- 9 Temmuz 2012
- 45
- 2
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.081
1/9 yaptıgınız haldemi bu kadar değişiklik oldu süper tebrik ederim :)
2 ve 3 te daha fazla olur umarım değişiklikler istediğiniz yönde :)
teşekkür ederim canım 1/9 da çok güzel değişimler oldu 2 ve 3 de daha fazlasına kavuşup dümdüz bir göbek istiyorum :) herkes istediği görüntüye kısa zamanda kavuşur inşallah :)
ilk kez bu saatte yaptım basladıgımdan beri. Ve sanki daha az zorlandım. Yada pskjktir bilemıyorum. Cocuklarda etrafımda dolastılar, onlara durun, çekilin derken anlamadan geçtı. Hadi movenius 30dk cık ayırr. Kayra gelmedı bugün :44:
level 3 de belinde rahtsızlığı olan arkadaşlar superman hareketinde biraz daha dikkatli olsunlar şahsen fıtık başlangıcı olan bi insan olarak hareketin hakkını vererek yaptğımda bel ağrılarım fena şekilde azıyor iki büklümüm bugün
Eki Görüntüle 463724
yaptım yaptım şimdi yaptım suratımdan terler akıyounutmadan yazim dedim sonra kaytardım diye kızarsınız
piscus,ben diyet yapmıyorum ama bı 2 3 kılo farketti sadece yedıklerıme bıras dıkkat edıorum, karnınızı kesınlıkle toparlar özellikle karın bolgesı ııcın cok faydalı egzersızler zaten ızledıgınızdede goreceksınız.
selaaam ben geldim ama muhtemelen sen çoktaaaan uyudun.... bugün kızların 3 ünüde alıp sabah erkenden anneme gittim... kahvaltı edip doooğru çarşıya gittim.ikizlerin saçını kestirdim vedeeeeeeeeeeeeeee havuz ve hamam sefasına gittik... kızlarla havuzda oynadım... türk hamamında kese yaptım... booooool su içtim... malum hararet yüksekti... sonra tekrar ikizleri arabalarına atıp eve yürüdüm...nerden baksan 3 +3 : 6 km yol yürüdüm... bu arada üstüme 3 yıldır zor giydiğim yazlık pardesümü rahatça giyebildim... ölçü almadığım için kıyafetlerden anlıyorum değişimimi....1 saat oldu evime geleli ...ama noldu biliyormusunuz kızları ancak uyuttum ve gözümden uyku akıyor namazımı bile kılamadım hemen kılıp yatacağım ... yani bugün jillll yapamayacağım... üzgünüm .....
yarın 3. levele başlayacağım pes yok... sabah dinlenmiş olarak kalkıp yapacağım inşallah...
merhaba kızlar,
bugun itibarı ile 1.level bitti.
10 günde bitmesi gereken egzersizler 12 günde tamamlandı bebeklerimin yüksek ateşi huzursuzluğu sebebi ile.
neyse buna da şükür.
ilk 3 günden sonra kas ağrısı kalmıyor arkadaşlar,
bende değişim gözle görülür yok henüz ,inşallah bir kaç gün sonra ölçülerimi alırım ve tartıya çıkarım.
beslenmemi biraz değiştirdim akşam 7 den sonra yemek yemiyorum.
gün içerisinde yeşilçay bitki çayı maden suyu tüketmeye başladım.,
colayı haftada bir kez 1 bardak olarak sınırladım.zaafım var kendisine.
abur cuburu kestim. 3 litre kadar da su içiyorum.
umarım iyi haberler veririm sizlere
Hııım şimdi anladım ben bir dönem fazlasıyla spor yapıyodum ama ne cm incelebildim nede kilo verdim.Ama ben kilo vermek istemiyorumki balık etliyim sonra incecik olmayayım.Ben bu şekilde sıkılaşmak toparlanmak istiyorum inceleceksede bacaklarım basenlerim incelsin.Totoşum küçülmesin yoksa kupkuru kalırım 0 bedenliler gibi.Sevmiyorum ben zayıflığı çöp gibi olmak istemiyorum.Neyse bende akşamları yemeyi keserim olur biter birde abur cuburları tabi.Çok aşırıya kaçmadan herşeyi dozunda yemek lazım.Kaç gündür Jillian killer yapıyorum arkasındanda karın hareketi göbekte hemen farkı gördüm.Çok çabuk gidiyo göbek ama şu bacaklar basenler yokmu başımın belası onlar uğraştırıyo işte beni.Napayım ben bu bacakları jillianın arkasından lastik hareketleriyle iyice zorlasammı ne dersiniz.ogltkn yediklerin (yani normalde yediklerin) kalorili şeyler ise, işte ne bileyim kızartmalar, karnıyarıklar falan gibi bol kalorili yiyeceklerden oluşuyorsa yediklerine çok dikkat et derim arkadaşım...çünkü jillian ile günde 400 kalori civarı harıcıyoruz...daha fazlasını vücuda yiyeceklerle sokarsan, o kalori vücudunda yağ olarak depolanacak bunu başka yolu yok.. ama ortalama 1000-1200 kalori almaya çalışır ve bunun 400'ünü de sporla yakarsan kilo vermemen mümkün değil...benim kilo problemim olmamasına rağmen, göbeğimden duyduğum sıkıntı ile başladım jillian yapmaya, ve yaptıkça da ne yiyip ne içtiğime daha da dikkat etmeye başladım..çünkü yarım saat anandan emdiğin süt burnundan gelecek şekilde ölümün eşiğinde debelenirken 400kaloricik yakıyorsun ama 2 lahmacun 500 kalori :/ ve aldığım kalorileri hesaplama yoluna gittim...dondurma da yedim, gözleme de...ama herşeyin bir bedeli var...yani o 250 kalorilik dondurmayı yiyorsam, akşam yemeğimi ona göre domates salatalıkla geçirdim vs.....ve sonuç olarak kilolu olmamama rağmen 3-3,5 haftada 4 kilo verdim...
amacın sıkılaşmaksa killer buns&thighs ile sıkılaşırsın bence...üstelik sorunlu bölgelerinden..ama daha erken..hatırladığım kadarıyla bi 10 gün kadar önce başladın...1 aydan sonra farkedilir bence...ama şöyle bişi var...hepimizin kilo alımında hassas olduğumuz bölgeleri var....benim mesela bel&karın...hayatımda hiç selülitim olmadı...hiç basen problemi çekmedim...ama az saldım mı hemen göbek bel kalınlaşıp ortaya çıkıyor. senin de alt bölgen sanırım hassas...yediğin aburcuburların ilk yer ettiği yer basenlerin ve bacakların.Hııım şimdi anladım ben bir dönem fazlasıyla spor yapıyodum ama ne cm incelebildim nede kilo verdim.Ama ben kilo vermek istemiyorumki balık etliyim sonra incecik olmayayım.Ben bu şekilde sıkılaşmak toparlanmak istiyorum inceleceksede bacaklarım basenlerim incelsin.Totoşum küçülmesin yoksa kupkuru kalırım 0 bedenliler gibi.Sevmiyorum ben zayıflığı çöp gibi olmak istemiyorum.Neyse bende akşamları yemeyi keserim olur biter birde abur cuburları tabi.Çok aşırıya kaçmadan herşeyi dozunda yemek lazım.Kaç gündür Jillian killer yapıyorum arkasındanda karın hareketi göbekte hemen farkı gördüm.Çok çabuk gidiyo göbek ama şu bacaklar basenler yokmu başımın belası onlar uğraştırıyo işte beni.Napayım ben bu bacakları jillianın arkasından lastik hareketleriyle iyice zorlasammı ne dersiniz.
Cnm benim sağol bu yazdıkların nasıl iyi geldi anlatamam.Yoksa bıkkınlık geliyo pes ediyorum bir müddet sonra moralim bozuluyo.Evet benimde alt kısımlar problemli üst tarafım incecik iki doğum yapmama rağmen karnım çok iyi bir kaç gün yediklerime dikkat etsem birde karın hareketi yapsam anında düzleşiyo ama alt kısımlara gelince neler yapmadım neler bacağımda ağır kum torbalarıyla bile spor yaptım gözle görülür bir sıkılaşma oluyo tabi.Totoşumda da bir problemim yok basenlerim ve bacaklarım totoşumun sexiliğini bozuyo ona sinir oluyorum.Dün akşam bi ölçeyim dedim göbek te fark var ama basenler 102-103 cm geliyo inceleceğime bir cm daha büyümüşüm biliyorum tabi kaslar şişiyo ilk zamanlar kilo almış gibi görünüyosun ama sonra aradan zaman geçtikten sonra farkediliyo.Bunu daha öncede yaşamıştım spor yaptığım dönemlerde.Artık mezureyi ve tartıyı uzaklaştıracam kendimden ölçü almak yok moralim bozulmasın sonra yine.Elbiselerden fark eder nasılsa sonuçları.amacın sıkılaşmaksa killer buns&thighs ile sıkılaşırsın bence...üstelik sorunlu bölgelerinden..ama daha erken..hatırladığım kadarıyla bi 10 gün kadar önce başladın...1 aydan sonra farkedilir bence...ama şöyle bişi var...hepimizin kilo alımında hassas olduğumuz bölgeleri var....benim mesela bel&karın...hayatımda hiç selülitim olmadı...hiç basen problemi çekmedim...ama az saldım mı hemen göbek bel kalınlaşıp ortaya çıkıyor. senin de alt bölgen sanırım hassas...yediğin aburcuburların ilk yer ettiği yer basenlerin ve bacakların.
dün 2/4yapmam gerekiyodu ama yapmadım,gücüm yoktu uykum vardı e bide taşıncaz diye ev arıyoruz hergün yok yok yok düzenim alt üst 2aydır,,hiçbişey canım istemiyodu zaten,ama bi heves başlamıştım,ama sanırım taşınmadan bidaha yapmak istemiyorum,,çünkü bazı akşamlar fazla yemek kaçırıyorum motivem kalmıyo,,önce eski düzenme dönüp kilo 58 kiloya düşmem gerek sporsuz,sonrasında jilliana başlamak istiyorum tekrar sıfır eksiksiz,,,
çok üzgünüm ama elvedaa jilliiaaan
bugün level 1bitecekk inşallahhhh,,sıktı artık yaa aynı aynı zaten yoruluyorum bari daha zor hareketler yapayımda öle yorulayımm,,ama hiçbir değişiklik yok bende hiiiç ama canım sıkıldı aslında ama 2yide bitirecem karalıyım yine olmazsa bırakacam zaten
pes yok şekerim bizde dal gibi olmadık daha....hem ölçü aldın mı fotoğraf çektin mi koyda bakalım görelim...............
ÖLÇÜ ALDIM CNMM HİÇBİ FARK YOKK
fotoda çektim başlamadan önce dur çeker koyarım az sonra bak gör sende moralim bozuldu aslında ben level1bitiminde çok azda olsa fark olur motive olurum diye düşünmüştüm yaaaa
ama yinede sonuna kadar yapacam belki benim vücudum geç tepki veriyodur ne bilim,zaten ben 2senedir çok uğraştım bu göbekle yaa çok zor veriyorum kilo olarak deil ama göbek nedense gitmiyor offffffffffffff
ÖLÇÜ ALDIM CNMM HİÇBİ FARK YOKK
fotoda çektim başlamadan önce dur çeker koyarım az sonra bak gör sende moralim bozuldu aslında ben level1bitiminde çok azda olsa fark olur motive olurum diye düşünmüştüm yaaaa
ama yinede sonuna kadar yapacam belki benim vücudum geç tepki veriyodur ne bilim,zaten ben 2senedir çok uğraştım bu göbekle yaa çok zor veriyorum kilo olarak deil ama göbek nedense gitmiyor offffffffffffff
bugünün sonunda busenin olacak...
30ds 'den sonra ne yapçaksın movenius, 6w6p 'i düşünürsen o superman hareketinin biraz daha alengirlisi var level1'de aklında olsun