- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
-
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.041
kızlar canlar yavrular bacılarr
yaa dün yapamadım saat 3e kadar evin içinde 50kişi göbecikler falan attı yani fazlasıyla ter attımm
bugünde yapamicam galiba ayakta duracak halim yokkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:2::2:
bide bişey sölicem yaa ben 1/8 yaptım 7günde ara verdim bir gün,,bide dün yapmadım yani diyeceğim şu ki moral bozmak istemiyorum ama bi değişiklik yokkk yaa
bikaç kişi zayıflamışsın falan dedi ama zaten bende sorun göbek onu ölçüyorum ölçüyorum aynıı
ERKENMİ ACABA Bİ KIPIRDAMA BEKLEMEK İÇİNN MODUM DÜŞTÜ BUGÜN BENİMM
Kızlar bazı arkadaşlarımız sormuş bu 9 hayat çayı nasıl yapılıyor diye.Linkini veriyorum ordan bilgileri alabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html
kuzum yaa sana bişey soracam sen bide bunun üstüne zumbamı yapıosun valla helal ben donum düşse onu kaldıracak halim kalmıyor
cidden çok zor oluyor ya bende bir kere üstüne 8dak karın kası videosunu yaptım süper oldu ama bittim resmen,bi dahada denemedim zaten[/QUOTE
evet zumba da yapıyorum istiyorum ki zumbadan sonra bişey daha yapayım ama abartmayayım diyorum :)) ama tabiki jilliandan sonra bi 10 dk dinleniyorum. sonra zumba
kuzum yaa sana bişey soracam sen bide bunun üstüne zumbamı yapıosun valla helal ben donum düşse onu kaldıracak halim kalmıyor
cidden çok zor oluyor ya bende bir kere üstüne 8dak karın kası videosunu yaptım süper oldu ama bittim resmen,bi dahada denemedim zaten[/QUOTE
evet zumba da yapıyorum istiyorum ki zumbadan sonra bişey daha yapayım ama abartmayayım diyorum :)) ama tabiki jilliandan sonra bi 10 dk dinleniyorum. sonra zumba
yavrum ya pili bitirme yavaş yavaş sakin sakin
olacak olacak bu azimle duvar falan kalmaz çin seddini yıkarız biz
büshra,
sen kullandınmı bu çayı? işe yaradı mı?
bu gerçek miKızlar motivasyonunuzu artırmak için Jili'den önceki ve sonraki resimlerimi çektim.
ÖNCE
Eki Görüntüle 463186
SONRA
Eki Görüntüle 463185
Sizde başarabilirsiniz
Kızlar motivasyonunuzu artırmak için Jili'den önceki ve sonraki resimlerimi çektim.
ÖNCE
Eki Görüntüle 463186
SONRA
Eki Görüntüle 463185
Sizde başarabilirsiniz
Evet canım Haziranın 18inden bu yana içiyorum.3 haftada 4,5 kilo verdim.
Evet canım Haziranın 18inden bu yana içiyorum.3 haftada 4,5 kilo verdim.
kızlar bişey sorcam,ben youtube dan indirdim ingilizce olduğu için pek anlamıyorum,sizce bu önemli bir kayıp mı?ingilizcesini anlayan veya türkçe dublajlısını yapan arkadaşlar, jili mühim şeyler söylüyor mu? Türkçe dublajlısını alalım mı? gerçi hiç anlamıyor da değilim ama :)) bi akıl verin lütfen..
level 1 biiti demişsinz kilo verdnz mi ben bugn başladımdalevel 1 bitti
2 gün geçemedim level 2ye
sonra tekrar vucud alışsın diye level 1 yaptım
dün level 2 yapmam lazımdı yine yapamadım
ağustosta düğünüm var ev eşya o bu derken çok yoruluıyorum
bi yandan gelinliğimde dikiliyor
ve son provm var sıkılaşırsam gelinlik kötü durcak napayım ben
birazdan level 3/9 yapıcam inşş yapacam yani bilemiyorum
bu gerçek mivalla şok oldum
çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim. peki yanında diyet yaptınmı ? ben 4 gün kullandım bu çayı ama bende çok şişkinlik yaptı malasef