Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Kızlar bazı arkadaşlarımız sormuş bu 9 hayat çayı nasıl yapılıyor diye.Linkini veriyorum ordan bilgileri alabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.html

büshra,
sen kullandınmı bu çayı? işe yaradı mı?

Son düzenleme:

valla o değil ama bu gerçek

arkadaşlar ben az önce ilk defa yaptım vallahi mucize gibi bir şey ne ter attım anlatamam

inşaallah azimle devam edip bırakmam

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam,ben youtube dan indirdim ingilizce olduğu için pek anlamıyorum,sizce bu önemli bir kayıp mı?ingilizcesini anlayan veya türkçe dublajlısını yapan arkadaşlar, jili mühim şeyler söylüyor mu? Türkçe dublajlısını alalım mı? gerçi hiç anlamıyor da değilim ama :)) bi akıl verin lütfen..

hiç gerek yok. yaptıklarını yapmaya çalış yeter bence..
jillian motive edici şeyler söylüyor daha çok...zaten ilk 15dk sonra jillian'a saydırmaya başlayınca; onları duymuyorsun bile

dün 2/4yapmam gerekiyodu ama yapmadım,gücüm yoktu uykum vardı e bide taşıncaz diye ev arıyoruz hergün yok yok yok düzenim alt üst 2aydır,,hiçbişey canım istemiyodu zaten,ama bi heves başlamıştım,ama sanırım taşınmadan bidaha yapmak istemiyorum,,çünkü bazı akşamlar fazla yemek kaçırıyorum motivem kalmıyo,,önce eski düzenme dönüp kilo 58 kiloya düşmem gerek sporsuz,sonrasında jilliana başlamak istiyorum tekrar sıfır eksiksiz,,,

çok üzgünüm ama elvedaa jilliiaaan

level 1 bitti
2 gün geçemedim level 2ye
sonra tekrar vucud alışsın diye level 1 yaptım
dün level 2 yapmam lazımdı yine yapamadım
ağustosta düğünüm var ev eşya o bu derken çok yoruluıyorum
bi yandan gelinliğimde dikiliyor
ve son provm var sıkılaşırsam gelinlik kötü durcak napayım ben

level 1 biiti demişsinz kilo verdnz mi ben bugn başladımda

çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim. peki yanında diyet yaptınmı ? ben 4 gün kullandım bu çayı ama bende çok şişkinlik yaptı malasef

Teşekkür ederim canım.Ben diyet yapmıyorum canım ya her şeyden yiyorum ama abartıya kaçmadan.Hayatımdan hiçbir gıdayı çıkarmadım.Şimdi yemezsem ileride yediğim zaman vücut o gıdaları bir daha alamam korkusuyla depoluyor.Bu yüzden her şeyden yiyorum,tatlı tuz falan.Ama az yiyorum.Mesela eskiden her gün bir dondurma yerdim yaz aylarında,şimdi haftada 1 kez yiyorum ve yarısını eşime veriyorum:)
Yüksek tansiyon var mı?Ya da bu kadar şiştiyse vücudun belkide o bitkilerden birine alerjin vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…