Çok büyük diye gerçi daha hiç denemedim yapmayı belki oluyordur denemedim
Olmadı bugün yenilerini söyleyeceğim bunları geri gönderirim, onlar gelene kadar bunlarla idare artık veya yine bana su şişeleri of
Bunlar gibi işte 2 kglık
Ben seninki veya Jillyninkiler gibi ince istiyordum
Yeni arkadaşlar hoş geldiniz
huzursuzum çok huzursuzum shrede başlamıştım ama devamını getiremedim bir türlüboş geçmemek için herkes yattıktan sonra bölgesel çalışıyorum jillianın kardiyo egzersizlerini yapıyorum ama tamamını yapmadım.
Ben de 500mllik su şişesi kullanıyorumÇok büyük diye gerçi daha hiç denemedim yapmayı belki oluyordur denemedim
Olmadı bugün yenilerini söyleyeceğim bunları geri gönderirim, onlar gelene kadar bunlarla idare artık veya yine bana su şişeleri of
Bunlar gibi işte 2 kglık
Ben seninki veya Jillyninkiler gibi ince istiyordum
Ben de 500mllik su şişesi kullanıyorum
Belki zamanla ağırlığı arttırırsın iyi olur. Dene bakalım önce :) su şişesini de kavramak zor oluyor ya
Hoş bulduk canım. olsun yerinde saymak geriye gitmekten iyidir
3 temmuz spor listesi
1. eceece20 shred 4/30
2. Beyaz Hatun shred 7/30
3. Pearlweed _ shred 3/30 + 1 saat yüzme
4. Frifri 1/30
5.umayy09:7000 adım
6.EmiraSalih Shred 2/30
bugün ilk defa denedim ve daha 10. dakikada yorulup kapattım
Kizlar bu arada bir ara dinlenme günü muhabbeti geçmiş. Hangi programda var bu dinlenme günü?
Daha canımız çıkmadı mı yani, eyvah eyvah...Biri bana Rippedde tek canı çıkanın ben olmadığımı söylesin
Daha canımız çıkmadı mı yani, eyvah eyvah...
Ripped in 30 de canım
Haftada 5 veya 6 gün yapıp 1 veya 2 gün dinleniyorsun
Sanki spordan önce sürmen gerekiyor gibi aklımda kalmış. Bi de psikoloji deyip geçmemeli, önemli bence...Kızlar ben spordan sonra duş alıp Nivea Q10 sıkılaştırıcı vücut losyonunu kullanıyorum. Karın ve bacak bölgesinde sanki işe yarıyor gibi geliyor bana ama psikolojik mi değil mi bilmiyorumKullananınız var mı?
Duştan sonra sürün diyor. Sen kullanıyor musun veya kullandın mı?Sanki spordan önce sürmen gerekiyor gibi aklımda kalmış. Bi de psikoloji deyip geçmemeli, önemli bence...
Nivea body ile dinamik sabahlar videosunda kadın sürüp başlıyordu spora. Oradan aklımda kalmış. Ben kullanmadım. Ama farklı bir selülit kremi kullanmıştım. Onda da sürdükten sonra spor tavsiye ediyordu. Şu anda yine spor öncesi aktarda hazırlanmış bir yağ karışımı kullanıyorum. Faydasını sorarsan; beni mutlu ediyor :) motivasyonumu arttırıyor. Bu da yeterli, gerisini spor yapacak zaten...Duştan sonra sürün diyor. Sen kullanıyor musun veya kullandın mı?
Shredi hayirlisiyla bitireyim ondan sonra belki 6 week 6-pax yaparım
Bitirdikten sonra bi 10 dakika daha terlemeye devam ediyorum. Bu iyi bişey sanırım :)