JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

vaaaayyy canınaa süper şahane perfect........... maşallah :nazar:

Çok teşekkürler kızlar :KK200::KK37:

heheh yok canim niye kiziyim :KK53:

Vanillav'cim yanitlamis sorunu saolsun :KK68: Evet youtube'da yok. Google'e yaz Ripped in level 1 diye ilk dailymotion'dan cikiyor. Ama onda genelde reklam giriyor araya, birde Rutube diye bir sayfadan cikiyor, ordan da takip edebilirsin.
6 sar gün yapip 1 gün dinlenince daha cabuk geciyor günler bu arada:) 2 gün ara verirsen uzaklasirsin belki spordan yine de sen bilirsin ama bence yap mutlaka :)

Ne bileyim sana sorulmuş soruya atlıyor gibi oldum ama görmüşken de görmezden gelmeyeyim ayıp olur dedim dilemma oldu :KK70:

Peki bir şey daha soracağım
Sen belki bilirsin takımdaymışsın da önceden
İsveç diyeti nasıldır?
Hiç denedin mi veya deneyen oldu mu etrafında o_O

denediler ve kilo verdiler ama deneyenler zaten zayıf iradeli hatunlardı sonra da kilolarını korudular... ben denemedim valla....

Ay çok da suyunu çıkarmamak lazım ama artık normale döneceğim yeter :KK53:

Aa sen beni görmüştün sahi resimde
Merak ettim şimdi nasıl durduğunu bak sen de bize öncesi sonrası yap :halay:

Ben de topici bırakmak istemiyorum ama vakit bulamayacağımı da biliyorum akşama kadar ders var zaten akşam eve gelip yarım saat sporumu yapsam duş ve hemen ders tekrarı vs derken :eek:
bi bildirimi çok gormezsin ama bize :))

Kızlar sabah ölçüm yaptım pek fark Yok bir kollar çalışmış galiba

Bel 82-82

Göbek 106 -105

Kalça 108-108

Sağ bacak 66-65

Sol bacak 67-66

Sağ kol 31-30

Sol kol 32- 30
cok iyi canim ilk levele göre tebrik ederim ; ))

1.5 ayda 9 kilo vermişim
1.5 ayım daha kaldı orada da 9 vereyim nolur nolur :dua:
Vücudumun %11inden kurtulmuşum En Büyük KK
harikasinn

Acaba kür mü yapsam ya
Şöyle birkaç günlük
Tavsiye edebileceğiniz varsa açığım kızlar :halay:
canim pulbiberli yogurt kurune ne dersin göbek eriteninden

Peki bir şey daha soracağım
Sen belki bilirsin takımdaymışsın da önceden
İsveç diyeti nasıldır?
Hiç denedin mi veya deneyen oldu mu etrafında o_O
ben tavsiye etmem canim onla verilen kilolar kat kat geri aliniyormus üstelik su kaybi

14 Temmuz listesi

1. Asimeleksi shred 2 1/10

Böyle bir terleme Yok yaa ben ki terlemeyen insanım:eek: resmen silkelendim ilk gün zorladı hareketleri tam yapamıyorum sonuna doğru biraz olur gibi herhalde

Ay yapsam mı acaba şu an çok aklıma yatmaya başladı 7 günde 6 kilo verenler falan var o_O
Kuzum ben yaptım 13 günde 6 kilo vermiştim bıraktıktan sonra da dikkat ederek 2 kilo vermiştim. Şimdi sigarayı bıraktığım halde sadecee 3 kilo aldım 7 ayda oda olsun o kadar :) ben 6 gün yap derim ama 6 günde çok mucize bekleme metabolizmayı hızlandırıyor ve inceltiyor. En azından 2 gider

Kuzum ben yaptım 13 günde 6 kilo vermiştim bıraktıktan sonra da dikkat ederek 2 kilo vermiştim. Şimdi sigarayı bıraktığım halde sadecee 3 kilo aldım 7 ayda oda olsun o kadar :) ben 6 gün yap derim ama 6 günde çok mucize bekleme metabolizmayı hızlandırıyor ve inceltiyor. En azından 2 gider

halsizlik oluyor mu peki....

bi bildirimi çok gormezsin ama bize :))

cok iyi canim ilk levele göre tebrik ederim ; ))

harikasinn

canim pulbiberli yogurt kurune ne dersin göbek eriteninden

ben tavsiye etmem canim onla verilen kilolar kat kat geri aliniyormus üstelik su kaybi

Nasıl su kaybı olacak ki bol bol su içiyorsun o_O

ben düzenini bozma derim....

Düşünme aşamasındayım :KK70:

Şimdi hesapladım ilk günün protein değeri 67 g mesela
Soğuk yaklamıştım ama ben şu an alamıyorum 67 g protein
Ki günlük almam gereken 70 g kas yapmak için:oha:
Jillian sporumu ve kasları sekteye uğratmaz o zaman bu? o_O

Kollar, bacaklar ve göbekten gitmiş tebrikler :KK5:

Beslenmen nasıl canım :KK51:

Buradayken cevap vereyim dedim görmezden gelmeyeyim
Aquariusa sormuşsun ama umarım kızmaz @aquarius24 :KK48:
Ripped 4 hafta sürüyor
Tercihe göre her levelı haftada 5 gün+2 gün dinlenme / 6 gün + 1 gün dinlenme olarak yapıyorsun
Biz 6 gün + 1 gün dinlenme yapıyoruz :halay:

Tamam teşekkür ederim bende öyle yapayım :KK54:

heheh yok canim niye kiziyim :KK53:

Vanillav'cim yanitlamis sorunu saolsun :KK68: Evet youtube'da yok. Google'e yaz Ripped in level 1 diye ilk dailymotion'dan cikiyor. Ama onda genelde reklam giriyor araya, birde Rutube diye bir sayfadan cikiyor, ordan da takip edebilirsin.
6 sar gün yapip 1 gün dinlenince daha cabuk geciyor günler bu arada:) 2 gün ara verirsen uzaklasirsin belki spordan yine de sen bilirsin ama bence yap mutlaka :)

Tamam 6 gün yapıp 1 gün ara veririm bende teşekkür ederim:)

Nasıl su kaybı olacak ki bol bol su içiyorsun o_O

Düşünme aşamasındayım :KK70:

Şimdi hesapladım ilk günün protein değeri 67 g mesela
Soğuk yaklamıştım ama ben şu an alamıyorum 67 g protein
Ki günlük almam gereken 70 g kas yapmak için:oha:
Jillian sporumu ve kasları sekteye uğratmaz o zaman bu? o_O
Canım ama dikkat et ilk 3 gün halsizlik fazla oluyor ve 3 öğün yani. Ama kesersen ancak 6.günde kesebilirsin canım. Ağır evet ama protein değeri fazla ve sağlıklı (bana göre) bir diyet. Sonucu evet oda güzel ben her bunu yaptığımda zayıflar incelirdim homili gırtlak yemedikten sonrada alınmıyor

Canım ama dikkat et ilk 3 gün halsizlik fazla oluyor ve 3 öğün yani. Ama kesersen ancak 6.günde kesebilirsin canım. Ağır evet ama protein değeri fazla ve sağlıklı (bana göre) bir diyet. Sonucu evet oda güzel ben her bunu yaptığımda zayıflar incelirdim homili gırtlak yemedikten sonrada alınmıyor

Çok sıkışırsam bunu yapacağım ben son hafta ama şu an protein diyeti düşünüyorum kendimce paso proteinli şeyler koydum yarına bakalım :halay:

Bak profil fotoğrafıma öncesi sonrası yaptım. Bi bu kadar da birlikte olacak inşallah :KK76:

Gülen surat çok tatlı olmuş :KK70:

Evet canım senin bir yandan da sıkılaşmaya ihtiyacın var şu an doğru diyorsun

Shred sonunda umuyorum ki 60 gibi görüneceksin :dua:

Çünkü geçen sene şu anki halimden zayıftım ama bu kadar sıkı değildim ben

Garip ama sporun güzel etkisi işte :KK55:

X