JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

Merhaba hosgeldin aramiza, öncelikle Allah vakti geldiginde sag salim kucagina bebisini versin insallah.
Aramizda olmandan bizde cok memnun oluruz hem tecrüben de varmis ne güzel. Ölcülerini yollayabilirsin:)
Bu arada ilk yaptiginda 30 günü bitirmismiydin? sonrasinda baska programlar da yaptinmi?

Maalesef ilk yaptığım 30 günü bitirememiştim o arada yolda yürürken bileğimi burkmustum ve doktor bana yürüyüş bile yapma demişti ama yapabildiğim kısımda bile epey incelmiştim, özellikle bel-göbek kısmından.

Şuanki ölçülerim

boy 164
kilo 68.4
göğüs 93
göğüs altı 82
bel 85
göbek 96
basen 102
bacak sağ 50
bacak sol 52
kol sağ 28
kol sol 27

hedefim ağustos sonuna kadar 10 kilo, bu aslında diyetisyenimin hedefi hastalıktan dolayı cok fazla ödem olur onları ilk başta hızlı atarsın sonra da yağdan vermeye başlarız dedi, ilk hedef ağustos sonu, sonrasında da biraz daha devam edeceğiz gibi şimdilik. Jillianı düzenli yaparsam kesinlikle etkisini göreceğime inanıyorum. Umarım hepimiz istediğimiz sağlıklı vücuda kavuşuruz

Hoşgeldin Ben de yeni başladım. Polikistik over bende de var ve çocuk düşünüyoruz. Tabi kilolar bizde gebe kalmayı zorlaştırıyor. Umarım hepimize iyi gelir Jillian ablamız

4 Temmuz Spor Listesi

1. Aquarius24: Ripped level 2 2/6

Ben de sabahları yapmak istiyorum artık ya akşam yürüyüşe çıkmak kolay olur saat 12 gibi yapacağım klimayı uyku moduna getireceğim oh mis

Kardeşimin de hemen hemen benimle aynı sonuçları

6 kilo verdi, incelmeleri de yakın bana o buraya yazmadığı için çok sık ölçmüyor benim gibi

Ne de olsa kardeşiz
Jillian fitleştirir!

Ben sporu genellikle sabah işe gitmeden yapıyorum, 6.30-7 gibi kalkıp spor, duş, kahvaltı sonrasında hızlıca evden cıkıyorum. Yazın sabah daha rahat oluyor, duştan sonra saçımı kurutmadan cıkabiliyorum
Hem sabah yapınca güne daha enerjik başlıyorsun boyle her seye gücün yetiyor gibi hissediyorsun

Aç karınla zor olmuyor mu

Ben de akşamüzeri yapıyordum saat 4-5 gibi

Hoşgeldin Ben de yeni başladım. Polikistik over bende de var ve çocuk düşünüyoruz. Tabi kilolar bizde gebe kalmayı zorlaştırıyor. Umarım hepimize iyi gelir Jillian ablamız

Sana da geçmiş olsun tatlım, bana doktorum kilo verip korursan hiiiç bir yan etkisini görmezsin dedi. İnşallah dediğin gibi jillian bize iyi gelir, biz de birbirimize destek olarak pıt pıt veririz kilolarımızı

Aç karınla zor olmuyor mu

Ben de akşamüzeri yapıyordum saat 4-5 gibi

Daha uyanamadığım için açlığı hissetmiyorum aslında ama açlık seni çok etkiliyorsa sabah yarım bardak süt içip, küçük bir muz yiyerek başlayabilirsin. Ya da akşamdan bir büyük bardak suya 3 kuru kayısı, 1 tarçın cubugu 1 ceviz içi koyup sabah önce suyu içip sonra içindekileri yiyerek başlayabilirsin. Bu kayısılı karışım hem metabolizmayı da hızlandırıyor, bağırsaklara yardımcı oluyor :)

Sana da geçmiş olsun tatlım, bana doktorum kilo verip korursan hiiiç bir yan etkisini görmezsin dedi. İnşallah dediğin gibi jillian bize iyi gelir, biz de birbirimize destek olarak pıt pıt veririz kilolarımızı
Ben 90lardan buralara indim, birkaç yıldır da 70lerdeyim. Bir on kilo daha vermek şimdilik ilk hedefim. Benim hormonlar da düzensiz malesef. İnşallah veririz canım şu kiloları

Peki sonra o cevizle kayısıları yiyebilir miyim

Al işte tam benlik bir soru

Ben de genelde yedikten 2 saat sonra yapıyorum

Bugün 10da yedim mesela, 12de yaparım

Peki Shredin ilk günü nasıldı senin için

Peki sonra o cevizle kayısıları yiyebilir miyim

Al işte tam benlik bir soru

Ben de genelde yedikten 2 saat sonra yapıyorum

Bugün 10da yedim mesela, 12de yaparım

Peki Shredin ilk günü nasıldı senin için

Evet Evet suyunu içip içindekileri de yiyorsun :) aslında yemek düzeninle 2 saatte bir bir şeyler yemek gerekiyor, metabolizmanın hızlanması için. Yemekten 1 saat sonra falan da yapabilirsin sporunu ama tabii sen nasıl rahat ediyorsan öyle yapmaya devam et. Herkesin bir vücut saati var aslında, kendi yaşam düzenine en uygunu hangisi, nasıl yaparsan süreklilik sağlayabiliyorsun o önemli. Ben akşam işten gelip yemek yaptığım için mesela akşamları yapamıyorum, o yüzden de sürekliliği sağlayabilmek için sabahları yapıyorum. Ama senin öğlen yapma şansın varsa ve sıcaklar seni çok yormuyorsa öğlen de yapabilirsin :)

Shredin ik günü süperdi bir kaç kez tabi nefes nefese kaldığım için boyle bi yarım dakikalık mola verdim nefesim düzene girsin diye acısı muhtemelen 2 gün sonra çıkacak, o kadar hamlamışım ki muhtemelen 2 gün sonra ben yürüyemiyorum kızlar derim size ama bırakmam 4. günden sonra kaslar toparlamaya başlar kendini..
Yalnız nasıl terlediğimi anlatamam böyle bir terleme yok

Ben 90lardan buralara indim, birkaç yıldır da 70lerdeyim. Bir on kilo daha vermek şimdilik ilk hedefim. Benim hormonlar da düzensiz malesef. İnşallah veririz canım şu kiloları

Yaa maşallah, helal olsun sana Sen zaten zoru başarmışsın, aynen böyle devam, bu azimle inanıyorum sen kısa bir zamanda verirsin kalan kilolarını da

Ben de 4 gün yürüyememiştim canım

Bir de benim de senin gibi önceden Shredi yarım bırakmışlığım var birkaç sene önce

Ama bu yaz tamamladım burada kızlarla

4 Temmuz Spor Listesi

2. Frifri: Shred 2/30
3. gewezebidik: Shred 1/30
4. justholdmetight: Ripped Level 2/6

Shreddeki kadar olmasa da yine acıyor benim kaslar biraz

Bu iyiye işaret

aquarius24 tam bir level öndesin benden

Ben hala foto çekmedim ya gideyim çekeyim bari

Yaparken iki gündür zorlanmadım, tabi terledim yoruldum ama durup mola verecek kadar olmamıştım.
Ama görüyorum ki spor gerçekten çok etkiliymiş. Şu an üst bacaklarım ve kalçamdaki kaslar yanıyor

canimm hosgeldin aramizaa shredi bitirmeden gondermiyoruz buralardan hep beraber fit olacagiz :))

4 Temmuz Spor Listesi

bugun nasil gecti canim iskenceye devam mi??

aquarius24 tam bir level öndesin benden

Ben hala foto çekmedim ya gideyim çekeyim bari
cok cabuk geciyor günler yaa, ara vermeleri saymazsam 16 kez daha yapinca bitiyor bile ben ripped bitiminde paylasicam foto ve ölcüleri bu kez bu arada sabah yapmak en güzeli aslinda, bazen oglum engel oluyor o yüzden aksam onu uyutup yapiyorum dus alinca da dinclesiyorum bu kez uyku tutmuyor gece 3lere kadar. Sabah yapinca tuhaf sekilde tüm gün aktif geciyor, normalde ay yoruldum yerimden kalkamam diye düsünürdüm
bugun nasil gecti canim iskenceye devam mi??
aynen aynen, kondisyonum kesinlikle yeterli degil bu level icin. Durdugum, yavas yaptigim yerler var. Su iki el üstüne egilip ayaklari saga sola ve ice dogru ziplama hareketleri asiri yoruyor beni (shredde de vardilar) sakin gecen bi hareket yok valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…