- 6 Mayıs 2015
- 2.192
- 2.984
Merhaba hosgeldin aramiza, öncelikle Allah vakti geldiginde sag salim kucagina bebisini versin insallah.Herkese Merhaba,
Beni de aranıza alırmısınız :) ben de bu sabah jillian 30 day shred in level 1 inin ilk gününü yaptım. Sonra da aklıma daha önce buradaki guruplarla yaptığımda gruptakilerin psikolojik desteğiyle daha azimli yaptığım geldi. Şimdi mesajlarınızı okudum çok güzel bir enerjiniz var. Kısaca kendimden bahsedersem 30 yaşındayım, evliyim, 164 boyum var ve 68 kiloyum. Şuan diyetisyene kontrolünde diyete de başladım. Hayatı boyunca sürekli diyet yapan spora baslayan ve sonra da bırakan biri oldumAma artık doktor bebişim olmasını istiyorsam zayıflamam gerektiğini soyledi. Polikistik over teşhisi kondu bana. Neyse canınızı sıkmayayım, tam kendimi göbişli bir insan olarak kabul etmişken, trikotajla hiç alakası olmayan kader ağlarını örmüş (benim yaşındakiler hatırlar belki bir zamanlar Ruhsar vardı :)) ve zayıflamam gerektiği gerçeğini yüzüme vurmuştu :)
Karakter olarak hep olumlu bakmaya çalışan bir insan olduğum için bu hastalığın bana fit ve taş bir hatun olmam için verildiğine inanıyorumşuan için hormon dengelerim normal çok şükür ama bir an önce kilo verip sonrada korumayı ögrenmem gerekiyor.
Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Hatta kabul ederseniz size hemen ölçümlerimi de yazarım :)
Sevgiler,
Merhaba hosgeldin aramiza, öncelikle Allah vakti geldiginde sag salim kucagina bebisini versin insallah.
Aramizda olmandan bizde cok memnun oluruz hem tecrüben de varmis ne güzel. Ölcülerini yollayabilirsin:)
Bu arada ilk yaptiginda 30 günü bitirmismiydin? sonrasinda baska programlar da yaptinmi?
HoşgeldinHerkese Merhaba,
Beni de aranıza alırmısınız :) ben de bu sabah jillian 30 day shred in level 1 inin ilk gününü yaptım. Sonra da aklıma daha önce buradaki guruplarla yaptığımda gruptakilerin psikolojik desteğiyle daha azimli yaptığım geldi. Şimdi mesajlarınızı okudum çok güzel bir enerjiniz var. Kısaca kendimden bahsedersem 30 yaşındayım, evliyim, 164 boyum var ve 68 kiloyum. Şuan diyetisyene kontrolünde diyete de başladım. Hayatı boyunca sürekli diyet yapan spora baslayan ve sonra da bırakan biri oldumAma artık doktor bebişim olmasını istiyorsam zayıflamam gerektiğini soyledi. Polikistik over teşhisi kondu bana. Neyse canınızı sıkmayayım, tam kendimi göbişli bir insan olarak kabul etmişken, trikotajla hiç alakası olmayan kader ağlarını örmüş (benim yaşındakiler hatırlar belki bir zamanlar Ruhsar vardı :)) ve zayıflamam gerektiği gerçeğini yüzüme vurmuştu :)
Karakter olarak hep olumlu bakmaya çalışan bir insan olduğum için bu hastalığın bana fit ve taş bir hatun olmam için verildiğine inanıyorumşuan için hormon dengelerim normal çok şükür ama bir an önce kilo verip sonrada korumayı ögrenmem gerekiyor.
Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Hatta kabul ederseniz size hemen ölçümlerimi de yazarım :)
Sevgiler,
4 Temmuz Spor Listesi
1. Aquarius24: Ripped level 2 2/6
Ben de sabahları yapmak istiyorum artık ya akşam yürüyüşe çıkmak kolay olur saat 12 gibi yapacağım klimayı uyku moduna getireceğim oh mis
Kardeşimin de hemen hemen benimle aynı sonuçları
6 kilo verdi, incelmeleri de yakın bana o buraya yazmadığı için çok sık ölçmüyor benim gibi
Ne de olsa kardeşiz
Jillian fitleştirir!
Ben sporu genellikle sabah işe gitmeden yapıyorum, 6.30-7 gibi kalkıp spor, duş, kahvaltı sonrasında hızlıca evden cıkıyorum. Yazın sabah daha rahat oluyor, duştan sonra saçımı kurutmadan cıkabiliyorum
Hem sabah yapınca güne daha enerjik başlıyorsun boyle her seye gücün yetiyor gibi hissediyorsun
HoşgeldinBen de yeni başladım. Polikistik over bende de var ve çocuk düşünüyoruz. Tabi kilolar bizde gebe kalmayı zorlaştırıyor. Umarım hepimize iyi gelir Jillian ablamız
Aç karınla zor olmuyor mu
Ben de akşamüzeri yapıyordum saat 4-5 gibi
Ben 90lardan buralara indim, birkaç yıldır da 70lerdeyim. Bir on kilo daha vermek şimdilik ilk hedefim. Benim hormonlar da düzensiz malesef. İnşallah veririz canım şu kilolarıSana da geçmiş olsun tatlım, bana doktorum kilo verip korursan hiiiç bir yan etkisini görmezsin dedi. İnşallah dediğin gibi jillian bize iyi gelir, biz de birbirimize destek olarak pıt pıt veririz kilolarımızı
Daha uyanamadığım için açlığı hissetmiyorum aslındaama açlık seni çok etkiliyorsa sabah yarım bardak süt içip, küçük bir muz yiyerek başlayabilirsin. Ya da akşamdan bir büyük bardak suya 3 kuru kayısı, 1 tarçın cubugu 1 ceviz içi koyup sabah önce suyu içip sonra içindekileri yiyerek başlayabilirsin. Bu kayısılı karışım hem metabolizmayı da hızlandırıyor, bağırsaklara yardımcı oluyor :)
Peki sonra o cevizle kayısıları yiyebilir miyim
Al işte tam benlik bir soru
Ben de genelde yedikten 2 saat sonra yapıyorum
Bugün 10da yedim mesela, 12de yaparım
Peki Shredin ilk günü nasıldı senin için
Ben 90lardan buralara indim, birkaç yıldır da 70lerdeyim. Bir on kilo daha vermek şimdilik ilk hedefim. Benim hormonlar da düzensiz malesef. İnşallah veririz canım şu kiloları
Evet Evet suyunu içip içindekileri de yiyorsun :) aslında yemek düzeninle 2 saatte bir bir şeyler yemek gerekiyor, metabolizmanın hızlanması için. Yemekten 1 saat sonra falan da yapabilirsin sporunu ama tabii sen nasıl rahat ediyorsan öyle yapmaya devam et. Herkesin bir vücut saati var aslında, kendi yaşam düzenine en uygunu hangisi, nasıl yaparsan süreklilik sağlayabiliyorsun o önemli. Ben akşam işten gelip yemek yaptığım için mesela akşamları yapamıyorum, o yüzden de sürekliliği sağlayabilmek için sabahları yapıyorum. Ama senin öğlen yapma şansın varsa ve sıcaklar seni çok yormuyorsa öğlen de yapabilirsin :)
Shredin ik günü süperdi bir kaç kez tabi nefes nefese kaldığım için boyle bi yarım dakikalık mola verdim nefesim düzene girsin diyeacısı muhtemelen 2 gün sonra çıkacak, o kadar hamlamışım ki muhtemelen 2 gün sonra ben yürüyemiyorum kızlar derim size ama bırakmam 4. günden sonra kaslar toparlamaya başlar kendini..
Yalnız nasıl terlediğimi anlatamam böyle bir terleme yok
canimm hosgeldin aramizaa shredi bitirmeden gondermiyoruz buralardan hep beraber fit olacagiz :))Herkese Merhaba,
Sevgiler,
bugun nasil gecti canim iskenceye devam mi??4 Temmuz Spor Listesi
1. Aquarius24: Ripped level 2 2/6
cok cabuk geciyor günler yaa, ara vermeleri saymazsam 16 kez daha yapinca bitiyor bile
aynen aynen, kondisyonum kesinlikle yeterli degil bu level icin. Durdugum, yavas yaptigim yerler var. Su iki el üstüne egilip ayaklari saga sola ve ice dogru ziplama hareketleri asiri yoruyor beni (shredde de vardilar) sakin gecen bi hareket yok vallabugun nasil gecti canim iskenceye devam mi??