmaktan bıktım artık eski hallerime dönmek istiyorumm :/
Aramıza hoşgeldin canım.Sen avantajlısın boyun uzun.Benim boyum 1,60 ve şu an 82,5 kiloyum.Daha önce 87 kiloydum.3 haftada 4,5 kilo verdim.Azmedersen sende verebilirsin canım.Biraz sabır biraz kararlılık birazda azim işte bu kadar
hadi "üşengeçliğe yenik düşmedim, kalktım yaptım 3/9 bitti" diye yazmanı bekliyorum
6 da işten çıkıyorum ona göre
Bu soruyu tekrar tekrar soruyorum ama lütfen bana yardım edinn :2::2: Benm sorunlu bölgem üst bacak ve basenler. Tabii göbekte yok değil oda var az buçukJillianın popo için olan killer buns & thighs egzersizleri bana çok uzun ve zor geldi. Ben 30 day shredı yapmak istiyorum. Yapan arkadaşlar üst bacak ve basenlerinde değişim gördüler mi?:26:
şahsen ben heryerimde değişim gördüm ben görmesem bile hep bana arkamdan bakıp baya vermişsin dedilerönde hala biraz göbeğim var sanırım o yüzden
şahsen ben heryerimde değişim gördüm ben görmesem bile hep bana arkamdan bakıp baya vermişsin dedilerönde hala biraz göbeğim var sanırım o yüzden
ilk kez bu saatte yaptım basladıgımdan beri. Ve sanki daha az zorlandım. Yada pskjktir bilemıyorum. Cocuklarda etrafımda dolastılar, onlara durun, çekilin derken anlamadan geçtı. Hadi movenius 30dk cık ayırr. Kayra gelmedı bugün :44:
Arkadaşlar özellikle cm olarak incelen arkadaşlara soruyorum bu egzersizleri yaparken diyet de yapıyor musunuz ben 10 ay önce sezeryanla doğum yaptım da karnımı toparlar mı yoksa diyet de şart mı
özellikle bel bölgesinde çok incelme olmuş .benimde en sorunlu olan göbek bölgesi inşallah programı tamamlayınca incecik olur :). bu arada kiloda verdinizmi peki?
Kızlar biriniz sevabına şu kadını nerden izlediğini yada indirdiğini söyleyebilir mi çok bölük pörçük şeyler buldum ben işime yaramaz gibi geliyo bi el atın bana da yaa link olur adres olur :)
Teşekkür ederim canım.Ben diyet yapmıyorum canım ya her şeyden yiyorum ama abartıya kaçmadan.Hayatımdan hiçbir gıdayı çıkarmadım.Şimdi yemezsem ileride yediğim zaman vücut o gıdaları bir daha alamam korkusuyla depoluyor.Bu yüzden her şeyden yiyorum,tatlı tuz falan.Ama az yiyorum.Mesela eskiden her gün bir dondurma yerdim yaz aylarında,şimdi haftada 1 kez yiyorum ve yarısını eşime veriyorum:)
Yüksek tansiyon var mı?Ya da bu kadar şiştiyse vücudun belkide o bitkilerden birine alerjin vardır.
tartıda 2 3 kılo farkettım cnm walla ben faydalı olacagına ınanıyorum bu bunaltıcı sıcaklara ragmen gece bu saatlerde yapabılıorum calıstıgım ıcın yapmadıgımda pısman olacakmısım gıbı gelıyor umarım faydasını gorursunuz kı kesınlıkle goreceksınız
bende çalıştığım için gece yapabiliyorum ancak.başladığımdan beri 2 kilo verdim. spor salonuna gidiyorum 1,5 aydır aerobik,step orada hiç bir değişim olmamıştı jilliana başladığımdan beri fark var ama.cm olarak bilmiyorum ama özellikle oturunca 3-4 kat olan göbeğim şuanda öyle olmuyor.bide göbeğimde selülit görüntüsü yok oldu .kollarımda kas oluşmaya başladı ve kalçam daha kalkık duruyor:) bide oturunca yayılan bacaklarım yok çok sıkılaştım onu fark edebiliyorum yani. hepimiz faydasını görüp incecik oluruz inşallah:)
bu arada biraz önce 1/9 yaptım :)