JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Onu ben de fark ettim kızlar
Normal koşarken bu kadar ölüp bitmiyorum ama Jillianın kardiyoları beni yerlere seriyor
Belki direnç mekanizmaları ve ağırlık falan da kullandığı içindir

Onu ben de fark ettim kızlar
Normal koşarken bu kadar ölüp bitmiyorum ama Jillianın kardiyoları beni yerlere seriyor
Belki direnç mekanizmaları ve ağırlık falan da kullandığı içindir
Ben mesela squat challenge da yaptım. Günde 200 squatı hakkını vere vere, yani yere tamamen inerek yapıyordum ama ona rağmen shredin ilk gününden sonra bacaklarım ağrıdı.

Aynı anda hem her çeşit squatı yaptırıyor, hem biceps çalıştırıyor mesela. Sanıyorum bu tarz kombinasyonlar çok etkili oluyor.

7 Temmuz Spor Listesi

1. Asimeleksi: shred 4/30
2. gewezebidik: Shred 4/30
3. aquarius24: Ripped lvl 2 5/6
4. Frifri: Shred 5/30
5. EmiraSalih 6/30
6.umayy09 shred 5/30, 13500 adım
7. justholdmetight: Ripped Level 1 5/6 + 30 dk koşu + 45 dk yürüyüş

Koşu: 3.74 km - 30:03 dk - 400 kalori
Yürüyüş: 3,78 km - 45 dk - 198 kalori

Akşam akşam 598 yaktım

Bu hafta o 2.1 kilo gidecek o kadar

Son düzenleme:

Aynen etkili olmasının sebeplerinden biri de hemen kardiyo arkası yaptırması arka arkaya yaptırıyor ya daha çok kalori yakıyoruz

Bu arada C cranial ın dediği gibi ara verdiğim 1 haftada ben de özledim kadının sesini duymayı ya hayranıyım

İdolüm

Kızlar merhabaa bugün uğrayamadım baya yoğundum ama çok özledim sizleri nasılsınız
Ben bugün ara verdim yarın shred level 2 başlıyorum ama canım sıkkın yaa tartıda eksi görmek şurada dursun artı rakamlara ulaşmak canımı baya baya sıktı ve ömrümde yapmadığım metodu uyguladım 10 gün sabah kahvaltısı da dahil hiç ekmek sürmedim karatay tarzı beslendim ara öğün erik ve akşam evde ne varsa ekmeksiz yedim bol su ve de tabiki jillian ama nolduysa gitmemiş. Birde benim bünyem veremeyecek bünyede değil ki niye böyle oldu anlamadım

Kasların arttığı için ağır gelmen normal canım. Sen rakama takılma incelemene bak

Canim tabiki de gelebilirsin seni o topikte görmeyi coook istiyorum , geldigin yere mutluluk ve azim katiyosun seviyorum seni :))

mazosist olduk çıktık iyice

7 Temmuz Spor Listesi

1. Asimeleksi: shred 4/30
2. gewezebidik: Shred 4/30
3. aquarius24: Ripped lvl 2 5/6
4. Frifri: Shred 5/30
5. EmiraSalih 6/30
6.umayy09 shred 5/30, 13500 adım
7. justholdmetight: Ripped Level 1 5/6 + 30 dk koşu + 45 dk yürüyüş
Koşu: 3.74 km - 30:03 dk - 400 kalori
Yürüyüş: 3,78 km - 45 dk - 198 kalori
8. C cranial : Ripped level1 6/6 + tibet 7 tekrar

Level2 bekle beniii ben geliyoruuumm

Tabi tirsmiyorum da degil

Canim tabiki de gelebilirsin seni o topikte görmeyi coook istiyorum , geldigin yere mutluluk ve azim katiyosun seviyorum seni :))

mazosist olduk çıktık iyice

Ay utandım çok güzel iltifatlar bunlar teşekkür ederim :)

Sen de hepimizi bir araya getirmişsin iyi ki ve hala bize program, aktivite buluyorsun, çok azimlisin ve bu azmin sonuç verecek biliyorum

Ay utandım çok güzel iltifatlar bunlar teşekkür ederim :)

Sen de hepimizi bir araya getirmişsin iyi ki ve hala bize program, aktivite buluyorsun, çok azimlisin ve bu azmin sonuç verecek biliyorum
Bunlar gerçekler canim hissetmedigim hicbir şeyi söylemem :))

Iyi ki de biraya getirmisim , birbirimizden güç aliyoruz bence biz cok şanslı bir topluluk olduk :))

Birbirimize bikinili fotolar atana kadar aktivitelerimiz bitmeyecek izlemede kaliniz :))

Emira SY in dediği gibidir diye düşünüyorum ben de. Rakam olarak eksi görmeyebilirsin ama eminim görünüş olarak sıkılaşıp incelmişsindir. Ölçülerini almış mıydın başlarken bir de onlara bak istersen.

Hayır canım malesefki almadım ama foto çektim başlangıçta fakt şimdi daha çekmicem level 2 sonunda çekmeyi düşünüyorum ki fark yoksa bile moralim bozulmasın diye

Yani orasi da var tabi kesinlikle bosa degil yaptigimiz incelme farkediyorum zaten, demek istedigim acaba tam ögrenip alistiktan sonrami tekrarlamak gerekirdi daha fazla incelmek icin. Buldukca bunuyorum da

Gerci sonrasinda baska spor yapilcagi icin onada gerek kalmiyor. Callaneticsi de bi yapalim da, buluruz devamini:)

8 Temmuz Spor Listesi

1. Asimeleksi: shred 5/30
Dışarı çıkarım geç geliriz eve korkusuyla erkenden kalkıp sporumu yaptım hillian gerçekten zalım ama gerçekten göbeğim yumoş gibiydi şimdi 5 gün geçmesine rağmen hissediliyor sıkılaştığı ikinci ölçümü ne zaman yapmalıyız acaba

Ben level 1 bitince 2. Ölçümü yapmayi düşünüyorum yani 11. Gün

8 Temmuz Spor Listesi

2. justholdmetight: Ripped in 30 - Level 1 6/6 - Level 1 tamamlanmıştır

Level 1 bitti diye şükrettiğimi fark ettim
O zaman level 2,3 ve 4 nasıl olacak hayal edemiyorum

Akşama da yürüyüş ve koşu var onları da o zaman güncellerim

8 Temmuz Spor Listesi

2. justholdmetight: Ripped in 30 - Level 1 6/6
3.Beyaz Hatun: Shred 11/30 tamamdır arkadaşlar öldümm bu Level 2 ilk etapta ne zor geldi ya siz siz olun benim gibi yapmayın önden hareketleri izleyip aşina olun ben çok yabancı kaldığım için adam akıllı yapamadım pek ama olsun 30 günde olmasında 40 günde 60 günde olsun muhteşem değişim

8 Temmuz Spor Listesi

2. justholdmetight: Ripped in 30 - Level 1 6/6
3.Beyaz Hatun: Shred 11/30
4. EmiraSalih: Shred 7/30

Haftasonu olunca sporumuzu erken yaptık şükür :)
Şaka maka 1 hafta bitti bile. Daha önce spor salonuna gidip spor aletleriyle de çalışmıştım. Haftada 3-4 gün 1bucuk saat calisarak 1ayda elde ettiğim sonuca suan 1 haftada ulaştım sanki

İyi ki varsınız kızlar sizin sayenizde tanıdık Jillian bacimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…