Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bu çayı yaklaşık 2-3 haftadır içiyorum. bu sürede 2,5 kg civarında verdim. daha fazla da verebilirdim aslında ama bira içmeyi seviyorum, o da tabii iyi gelmiyor biliyoruz hepimiz. şimdi birayı sıfırladım. çayı jilliandan ve bisikletten hemen önce içiyorum. çok çok daha fazla çalıştırıyor metabolizmayı, sporun etkisini artırıyor. dün bunu denedim özellikle. her gün çay içip öyle spor yapardım. dün çay içmedim gün boyu, spordan önce de içmedim halkiyle ve yarı yarıya daha az terledim. l-carnitin diye bir ilaç var ya, sporcular falan içiyor, yağ yakımını hızlandıran bir hap. işte bence ona benzer bir etki yaratıyor. bence önce çayı iç, sonra hemen jillianı yap farkı görürsün.....

sağol canım anladım nedemek istediğini. zaten jillianı da ben kahvaltıdan sonra öğlen yemeği saati gelmeden önce yapmaya çalışıyorum. Bira da içtiğim yok. Çayın umarım ben de faydasını görürüm :))

bügün 4/2 yi yapacağım..ben nedense level 2 yi sevemedim..sevemediğim içinde yapmak işkence gibi geliyor:KK5::KK5:

jillian a başlamadan resimlerimi çekmiştim..level bir bitiminde de çektim..bakın bakalım fark var mI .bana yok gibi geldide..Birde sanki benim omuzlarım genişledi..yüzücüler gibi oldum..:KK1:

ÖNCE

10 GÜN SONRA

bence değişim çok tebrikler :KK19: :KK19: :nazar:

sağol canım anladım nedemek istediğini. zaten jillianı da ben kahvaltıdan sonra öğlen yemeği saati gelmeden önce yapmaya çalışıyorum. Bira da içtiğim yok. Çayın umarım ben de faydasını görürüm :))

sebnemgüdücü,
çay ile ilgili bilgi lütfen...nerden alınır, nasıl yapılır...enerji mi veriyor, yağ yakımını mı hızlanıdırıyor?tatile 9 gün varrrr:KK52:

bügün 4/2 yi yapacağım..ben nedense level 2 yi sevemedim..sevemediğim içinde yapmak işkence gibi geliyor:KK5::KK5:

jillian a başlamadan resimlerimi çekmiştim..level bir bitiminde de çektim..bakın bakalım fark var mI .bana yok gibi geldide..Birde sanki benim omuzlarım genişledi..yüzücüler gibi oldum..:KK1:

ÖNCE

10 GÜN SONRA

yandan iyi çekemiyorum..vücudum şekilden şekle giriyor..ama yinede ekliyeyim..

önce

sonra

ebru 12-13 gündeki sonuç bariz belli...hele hele üst karın+mide kısmı ne kadar farketmiş...birayı :nazar: kesersen iyice düzleşir, senin çok bişi yokmuş

Son düzenleme:
ebru 12-13 gündeki sonuç bariz belli...hele hele üst karın+mide kısmı ne kadar farketmiş...birayı :nazar: kesersen iyice düzleşir, senin çok bişi yokmuş

ben jillianla beraber hiç diyet yapmadım..belki yapsaydım daha farkederdi..p.tesi den itibaren diyetle yapmaya başlayacağım...:KK14:

sebnemgüdücü,
çay ile ilgili bilgi lütfen...nerden alınır, nasıl yapılır...enerji mi veriyor, yağ yakımını mı hızlanıdırıyor?tatile 9 gün varrrr:KK52:

çay aktarlarda satılıyor. 9 bitki karışımından oluşuyor. Barut ağacı-mate çayı-bilya kekik-çoban çökerten-yeşilçay-biberiye-sinirli ot-funda yaprağı ve cinnema.
çayın faydaları;
Metabolizmanızı hızlandırır.
Hazımsızlığa iyi gelir.
Sindirimi kolaylaştırır.
Vücutta depolanan yağların yakılmasına yardımcı olur.
Güçlü bir antioksidan olması sebebiyle vücuttan toksinleri atar.

gittigidiyor sitesinde de satılıyor.

çay aktarlarda satılıyor. 9 bitki karışımından oluşuyor. Barut ağacı-mate çayı-bilya kekik-çoban çökerten-yeşilçay-biberiye-sinirli ot-funda yaprağı ve cinnema.
çayın faydaları;
Metabolizmanızı hızlandırır.
Hazımsızlığa iyi gelir.
Sindirimi kolaylaştırır.
Vücutta depolanan yağların yakılmasına yardımcı olur.
Güçlü bir antioksidan olması sebebiyle vücuttan toksinleri atar.

gittigidiyor sitesinde de satılıyor.

çok teşekkürler..çekmecemde 5'i birada diye bi çay var liptonun..bari onu içeyim 9'luyu alana kadar...

ÖNCE

10 GÜN SONRA

yandan iyi çekemiyorum..vücudum şekilden şekle giriyor..ama yinede ekliyeyim..

önce

sonra

10 günde çok iyi incelmişsin.umarım bizde başarabiliriz. çayı da alıp deneyeceğim.

,

kızlar kusura bakmayın siz jillianın hangi egzersizini yapıyorsunuz.ben 30 day shred level 1 yapıyorum.anladığım kadarıyla 10 gün bunu yapınca level 2 ye geçiçem.doğrumu anlamışım.anlamadığım konu 2/4 ve ya 1/2 yaptım konumunu anlayamadım.bana biraz açarmısınız.örneğin level 1 27 dakika onu yapıp bırakıyorum.bu kesirlerin anlamı ne yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

kızlar kusura bakmayın siz jillianın hangi egzersizini yapıyorsunuz.ben 30 day shred level 1 yapıyorum.anladığım kadarıyla 10 gün bunu yapınca level 2 ye geçiçem.doğrumu anlamışım.anlamadığım konu 2/4 ve ya 1/2 yaptım konumunu anlayamadım.bana biraz açarmısınız.örneğin level 1 27 dakika onu yapıp bırakıyorum.bu kesirlerin anlamı ne yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

canım o kesirler hangi levelin kaçıncı gününü yaptığımızı anlatıyor..senden örnek vereyim mesela 2/4= ikinci levelin dördüncü günü...ya da 1/2= birinci levelin ikinci günü gibi..:KK34:

ve canım evet her leveli 10 gün yapacağız..bitince diğer levele geçeceğiz..

şöle cnm sen level biri yapıyorsun 1/ diyoruz kaçıncı günündesin 5 diyelim 1/5 oluyor okiş

kızlar canlar yavrular bacılarr:KK1::KK1:
yaa dün yapamadım saat 3e kadar evin içinde 50kişi göbecikler falan attı yani fazlasıyla ter attımm:KK1:
bugünde yapamicam galiba ayakta duracak halim yokkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:2::2:
bide bişey sölicem yaa ben 1/8 yaptım 7günde ara verdim bir gün,,bide dün yapmadım yani diyeceğim şu ki moral bozmak istemiyorum ama bi değişiklik yokkk yaa:KK50:
bikaç kişi zayıflamışsın falan dedi ama zaten bende sorun göbek onu ölçüyorum ölçüyorum aynıı:KK55:
ERKENMİ ACABA Bİ KIPIRDAMA BEKLEMEK İÇİNN MODUM DÜŞTÜ BUGÜN BENİMM:KK14:

canım o kesirler hangi levelin kaçıncı gününü yaptığımızı anlatıyor..senden örnek vereyim mesela 2/4= ikinci levelin dördüncü günü...ya da 1/2= birinci levelin ikinci günü gibi..:KK34:

ve canım evet her leveli 10 gün yapacağız..bitince diğer levele geçeceğiz..

çok teşekkürler anladım.ben o şekilde düşünmemiştim.bu durumda ben birazdan 1/2 yi yapacağım.Hava felaket sıcak durduğum yerde bunalıyorum,ama pes etmek yok devam..

kızlar canlar yavrular bacılarr:KK1::KK1:
yaa dün yapamadım saat 3e kadar evin içinde 50kişi göbecikler falan attı yani fazlasıyla ter attımm:KK1:
bugünde yapamicam galiba ayakta duracak halim yokkk yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:2::2:
bide bişey sölicem yaa ben 1/8 yaptım 7günde ara verdim bir gün,,bide dün yapmadım yani diyeceğim şu ki moral bozmak istemiyorum ama bi değişiklik yokkk yaa:KK50:
bikaç kişi zayıflamışsın falan dedi ama zaten bende sorun göbek onu ölçüyorum ölçüyorum aynıı:KK55:
ERKENMİ ACABA Bİ KIPIRDAMA BEKLEMEK İÇİNN MODUM DÜŞTÜ BUGÜN BENİMM:KK14:

ya bende de aynı problem var..sanırım biz düzgün ölçemiyoruz..banada hiç değişiklik yok giibi geliyodu.ama burdaki arkadaşlar var diyor..ben ölçtüğümde 1 cm di heryerden..
insan kendindeki değişimi anlayamıyor başlarda..

ya bende de aynı problem var..sanırım biz düzgün ölçemiyoruz..banada hiç değişiklik yok giibi geliyodu.ama burdaki arkadaşlar var diyor..ben ölçtüğümde 1 cm di heryerden..
insan kendindeki değişimi anlayamıyor başlarda..

yok cnm yaa ben nerdeyse 2senedir sürekli böle bi spor bi diyet derken alıştım (2senedir düzenli spor ve diyet yapsaydım jil gibi olurdum bu arada:)))),,ölçmeyi alışakanlık haline getirdim nerdeyse her sabah ölçüyorum o yüzden yeri unutuyor olamam bak şu var ama mide kısmı yani üst karın sankii azcık gitti 1,5cm falan??
amann benimkide laf haa 90cm göbek 10günde oldu sanki pehhh,,yapacam eşşek gibi bu kadar öff kendimi dövecem haa boxer hareketleride beni tetiklemiş galiba:KK1::KK1::KK1:

ÇOOOOOOOOOOOK UYKUMMM VAR,,YORGUNUM,HERYERİM AĞRIYORRRR....
nasıl yapacam yaa ben sporumu hiç derdim kalmamış gibi sadece akşam nasıl yaparım diye düşünüyorum valla:KK1::KK1:

level 2/6 da hayırlısıyla bitmiştir çok şükür. nasıl ter nasıl ter anlatamam kızlar. saçlarım sanki yıkanmışım gibi ıslak,tişörtüm ve eşortmanım öyle. Ve terlemeye devam şimdi zumba dancing :KK70: :KK70:

ÇOOOOOOOOOOOK UYKUMMM VAR,,YORGUNUM,HERYERİM AĞRIYORRRR....
nasıl yapacam yaa ben sporumu hiç derdim kalmamış gibi sadece akşam nasıl yaparım diye düşünüyorum valla:KK1::KK1:

spora başlayınca yorgunluğun kalmaz,hadi bahaneler üretmeyin yapın yapın :KK1: mesela bugün benim boğazlarım ağrıyor ama yaptım yine de halsiz malsiz. basit gösteren kızın harekketini yap zorlama kendini

spora başlayınca yorgunluğun kalmaz,hadi bahaneler üretmeyin yapın yapın :KK1: mesela bugün benim boğazlarım ağrıyor ama yaptım yine de halsiz malsiz. basit gösteren kızın harekketini yap zorlama kendini

ayy evet yaa haklısın cnm zorlicam kendimi zaten bi gün kaybım var işyerinde olmasam bi şimdi bi akşam yaparım telafi ederim ama malesefff:KK50:
sınırları zorlicam akşam:18:

kuzum yaa sana bişey soracam sen bide bunun üstüne zumbamı yapıosun valla helal ben donum düşse onu kaldıracak halim kalmıyor:KK1::KK1::KK1:
cidden çok zor oluyor ya bende bir kere üstüne 8dak karın kası videosunu yaptım süper oldu ama bittim resmen,bi dahada denemedim zaten:KK9:

X