Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mesela squat challenge da yaptım. Günde 200 squatı hakkını vere vere, yani yere tamamen inerek yapıyordum ama ona rağmen shredin ilk gününden sonra bacaklarım ağrıdı.Onu ben de fark ettim kızlar
Normal koşarken bu kadar ölüp bitmiyorum ama Jillianın kardiyoları beni yerlere seriyor
Belki direnç mekanizmaları ve ağırlık falan da kullandığı içindir
Ben mesela squat challenge da yaptım. Günde 200 squatı hakkını vere vere, yani yere tamamen inerek yapıyordum ama ona rağmen shredin ilk gününden sonra bacaklarım ağrıdı.
Aynı anda hem her çeşit squatı yaptırıyor, hem biceps çalıştırıyor mesela. Sanıyorum bu tarz kombinasyonlar çok etkili oluyor.
Kızlar merhabaa bugün uğrayamadım baya yoğundum ama çok özledim sizleri nasılsınız
Ben bugün ara verdim yarın shred level 2 başlıyorum ama canım sıkkın yaa tartıda eksi görmek şurada dursun artı rakamlara ulaşmak canımı baya baya sıktı ve ömrümde yapmadığım metodu uyguladım 10 gün sabah kahvaltısı da dahil hiç ekmek sürmedim karatay tarzı beslendim ara öğün erik ve akşam evde ne varsa ekmeksiz yedim bol su ve de tabiki jillian ama nolduysa gitmemiş. Birde benim bünyem veremeyecek bünyede değil ki niye böyle oldu anlamadım
Canim tabiki de gelebilirsin seni o topikte görmeyi coook istiyorum , geldigin yere mutluluk ve azim katiyosun seviyorum seni :))Activianın içinde hiç şeker yazmıyor canım o muhtemelen sadece meyve şekerli
Tatlandırıcılı şeyleri içiyorum veya yiyorum işte
Aynen çay içmiyorum zaten kahvede de şeker kullanmam, tiryakisiyim
Tatlı da yasak bakalım
Diğer arkadaşlara haksızlık olmazsa ben de geleyim kendimce sayacak bir yer güzel olur diye düşünüyorum alırsanız beni de :)
Yani benim gibi kfc yemek zorunda değilsin tabi ben biraz suyunu çıkardım Shred bitti sevinciyle
Ripped bitsin bir şok da orada atarım max boy pizza yemeyen just değil
mazosist olduk çıktık iyice
Canim tabiki de gelebilirsin seni o topikte görmeyi coook istiyorum , geldigin yere mutluluk ve azim katiyosun seviyorum seni :))
mazosist olduk çıktık iyice
Bunlar gerçekler canim hissetmedigim hicbir şeyi söylemem :))Ay utandım çok güzel iltifatlar bunlar teşekkür ederim :)
Sen de hepimizi bir araya getirmişsin iyi ki ve hala bize program, aktivite buluyorsun, çok azimlisin ve bu azmin sonuç verecek biliyorum
Emira SY in dediği gibidir diye düşünüyorum ben de. Rakam olarak eksi görmeyebilirsin ama eminim görünüş olarak sıkılaşıp incelmişsindir. Ölçülerini almış mıydın başlarken bir de onlara bak istersen.Kızlar merhabaa bugün uğrayamadım baya yoğundum ama çok özledim sizleri nasılsınız
Ben bugün ara verdim yarın shred level 2 başlıyorum ama canım sıkkın yaa tartıda eksi görmek şurada dursun artı rakamlara ulaşmak canımı baya baya sıktı ve ömrümde yapmadığım metodu uyguladım 10 gün sabah kahvaltısı da dahil hiç ekmek sürmedim karatay tarzı beslendim ara öğün erik ve akşam evde ne varsa ekmeksiz yedim bol su ve de tabiki jillian ama nolduysa gitmemiş. Birde benim bünyem veremeyecek bünyede değil ki niye böyle oldu anlamadım
Hayır canım malesefki almadım ama foto çektim başlangıçta fakt şimdi daha çekmicem level 2 sonunda çekmeyi düşünüyorum ki fark yoksa bile moralim bozulmasın diyeEmira SY in dediği gibidir diye düşünüyorum ben de. Rakam olarak eksi görmeyebilirsin ama eminim görünüş olarak sıkılaşıp incelmişsindir. Ölçülerini almış mıydın başlarken bir de onlara bak istersen.
Yani orasi da var tabi kesinlikle bosa degil yaptigimiz incelme farkediyorum zaten, demek istedigim acaba tam ögrenip alistiktan sonrami tekrarlamak gerekirdi daha fazla incelmek icin. Buldukca bunuyorum daCanim jillian bu şekilde yapmamızı istiyorsa vardır bi bildigi diye düşünüyorum. Hem zaten tam yapamasak bile acayip yoruluyoruz pancara dönüyor suratlarimiz ter akitiyoruz eminim ki işe yariyodur :))
Bundan sonra ne yapacagiz onu düşünelim ya. Bende santim bazinda incelme yok ama şekeri biraktigimdan beri cok şükür böyle ust kisim inceldi gibi geliyor. Rippedden ve gelecekten cok umutluyum :))
8 Temmuz Spor Listesi
1. Asimeleksi: shred 5/30
Dışarı çıkarım geç geliriz eve korkusuyla erkenden kalkıp sporumu yaptım hillian gerçekten zalım ama gerçekten göbeğim yumoş gibiydi şimdi 5 gün geçmesine rağmen hissediliyor sıkılaştığı ikinci ölçümü ne zaman yapmalıyız acaba
bende öyle yapayım küçülmüşsem motiv olurum hemBen level 1 bitince 2. Ölçümü yapmayi düşünüyorum yani 11. Gün
bende öyle yapayım küçülmüşsem motiv olurum hem