JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

7 Temmuz Spor Listesi

1. Asimeleksi: shred 4/30
2. gewezebidik: Shred 4/30
3. aquarius24: Ripped lvl 2 5/6

Level 2ye bitimine 1 gün kala alistim, kaslari acitmasi hosuma gider oldu, artik tam bir mazosistim:KK53:

O degil de arkadaslar, asil etkiyi bu hareketleri tam tamina yapabildikten sonra göstermez mi? Sanki tam ögreniyoruz alisiyoruz da baska levele geciyor gibi oluyor.
Shred yine 10 gündü ama bu 6 gün de bitiyor.
Ilk yaptigim da zorlaniyodum kaslarin calistigini hissediyordum ama simdi resmen yakip inceltiyomusum gibi gelmeye basladiydi.

Harika bi karar:halay:
Ben de 3 gündür kalorili beslenme yapiyorum, valla hergün son anda ne pisirsem diye düsünme derdi de bitti, 1 gece önceden oturup yazip hesapliyorum senin yaptigin gibi. Insanin hayati bile düzene giriyo:KK45:

2 ögün yapmama ragmen aclik hissetmiyorum, birde 1000 kcal i gecirmiyorum, gecerse extradan Leslie yapicam.

Ama ben activia falan yiyorum protein süt içiyorum vanilyalı ve çikolatalı ne bileyim
Onlar da sayılıyor bilemedim şimdi
Ama normal tatlı ve çikolata yok o kesin

Katılıyorum
Ben Jilliana ara verdiğimde kalori saymadım ve bozuldu düzenim
Jillian da çok disipline sokuyor beni açıkçası
Başıboş yürüyüşle dağılıyordum psikolojik olarak

30 gün hep bir gün önceden hazırladım
Şey de önemli ama mesela 1 kare bitter çikolata 30 kalori evet ama böyle diye kahvaltıyı es geçip bitter koyma mesela 10 parça :KK70:
O kötü olur
Lifli ve proteinli besinlerle doldur

Bir de hep aynı kaloride gidersen bir süre sonra durabiliyor kilo vermen çünkü metabolizman o hıza alışıyor
Arada bir olduğundan fazla kalori alman iyidir
Mesela 1000 alıyorsan 1200-1500 arası al gibi
Metabolizmanı şaşırt ki belli bir orana alışamasın

Benim hatalarımdan öğrendiklerim, araştırdıklarım bunlar :halay:

Geçen hafta kfc yemiştim yine 1.2 kilo vermişim mesela ona rağmen arada şoklama oluyor güzel :KK70:

Ben genelde pek yorum yapmıyorum. Düşündüğümü yazan olmuşsa, sadece konuyu okuyup çıkıyorum ama bu sefer sert çıkıştım galiba :KK22:

Oo süpersin. Ben Jillian'ın yanında bi de 5km koşmayı düşünemiyorum bile :KK48:

Ben uğramıyorum artık pek zaten
Burası ve diyet bölümü tüm zamanımı alıyor
Daha keyifli ortam
Hem de böyle bir hedefe doğru koşturuyorsun ya güzel oluyor :halay:

7 Temmuz Spor Listesi

Level 2ye bitimine 1 gün kala alistim, kaslari acitmasi hosuma gider oldu, artik tam bir mazosistim:KK53:

O degil de arkadaslar, asil etkiyi bu hareketleri tam tamina yapabildikten sonra göstermez mi? Sanki tam ögreniyoruz alisiyoruz da baska levele geciyor gibi oluyor.
Ilk yaptigim da zorlaniyodum kaslarin calistigini hissediyordum ama simdi resmen yakip inceltiyomusum gibi gelmeye basladiydi.

Yakıp inceltmesi iyi bir şey değil mi?

Evet canim onu demek istedim zaten iyi birsey ama ilk 4 günde degil de simdi daha yeni inceltmeye basliyor sanki yani yeni alistim hareketlere ama biticek level.

3 ve 4 gümbür gümbür geliyordur arkadan merak etme sen :KK70:

Peki 2 çok mu zordu 1e göre o_O

3 ve 4e geçince onlar hakkındaki yorumlarını da isteyeceğim :KK53:

3 ve 4 gümbür gümbür geliyordur arkadan merak etme sen :KK70:

Peki 2 çok mu zordu 1e göre o_O

3 ve 4e geçince onlar hakkındaki yorumlarını da isteyeceğim :KK53:
Gerci orasi da dogru belki son anda böyle hissettirmesi 3 ün fragmanidir :KK70:

Valla 1 bana cok kolay gelmisti bacak arkasi haric agrim yoktu, 2yle ikisini kiyasliyamam bile. 2 korkuuuunc 2 hayııınn 2 zalııım :KK70: :KK70: o kadar söyliyim sana.

Gerci orasi da dogru belki son anda böyle hissettirmesi 3 ün fragmanidir :KK70:

Valla 1 bana cok kolay gelmisti bacak arkasi haric agrim yoktu, 2yle ikisini kiyasliyamam bile. 2 korkuuuunc 2 hayııınn 2 zalııım :KK70: :KK70: o kadar söyliyim sana.

2 korkunç ve hayıınsa 3 ve 4 nolacak

Korkuttun şimdi beni :KK70:

Benim bacaklarımın arkası çok acıdı ya ama belki o benim tombişliğimden kaynaklı yağ çok ya :KK70:

Ama ben activia falan yiyorum protein süt içiyorum vanilyalı ve çikolatalı ne bileyim
Onlar da sayılıyor bilemedim şimdi
Ama normal tatlı ve çikolata yok o kesin

Katılıyorum
Ben Jilliana ara verdiğimde kalori saymadım ve bozuldu düzenim
Jillian da çok disipline sokuyor beni açıkçası
Başıboş yürüyüşle dağılıyordum psikolojik olarak

30 gün hep bir gün önceden hazırladım
Şey de önemli ama mesela 1 kare bitter çikolata 30 kalori evet ama böyle diye kahvaltıyı es geçip bitter koyma mesela 10 parça :KK70:
O kötü olur
Lifli ve proteinli besinlerle doldur

Bir de hep aynı kaloride gidersen bir süre sonra durabiliyor kilo vermen çünkü metabolizman o hıza alışıyor
Arada bir olduğundan fazla kalori alman iyidir
Mesela 1000 alıyorsan 1200-1500 arası al gibi
Metabolizmanı şaşırt ki belli bir orana alışamasın

Benim hatalarımdan öğrendiklerim, araştırdıklarım bunlar :halay:

Geçen hafta kfc yemiştim yine 1.2 kilo vermişim mesela ona rağmen arada şoklama oluyor güzel :KK70:
Aslinda bence önemli olan su sirf cikolata ve jelibon türü sekerleri tüketmemek. Herhangi düzgün besin degerleri zaten yok. Serbetli tatli ve diger türlü tatlilardan da uzak duruldumu tamamdir. Ekstradan caya kahveye de seker kullanma. Yine de katil aramiza bunlari yemedigin günleri say o bile büyük basari. Activia ve diger ictiklerinde seker miktarlari yaziyodur üstünde. Olmazsa diger yiyeceklerle dengelersin, sekere de belli ihtiyac var nasilsa.

Dogru hafta da 1 olmazsa fazla kalori alirim sasirtirim metabolizmayi. Her gün farkli seyler katmaya calisiyorum bakalim genelde protein agirlikli oluyor menülerim.

Son düzenleme:
7 Temmuz Spor Listesi

Canim jillian bu şekilde yapmamızı istiyorsa vardır bi bildigi diye düşünüyorum. Hem zaten tam yapamasak bile acayip yoruluyoruz pancara dönüyor suratlarimiz ter akitiyoruz eminim ki işe yariyodur :))

Bundan sonra ne yapacagiz onu düşünelim ya. Bende santim bazinda incelme yok ama şekeri biraktigimdan beri cok şükür böyle ust kisim inceldi gibi geliyor. Rippedden ve gelecekten cok umutluyum :))

Eliptik beni Jillian kadar terletmiyor ve yormuyordu Cranial... Jillian gerçekten zalımın kızıymış, kalp ritmini tavan yaptırıyor :rolleyes:
ah sorma bu jillianin bizi olduresi var :))

Ama bağımlılık yapiyor onun sesini duymadan uyuyamiyorum artik :)) Her seferinde baslamaya usenip bittiginde ohh iyi kii!! diyorumm :))

Yaşasın spor yasasin fit olacak olmak :))

Aslinda bence önemli olan su sirf cikolata ve jelibon türü sekerleri tüketmemek. Herhangi düzgün besin degerleri zaten yok. Serbetli tatli ve diger türlü tatlilardan da uzak duruldumu tamamdir. Ekstradan caya kahveye de seker kullanma. Yine de katil aramiza bunlari yemedigin günleri say o bile büyük basari. Activia ve diger ictiklerinde seker miktarlari yaziyodur üstünde. Olmazsa diger yiyeceklerle dengelersin, sekere de belli ihtiyac var nasilsa.

Dogru hafta da 1 olmazsa fazla kalori alirim sasirtirim metabolizmayi. Her gün farkli seyler katmaya calisiyorum bakalim genelde protein agirlikli oluyor menülerim.

Activianın içinde hiç şeker yazmıyor canım o muhtemelen sadece meyve şekerli
Tatlandırıcılı şeyleri içiyorum veya yiyorum işte
Aynen çay içmiyorum zaten kahvede de şeker kullanmam, tiryakisiyim :KK45:
Tatlı da yasak bakalım
Diğer arkadaşlara haksızlık olmazsa ben de geleyim kendimce sayacak bir yer güzel olur diye düşünüyorum alırsanız beni de :)

Yani benim gibi kfc yemek zorunda değilsin tabi ben biraz suyunu çıkardım :KK70: Shred bitti sevinciyle :KK70:

Ripped bitsin bir şok da orada atarım max boy pizza yemeyen just değil:KK53:

X