- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #2.001
merhaba, yenı baslayan arkadaslara motıve olması acısından bırseyler paylasmak ıstıyorum oncelıkle 44 bedenım bu programa basladıgımmda ılk 4 gun agrılardan ölüyordum, 4. sonunda gectı level 2 ye gectım sonra 4 gun level 2 yı yaptıktan sonra regl oldum ve 1 hafta kadar araverdım malesef sımdı tekraer level 2 ye basladım bıras once level 2/3. gunum bıttı :) huzur gelıyor gercekten ınsanın ıcıne bu sıcaklarda dayanmak ve yapmak cok zor bılıorum ama bende bu araya ragmen ve leve 2 de 3. gun olmasına ragmen olculerım soyle degısıklıık gosterdı;
başlangıc:
göğüs:113 cm
bel:95 cm
kalca 127 cm
kollar :39 cm
bugun ıtıbarıyle:
göğüs: 109 cm
bel: 88 cm
kalca 123.5 cm
kollar 37 cm.
bu olculere bakarak bır sey solemek ıstıyorum ben kılolu bır bayan oldugum ıcın degısım hızlı oluyor sanırım ayrıca bırde soyle bır tespıtım var level 1 cokcası bel cevresını level 2 kolları ve ızledıgım kadarıyla level 3 de agırlıklı olarak bacakları calıstırıyor... umarım bıras motıve edebılmısımdır herkesı herkese bol sporlu gunler...:)))
başlangıc:
göğüs:113 cm
bel:95 cm
kalca 127 cm
kollar :39 cm
bugun ıtıbarıyle:
göğüs: 109 cm
bel: 88 cm
kalca 123.5 cm
kollar 37 cm.
bu olculere bakarak bır sey solemek ıstıyorum ben kılolu bır bayan oldugum ıcın degısım hızlı oluyor sanırım ayrıca bırde soyle bır tespıtım var level 1 cokcası bel cevresını level 2 kolları ve ızledıgım kadarıyla level 3 de agırlıklı olarak bacakları calıstırıyor... umarım bıras motıve edebılmısımdır herkesı herkese bol sporlu gunler...:)))