JILLIAN 30 DAY SHRED YARIŞMASI

ben de anlamadim canım ya senin dediğin gibi Yapma ya çalışayım bakayım :))
Zıplarken dizime yükleniyorum sanırım

Hoş geldin o diyetler gerçekten kullanışsız hem de iç organlarına zararlı

Bu tarz ağır spor yaparken enerjin daha kolay tükenir o yüzden protein ağırlıklı tavsiye ediyoruz

Kızlar sizden bir ricam var bana dumbellarınızı gösterir misiniz?
Şu an kardeşim yapıyor Ripped bakalım attı beni odadan çünkü daha tüm dumbelllar gelmemiş
Ondan sonra da ben yapacağım
Yalnız ben çok beğenmedim dumbelları, bana büyük geldi Jillian gibi sporlar için

Hoş geldin o diyetler gerçekten kullanışsız hem de iç organlarına zararlı

Bu tarz ağır spor yaparken enerjin daha kolay tükenir o yüzden protein ağırlıklı tavsiye ediyoruz
Hoş buldum
Ne güzel kilo verip incelmişsin sen Just, seni bdvden biliyorum da dikkatimi çektin görünce. Süpersin.

Hoş buldum
Ne güzel kilo verip incelmişsin sen Just, seni bdvden biliyorum da dikkatimi çektin görünce. Süpersin.

Çok teşekkür ederim canım
Artık takılmıyorum orada ya buralar daha güzel
Ben bu hareketsizlikle 6 kilo verdiysem sen 10 kiloyu havada karada verirsin
Artık yürüyüş de eklemem lazım şöyle bir 5bin-6bin kadar

Dün yapamadım misafir vardı gece gittiler maaalesef halim kalmadı ama 1 saat yüzdüm bakalım her gün 1 saat yüzüyorum 1 haftadır çok etkisini gördüm. Sırt ağrılarıma da iyi geliyor....

3 temmuz spor listesi

1.eceece20 shred 4/30
2.Beyaz Hatun shred 7/30
3. Pearlweed _ shred 3/30 + 1 saat yüzme

Ben sarı olan 1 kiloyu kullanıyorum eşim de kırmızı 1 buçuk kiloyu kullanıyor.

Eklentiler

• image.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 50
Ben sarı olan 1 kiloyu kullanıyorum eşim de kırmızı 1 buçuk kiloyu kullanıyor.

Çok sağ ol benim hayalimdekiler de böyleydi işte ama babam gidip set almış iyi bir şey yapmak istedi de işte çok büyükler
Neyse artık ben de böyle küçük istiyorum
Zaten baktım 3 lbs Jillian ve kızların kullandıkları da
1,3 kg falan yapıyor

Yan odada kardeşim ağır ağır soluyor valla nasıl gidiyor bilmiyorum Rippedin ilk günü merak içerisindeyim

Ben de bir spor mağazasından ilk bulduğumu aldım aslında ama memnun kaldım, uzun vadede eli acıtmıyor. Sen seti neden beğenmedin peki?

Telefonuna adım sayan programlardan indirdin mi? Öyle daha rahat takip edersin

Ben de bir spor mağazasından ilk bulduğumu aldım aslında ama memnun kaldım, uzun vadede eli acıtmıyor. Sen seti neden beğenmedin peki?

Çok büyük diye gerçi daha hiç denemedim yapmayı belki oluyordur denemedim
Olmadı bugün yenilerini söyleyeceğim bunları geri gönderirim, onlar gelene kadar bunlarla idare artık veya yine bana su şişeleri of

Bunlar gibi işte 2 kglık
Ben seninki veya Jillyninkiler gibi ince istiyordum

Eklentiler

• voit-15-kg-dokum-dumbell-set-5714-28-B.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 37
Yeni arkadaşlar hoş geldiniz

huzursuzum çok huzursuzum shrede başlamıştım ama devamını getiremedim bir türlü boş geçmemek için herkes yattıktan sonra bölgesel çalışıyorum jillianın kardiyo egzersizlerini yapıyorum ama tamamını yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…